Algemeen

Tom Cruise ziet zijn salaris kelderen voor M:I 4

Paramount ziet het niet meer zo zitten in de acteur...

door Jan-Peter Rook op 06.08.2010 om 18:05 in Algemeen
Paramount Pictures heeft een groter budget dan gepland voor Mission: Impossible IV. Slecht nieuws voor Tom Cruise, aangezien dit geld oorspronkelijk een deel van zijn salaris was. Hij zal nu met dit vierde deel een stuk minder gaan verdienen.

Het verhaal gaat dat Paramount maar weinig vertrouwen heeft in de Knight and Day ster. Op basis hiervan is de studio niet bereid het originele salaris aan Cruise te betalen. Paramount wil Brad Birds sequel zo snel mogelijk van de grond krijgen, aangezien de releasedatum staat op 16 december 2011.

Vorige maand hoorden we al dat Paramount erover nadenkt om Cruise een klein rolletje te geven en de hoofdrol aan te bieden aan een jongere, goedkopere acteur. Het lijkt erop dat Knight and Day Cruise voor sommigen echt de das om heeft gedaan.

24 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GREAT martial art fan

Avatar

Man, hoe idioot ook. Zoals velen onder jullie hier zeggen, Cruise is een prima acteur die dat al vele malen groots bewezen heeft. De reeks draait inderdaad om Ethan Hunt en zonder hem is het zeker niet de moeite waard om te kijken. Echt niet.

Hoiii

Avatar

HaroldKumar "Niks belachelijks aan. Knight And Day was verschrikkelijk slecht en dus is het top dat die film op alle fronten aan het floppen is. Ik hoef Cruise en zijn scientology-gezeik niet meer te zien. Ik ken werkelijk bijna geen enkele film van Cruise die me boeide. Van Valkyrie tot de M.I. serie, tot Vanilla Sky. Stuk voor stuk kut met peren. Alleen zijn bijrolletje in Tropic Thunder vond ik te pruimen."


dat zijn weer meningen. ik vond allemaal goede films.

snap de tom cruise haat zoviezo niet, hij heeft nooit wat gedaan. mjaa zoveel kijken teveel celebrity nieuws en geloven alles wat ze zien, en mel gibson ga ik nou ook niet opeens haten, wat voor een film fan is iemand zo viezo als die iemand gaat oordelen op prive dingen. gaat toch om de film -.-al kan je natuurlijk iemand gewoon niet uitstaan., dat heeft iedereen weleens maar haten is nou ook alweer niet nodig.

Hoiii

Avatar

Agoce "In mijn ogen, nog steeds een van de beste acteurs."


vind ik ook.

Thiver

Avatar

leidenaar "Bestaat er eigenlijk een film waarin Cruise doodgaat?Die zou ik dan graag zien!"

Collateral en Valkyrie in ieder geval.

Remco

Avatar

P@trick2289 "Wat gek dat iedereen Top Gun vergeet :?

In mijn ogen zijn beste rol en een filmklassieker!"


Top Gun ? pff daar vond ik toen al geen reet aan nu al helemaal niet. Cruise heeft veel betere films gemaakt als die troep. Was meer een reclame voor het amerikaanse leger om F16 piloot te worden.

P@trick2289

Avatar

Wat gek dat iedereen Top Gun vergeet :?

In mijn ogen zijn beste rol en een filmklassieker!

Jaymson

Avatar

leidenaar "Bestaat er eigenlijk een film waarin Cruise doodgaat?Die zou ik dan graag zien!"


Film die ik eerder noemde en een film aan het begin van zijn carrière.

::DFC::Nohands[NL]

Avatar

Interview with the Vampire: The Vampire Chronicles.

The Color of Money

Born on the Fourth of July

Days of Thunder

A Few Good Men

Far and away

The Firm

Jerry Maguire

Allemaal hele goede films met Tom.

Ook de MI films zijn allemaal heel gaaf.

Ik zie dan ook heel graag een nieuwe Mi in de bioscoop verschijnen, alhoewel ik wel mijn twijfels heb over die regisseur.

Wat hij in zijn persoonlijke leven doet zal mijn een worst wezen, daarom heet het ook privé. (geldt ook voor Mel Gibson)

leidenaar

Avatar

Niemand noemt War of the World,die vind ik dan wel weer leuk :P

Ik ben ook geen Tom Cruise-fan en die M:I-films lijken meer een one man-show waar die lekker stoer ken doen en zich uitleven.

Bestaat er eigenlijk een film waarin Cruise doodgaat?Die zou ik dan graag zien!

Moviemagic

Avatar

Tom Cruise is een hele goede acteur. Over Scientology hoor je weinig tenzij je zelf het internet erover gaat afstruinen.

Hij heeft veel leuke films gemaakt en ik denk dat een salarisverlaging niet zoveel uit zal maken. Hij krijgt nog steeds miljoenen. Ik denk zelf dat er weer zo´n politieknetwerk erachter zit waarbij enkele hoge filmbazen hem gewoon niet mogen.

benjamin

Avatar

Sinds wanneer is Cruise de Knight And Day-ster, die man blijft eerder een M:I-ster die toevallig ook in Knight And Day meespeelt.

B@chelor

Avatar

Jesse99 "
- Cruise-films die je misschien wel kunnen boeien:

Magnolia
Collateral
Magnolia
Eyes Wide Shut
Magnolia"


Jij vindt Magnolia zeker een aardige film? Smiley face

Ik vind Collateral wel goed.

R Tomasi

Avatar

Een niet zo'n goede acteur kan wel in goede films spelen. Dat zegt niet zoveel. Hij is niet superslecht, want dan zou een (potentiele) goede film zelfs door de mand vallen. Maar hij is zeker geen goede acteur.

Planethugo

Avatar

Heeft cruise een tijdje terug Paramount niet overgenomen :?

Jaymson

Avatar

Hij krijgt een salarisverlaging van 90 miljoen dollar naar 67 miljoen dollar zoveel. Waar hebben we het over? Misschien Will Smith verdiend dit bedrag nog over 3 films, maar menig topacteur niet.

Laatste goede film met Cruise prominent in beeld vond ik Collateral.

De comeback van de heer Cruise viel nogal tegen.

NiTWiT

Avatar

Jullie vergeten Rain man en Top gun als geniale Tom Cruise films!

Oja M:I zonder Tom Cruise in de hoofdrol kan gewoon niet!

en sinds wanneer is een groter budget slecht voor een salaris?
"Paramount Pictures heeft een groter budget dan gepland voor Mission: Impossible IV."

Remco

Avatar

Pfff alsof tie het moeilijk zal hebben met wat minder salaris :|. Met dat vermogen wat hij heeft kan je volgens mij een arm land 100 jaar onderhouden.

Dunno1984

Avatar

MI zonder tom cruise is in mijn ogen idd ook niet een echte MI. Ik vind deze serie eig 1 van zen weinige goede, leuke films.

als "knight and day" de reden is waarom eventueel andere acteur...ik heb film zelf nog niet gezien, maar vind het nogal belachelijk om aan de hand van 1 (slechte) film, een plezante filmserie (MET dank aan tom cruise) al direct willen te veranderen.

ik ben niet fan van de acteur tom cruise..maar een MI zonder hem? liever niet.

Het is als rambo of rocky zonder sly stallone (I know, mss tè verre vergelijking aangezien deze films tog nog een iets groter statuut hebben, maar tog..)


greetz

Thiver

Avatar

Mjah, Knight and Day was inderdaad volkomen kut, maar dat kwam niet specifiek door de rol van Cruise, maar met name door het waardeloze scenario en de slechte regie. Typisch dat deze film het ineens voor hem verbruid heeft. Hoe dan ook: het omlaagschroeven van acteurssalarissen is nooit een slechte zaak en aangezien Cruise ook als producent betrokken is zal hij heus wel wat overhouden aan zijn aandeel van de opbrengsten.

Steve-O

Avatar

Ik haat Tom Cruise niet, maar ik vind hem gewoon niet zo'n hele goeie acteur. Tja, in Minority Report en Vanilla Sky was hij wel erg goed. Het is..... gewoon... Nee. Hij behoort zéker niet tot de topacteurs van deze tijd.
MI:4? Hm.. Ik kijk er in ieder geval niet naar uit, laat ik het zo zeggenSmiley face

Jesse99

Avatar

HaroldKumar "Niks belachelijks aan. Knight And Day was verschrikkelijk slecht en dus is het top dat die film op alle fronten aan het floppen is. Ik hoef Cruise en zijn scientology-gezeik niet meer te zien. Ik ken werkelijk bijna geen enkele film van Cruise die me boeide. Van Valkyrie tot de M.I. serie, tot Vanilla Sky. Stuk voor stuk kut met peren. Alleen zijn bijrolletje in Tropic Thunder vond ik te pruimen."


lol

- $184,452,557 wereldwijd lijkt me geen flop (ook geen hit overigens).
http://www.boxofficemojo.com/movies/?id=cruisediaz10.htm

- Cruise-films die je misschien wel kunnen boeien:

Magnolia
Collateral
Magnolia
Eyes Wide Shut
Magnolia

- Ik heb Cruise nog nooit ongevraagd over Scientology horen preken/zeiken.

- Leuk dat Brad Bird (The Incredibles) de nieuwste Mission Impossible mag regisseren.

HaroldKumar

Avatar

Havoc "Inderdaad, wat belachelijk. Knight and day was best een vette film, en Mission Impossible zonder Tom Cruise, of met hem in bijrol, is een Mission Impossible die ik niet wil zien. Die serie draait om Ethan Hunt, niet om een opvolger. Wat een onzin, die haat rondom deze acteur altijd."


Niks belachelijks aan. Knight And Day was verschrikkelijk slecht en dus is het top dat die film op alle fronten aan het floppen is. Ik hoef Cruise en zijn scientology-gezeik niet meer te zien. Ik ken werkelijk bijna geen enkele film van Cruise die me boeide. Van Valkyrie tot de M.I. serie, tot Vanilla Sky. Stuk voor stuk kut met peren. Alleen zijn bijrolletje in Tropic Thunder vond ik te pruimen.

Havoc

Avatar

Inderdaad, wat belachelijk. Knight and day was best een vette film, en Mission Impossible zonder Tom Cruise, of met hem in bijrol, is een Mission Impossible die ik niet wil zien. Die serie draait om Ethan Hunt, niet om een opvolger. Wat een onzin, die haat rondom deze acteur altijd.

Agoce

Avatar

In mijn ogen, nog steeds een van de beste acteurs.

NieuwsFilm

meest populair