Algemeen

Villains Batman 3 uitgelekt?

En het lijken oude bekenden te worden.

door Bram de Groot op 04.08.2010 om 08:54 in Algemeen
Al sinds de release van The Dark Knight (2008) wordt er volop gespeculeerd over de villains die in een derde Batman de hoofdrol moeten gaan spelen. Op Comicbookmovie.com verscheen het bericht dat The Riddler and Selena Kyle een hoofdrol gaan krijgen in de volgende Batman film van Christopher Nolan. Dit zou in het script staan van de film.

The Riddler zagen we al eerder in Batman Forever (1995) toen Jim Carrey dit personage speelde. Selina Kyle is het personage die uiteindelijk in Catwoman verandert. Deze villain zagen we de afgelopen jaren al twee keer terug in een comicverfilming, gespeeld door Michelle Pfeiffer in Batman Returns (1992) en door Halle Berry in Catwoman (2004).

De opnames starten in maart 2011, zodat de nog onbetitelde derde Batman film op 20 juli 2012 wereldwijd in première kan gaan. De komende maanden wordt dus duidelijk welke villains een rol krijgen en door wie deze worden gespeeld.

25 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Thiver

Avatar

Steve-O "Of Carrie-Anne Moss, ze heeft al eerder met Nolan samengewerkt (Memento)."

Wel apart trouwens dat Nolan intussen erom bekend zou staan dat hij vaak met dezelfde acteurs werkt. Even los van de acteurs die in zowel Batman Begins als The Dark Knight te zien zijn, kom ik namelijk niet verder dan vier namen: Michael Caine, Christian Bale, Cillian Murphy, Ken Wanatabe... en dat waren dan ook nog eens allemaal acteurs die in Batman Begins zaten. Nolan heeft voor zijn Batman-films nooit acteurs gecast waarmee hij al eerder in andere films had gewerkt. Ben benieuwd of hij dat voor zijn aankomende film wel gaat doen...

P@trick2289

Avatar

MovieThom "Ik denk dat Selma Blair ook best een goede
Catwoman zou neerzetten.."


Charlize Theron graag!

Nadat ik Batman: Under the Red Hood (2010) heb gekeken en zo zitten genieten van deze animatieflim. Daarom mogen de Black Mask en de Red Hood de villians worden....(voor een eventueel vervolg) :D!

De Joker was ook weer geweldig btw ;)!

Steve-O

Avatar

MovieThom "Ik denk dat Selma Blair ook best een goede
Catwoman zou neerzetten.."

Of Carrie-Anne Moss, ze heeft al eerder met Nolan samengewerkt (Memento).

MovieThom

Avatar

Thiver "En dan Ellen Page als Catwoman? :D"

Ik denk dat Selma Blair ook best een goede
Catwoman zou neerzetten..

Steve-O

Avatar

Beste FilmTotaal:
Bij het nieuws in grote plaatjes, als je op de site komt staat die van batman er ook op. Die grote vlammende batsymbool, waar hebben jullie die vandaan? Hij is erg vet:E

benjamin

Avatar

Thiver "En dan Ellen Page als Catwoman? :D"


Waarom ook niet?

Thiver

Avatar

B@chelor "Op dezelfde site staat ook een ander gerucht over wie de riddler zou kunnen vertolken; en 't zijn de drie uit Inception; Leo, Hardy en Joseph. Vermeld dat er ook dan gelijk bij... Smiley face"

En dan Ellen Page als Catwoman? :D

B@chelor

Avatar

Op dezelfde site staat ook een ander gerucht over wie de riddler zou kunnen vertolken; en 't zijn de drie uit Inception; Leo, Hardy en Joseph. Vermeld dat er ook dan gelijk bij... Smiley face

rumor

benjamin

Avatar

veger "Kan het heel goed begrijpen als Nolan voor The Riddler kiest. Dit personage past echt in zijn films. Nolan is nu eenmaal zelf een soort Riddler met al z'n films: Ingenieuze plots en je moet van goede huize komen om ze echt helemaal door te hebben. Met The Riddler kan hij zich weer helemaal uitleven, zodat wij de bios uit kunnen komen en denken: "Dit was echt geniaal!"
Zou me ook niets verbazen als er iemand wordt gecast die rete-intelligent uitziet: een meesterbrein. Ben zelf wel voor Malkovich... "


Dacht ik ook net: iemand als The Riddler past gewoon in een Nolan-film. En dan liefst gespeeld door Gordon-Levitt, die geweldig was in Inception.

veger

Avatar

Kan het heel goed begrijpen als Nolan voor The Riddler kiest. Dit personage past echt in zijn films. Nolan is nu eenmaal zelf een soort Riddler met al z'n films: Ingenieuze plots en je moet van goede huize komen om ze echt helemaal door te hebben. Met The Riddler kan hij zich weer helemaal uitleven, zodat wij de bios uit kunnen komen en denken: "Dit was echt geniaal!"
Zou me ook niets verbazen als er iemand wordt gecast die rete-intelligent uitziet: een meesterbrein. Ben zelf wel voor Malkovich...

Zou de Pinguïn ook graag hebben gezien in zijn films. Maar dan als een nieuwe maffiabaas die uiteraard niet lijkt op een pinguïn maar een gigantische volière heeft in Gotham.

Selena Kyle lijkt ook een logische keuze nu de love-interest van Bruce dood is. Of ze ook daadwerkelijk Catwoman wordt in de film is natuurlijk de vraag. Denk het natuurlijk wel. Ben zeer blij dat dit zijn volgende project is!

Thiver

Avatar

Bram "Selina Kyle is het personage die uiteindelijk in Catwoman verandert. Deze villain zagen we de afgelopen jaren al twee keer terug in een comicverfilming, gespeeld door Michelle Pfeiffer in Batman Returns (1992) en door Halle Berry in Catwoman (2004)."

Niet helemaal: in Catwoman heette het personage Patience Prince.

Lord Voldemort "Yawn. Doe eens een keer iets nieuws."

In The Dark Knight hadden we ook twee schurken die al eerder in een Batman-film te zien waren geweest... en toch voelde het als compleet nieuwe personages. Ik heb er alle vertrouwen in dat dit voor de derde film net zo zal uitpakken.

Geert1983 "You're not sending me to the cooler (met schwarzenegger accent)!"

Let's kick some ice!

Galu

Avatar

Ziiya "Rachel Dawes is toch dood gegaan in the Dark Knight?? Of zie ik het nu verkeerd? en ik vond Maggie Gylenhaal erg goed als haar."


totaal niet in sommige scène zag ze er erg lelijk uit net een oud zwijn met een verzakte huid...

Ereptile

Avatar

Ik zou Joseph-Gordon Levitt graag als The Riddler zien, en anders misschien Tom Hardy wel Smiley face En Catwoman...of ze het ook echt word? Geen idee. Maar ik zou The Pinguin op zich ook wel realistisch genoeg vinden hoor Smiley face

Ziiya

Avatar

Masterbrain "omdat ze een latino is zeker daarom ze is de gvd f..k..g top 20 meest gezochte actirce van Hollywood man en veel beter dan Marion bla bla en he het zij was als voorbeeld de echte absolute nummero uno die in de huid van Rachel Dawes kan kruipen is niemand minder dan

http://www.youtube.com/watch?v=KpMPFGBtE7Q

hahahahahah of je het leuk vind of niet"

Rachel Dawes is toch dood gegaan in the Dark Knight?? Of zie ik het nu verkeerd? en ik vond Maggie Gylenhaal erg goed als haar.

Steve-O

Avatar

Helena Bonham Carter of Rachel Weisz als Catwoman:E Ook al zie ik Charlize Theron ook wel in Batman 3 zitten:9
Joseph Gordon-Levitt lijkt me trouwens perfect als de Riddler:Y
Het personage van Selina heeft naar mijn idee veel screentijd nodig als ze in Catwoman verandert..... Maar ik zie liever dat Batman alsnog de grootste rol heeft.

Masterbrain

Avatar

Galu "Penleope Cruz??? nee aub niet. Die is echt niet zo mooi laat ze maar piratenvrouw spelen heeft ze het hooft voor ... Mooie vrouwen graag... Marion cotillard mss ?"omdat ze een latino is zeker daarom ze is de gvd f..k..g top 20 meest gezochte actirce van Hollywood man en veel beter dan Marion bla bla en he het zij was als voorbeeld de echte absolute nummero uno die in de huid van Rachel Dawes kan kruipen is niemand minder dan

http://www.youtube.com/watch?v=KpMPFGBtE7Q

hahahahahah of je het leuk vind of niet

Galu

Avatar

Penleope Cruz??? nee aub niet. Die is echt niet zo mooi laat ze maar piratenvrouw spelen heeft ze het hooft voor ... Mooie vrouwen graag... Marion cotillard mss ?

Masterbrain

Avatar

Als The Riddler de laatste bijna bij alle Batman 3 berichten wordt betrokken dan lijkt het mij wel logisch dat hij erin zit alleen maar The Riddler riddler riddler riddler riddler ....oke we weten het al hij zit er voor 77 procent zeker in Batman 3.T+)

en wat betreft Catwomen prima keuze voor vrouwelijke Superheld en schoonheid als je de comic hebt gezien , want in Batman Begins en The Dark Knight werd ik er niet lustig en blij van de vrouwelijke irritante :| Rachel Dawes en dat moet nu ook maar eens veranderen vind ik . Nolan ik smeek je .A.U.B. kijk eens naar de Mooie actrices in plaats van acteer talent,want als je vb penleope cruz de rol van Rachel Dawes had gegeven dan had ik van mijn 8.7 een 9.0 gemaakt.

Ik hoop dat hij in Batman 3 een mooie onweerstaanbare juiste Rachel Dawes uitkiest. :r :~

Ziiya

Avatar

Michelle Pfeiffer had Catwoman heel goed neer gezet maar ik heb het niet zo met Catwoman als ze perse een vrouwelijke slechterik willen dan wil ik Poison Ivy, maar dan een 1.000 x betere versie die Uma Thurman heeft neergezet zei was echt walgelijk :r

Galu

Avatar

Idd we mogen blij zijn dat het die ijsblok van hierboven niet is.

Geert1983

Avatar

Michelle Pfeiffer vond ik echt geweldig in Batman Returns, net als Danny Devito trouwens! De film "catwomen" deed het niet voor mij.

Maar kom op mensen even serieus, de gruwelijkste batmanschurk ooit is toch zeker wel deze kerel O+:
afbeelding


You're not sending me to the cooler (met schwarzenegger accent)!

Hoiii

Avatar

Neeeee, geen catwoman.

Galu

Avatar

Vond Catwomen (enkel batman returns) een van de leukste personages en ik denkt dat het leuk kan worden in derde batman... Als ze het karakter realistisch weergeven kan het goed worden zeker met the riddler. Maar we zullen afwachten.

Lord Voldemort

Avatar

Yawn. Doe eens een keer iets nieuws.

NieuwsFilm

meest populair