Video

Inception karakters snappen Inception niet

Nu snappen wij er ook niets meer van...

door Bram de Groot op 04.08.2010 om 07:59 in Video
Enkele dagen geleden zagen we nog een "tijdsbalk" voor Christopher Nolans Inception voorbijkomen. Hiermee werd een poging gewaagd om wat meer duidelijkheid te brengen in het verhaal van de psychologische actie-thriller. Onderstaande video "Inception Characters Don't Understand Inception" van College Humor wijst uit dat de "hoofdrolspelers" uit de film er zelf ook maar weinig van hebben begrepen.

Mocht je de film zelf nog niet hebben gezien, dan raden we je af om de clip te bekijken. Je wilt vooraf uiteraard niet te veel gespoild worden.11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

WoUtoMatiC

Avatar

Rarara "mm. wordt het ook uitgelegd hoe het mogelijk is dat er droomwerelden bestaan die mensen kennelijk collectief delen (want ze kunnen elkaar aanspreken?)ik ben het ff vergeten."

Of ze zitten gekoppeld met een machine, of de ander karakters zijn projecties van de dromer. (zoals Mal)

ThomasG

Avatar

Wel een grappig filmpje..maar ik vond inception niet eens zo tricky om te begrijpen, Ik vond het hier en daar zelfs een beetje "jammer" dat Nolan je te iets teveel aan de hand nam storywise ... maar goed je kan van die arme amerikaanse bezoekers niet vragen dat ze moeten nadenken in de bioscoop natuurlijk!

benjamin

Avatar

Weer typisch: er is eens een film waarbij je je verstand niet buiten de cinemazaal moet achterlaten en direct is het te 'moeilijk'. Dit filmpje is dus ook echt nonsens: ja, het is grappig bedoeld, maar heeft geen punt, als ze zouden zeggen dat GI Joe te moeilijk was, zou niemand ermee lachen. Komaan, ga gewoon kijken: in het begin is het wat moeilijker te volgen, daarna wordt alles echt wel rap duidelijk.

Ereptile

Avatar

Als je de film goed volgt is het echt niet moeilijk om de film te snappen :D

Rarara "dubbelpost?? probleempje met de nieuwe server?"


Nee dat was volgens mij ook zo bij de oude server :P

Rarara

Avatar

WoUtoMatiC "Mee eens. Alles wordt -soms bijna op het irritante af- uitgebreid uitgelegd."


mm. wordt het ook uitgelegd hoe het mogelijk is dat er droomwerelden bestaan die mensen kennelijk collectief delen (want ze kunnen elkaar aanspreken?)ik ben het ff vergeten.

Rarara

Avatar

Dubbelpost?? probleempje met de nieuwe server?

WoUtoMatiC

Avatar

Galu "Inception is niet zo'n moeilijk film eh..."

Mee eens. Alles wordt -soms bijna op het irritante af- uitgebreid uitgelegd.

Hoiii

Avatar

Ik vind dit filmpje eerder irritant dan grappig haha. in het echt kan ik het ook niet uitstaan als mensen steeds vragen waarom dit waarom dat hoe wie wat waar, kijk de film & geniet. als alles goed zou gaan en het meest logische zou worden gekozen heb je geen film. en inception was inderdaad moeilijk, maar wel briliant vond ik zelf.

Rarara

Avatar

Lache dit filmpje. je moet inception zeker met een korreltje zout nemen maar mooie film hoor.

timdekw

Avatar

Gevat. Absoluut.

Ik vond Inception ook niet moeilijk te volgen. Het zit inderdaad wel boordevol vreemde stukken zoals ze in het filmpje hierboven prima aangeven. Het enige moment waardoor je gaat twijfelen is wegens het einde, maar de film is verder prima te volgen.

Galu

Avatar

Inception is niet zo'n moeilijk film eh...

NieuwsFilm

meest populair