Stallone wil tweede Expendables

Maar verdient de actiefilm zichzelf wel terug?

Tegenover 24 Frames bekende Sylvester Stallone dat hij zich al lichtelijk voorbereid op een vervolg op zijn film The Expendables. Hij houdt er wel rekening mee dat de actiefilm het misschien niet zo goed zal doen aan de box office: "If this does perform, I think it will open a little more liquidity in funding the sequel." Dit geeft aan dat hij er niet helemaal van overtuigd is of de keiharde actiefilm voldoende geld binnenharkt.

Hij sprak ook kort over de mogelijke tweede film: "I have an idea ready to go. People think doing a sequel is easy, but it's not because you need the element of surprise. I'm going to try to do something that's quite radical."

Ondertussen verschijnen er steeds meer recensies. Als we Rotten Tomatoes als graadmeter hanteren, dan zijn de meningen behoorlijk verdeeld. Het percentage op de website staat namelijk op 50%. De verwachting op Boxoffice.com is dat The Expendables (productiebudget $80 miljoen) in de States opent met circa $22 miljoen en eindigt op een totaalscore van zo'n $58 miljoen. Wereldwijd eindigt de film dan rond de $100 miljoen, exclusief DVD en BD verhuur en verkoop.NieuwsFilm

meest populair