Video

Keiharde Red Band Clip The Expendables

Stallone en Statham die in 51 seconden... 1..2..3..4..5... hoeveel man om zeep helpen?

door Bram de Groot op 11.08.2010 om 08:53 in Video
Onlangs zagen we Sylvester Stallone nog flink uit zijn slof schieten tijdens een explosief Youtube interview. In een nieuwe Red Band clip zie je hem wederom flink losgaan, samen met Jason Statham. In de actiefilm The Expendables speelt Stallone de rol van Barney Ross en Statham de rol van Lee Christmas. Andere personages zijn Ying Yang (Jet Li), Gunner Jensen (Dolph Lundgren), Tool (Mickey Rourke), Trench (Arnold Schwarzenegger), James Munroe (Eric Roberts) en Mr. Church (Bruce Willis).

Klik op onderstaande afbeelding op de clip te bekijken:The Expendables gaat dit weekend in de States in première. Vanaf 19 augustus is de actiefilm te zien in de Nederlandse bioscoop.

17 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

phoenixtom

Avatar

Ik heb hem gisteren in de voorpremiere gezien... wat een vette knetterharde explosievolle actiefilm... Ignore the CGI blood, zovaak zie je dat niet..

Foute humor, slechte oneliners en heel veel actie...

bobzombie

Avatar

Remco "...En niks is idd storender dan CG bloed. Dat was in de vierde Rambo ook al heel duidelijk..."


Recept

Remco

Avatar

Recensies zijn niet allemaal even geweldig http://www.rottentomatoes.com/m/the_expendables/. Ziet er ook een beetje uit als een B aktie film. En niks is idd storender dan CG bloed. Dat was in de vierde Rambo ook al heel duidelijk.

jaime91

Avatar

VEEEEET!!!:W Heerlijke brute actie precies wat ik verwachte yes yes yes deze film kan bij mij weinig fout doen. Love it en hulde aan Sly T+)Kan niet wachten dat ie eindelijk gaat draaien:D

bobzombie

Avatar

Zag ik daar CGI-bloed? Dat vind ik dan weer jammer. Verder een aardige aktiescène. Leuke film voor thuis.

Steve-O

Avatar

GalO "top..
aktie in rambo 4 was ook super.

goed gefilmde aktie scene zoals dit zie ik altijd liever dan niet te volgen aktie scenes zoals vechten in de laatste batman films, niks mis met die films trouwens :E"

Rambo4 was vreselijk, vooral de 'actie'. De actie-scènes in BB en TDK vallen dan misschien een heel klein beetje tegen (de 1 op 1 gevechten dan) de achtervolgingsscènes zijn wel heel erg gaaf:Y

OT: Deze wil ik toch wel in de bios zien. Ook al heb ik geen 1 trailer gezien en heb ik ook geen idee waar het over gaat. 'k Laat me lekker verassenSmiley face En die recensies boeien me niet echt.

ateerling

Avatar

Als dit klopt

http://www.imdb.com/title/tt1320253/

Dan wordt het echt een groot feest die film. Wat een cijfer! Heb clip snel uitgezet vind het toch maar zonde, maar 1ste paar seconden waren goed :D

movieboy

Avatar

Man jason statham is super brut tijdens het vechten!! vind ik echt cool!

ik ga hem zeker en vast zien!

benjamin

Avatar

leidenaar "Ben erg benieuwd naar de recensies van deze film.
Heb namelijk erg zin in deze film maar een groepje bekende namen staat niet altijd garant voor een goede film,en uit de trailer die ik eerder had gezien zie je ook niet overdreven spectaculaire scenes ofzo."


Waarschijnlijk zullen de recensies dik tegenvallen.

GalO

Avatar

Top..
aktie in rambo 4 was ook super.

goed gefilmde aktie scene zoals dit zie ik altijd liever dan niet te volgen aktie scenes zoals vechten in de laatste batman films, niks mis met die films trouwens :E

Tako

Avatar

madice "Haha, dat is waarSmiley face Ik geniet er dan ook niet minder van, maar het valt hier wel op!"

Sly is ook 64!

leidenaar

Avatar

Ben erg benieuwd naar de recensies van deze film.
Heb namelijk erg zin in deze film maar een groepje bekende namen staat niet altijd garant voor een goede film,en uit de trailer die ik eerder had gezien zie je ook niet overdreven spectaculaire scenes ofzo.

madice

Avatar

Tako "Dat is niet 'typisch', dat is een 'film'. ;)"
Haha, dat is waarSmiley face Ik geniet er dan ook niet minder van, maar het valt hier wel op!

Ereptile

Avatar

Vette clip T+)! Wou dat ik zo kon gooien :D

Tako

Avatar

madice "Blijft toch altijd typisch dat alle badguys rustig staan toe te kijken terwijl hun collega's één voor één te pakken genomen worden..."

Dat is niet 'typisch', dat is een 'film'. ;)

madice

Avatar

Blijft toch altijd typisch dat alle badguys rustig staan toe te kijken terwijl hun collega's één voor één te pakken genomen worden...

Angelater

Avatar

Leuke aktie-scenetje. T+) Goed gefilmd en ge-edit ook.

NieuwsFilm

meest populair