Algemeen

Stallone wil tweede Expendables

Maar verdient de actiefilm zichzelf wel terug?

door Bram de Groot op 12.08.2010 om 11:26 in Algemeen
Tegenover 24 Frames bekende Sylvester Stallone dat hij zich al lichtelijk voorbereid op een vervolg op zijn film The Expendables. Hij houdt er wel rekening mee dat de actiefilm het misschien niet zo goed zal doen aan de box office: "If this does perform, I think it will open a little more liquidity in funding the sequel." Dit geeft aan dat hij er niet helemaal van overtuigd is of de keiharde actiefilm voldoende geld binnenharkt.

Hij sprak ook kort over de mogelijke tweede film: "I have an idea ready to go. People think doing a sequel is easy, but it's not because you need the element of surprise. I'm going to try to do something that's quite radical."

Ondertussen verschijnen er steeds meer recensies. Als we Rotten Tomatoes als graadmeter hanteren, dan zijn de meningen behoorlijk verdeeld. Het percentage op de website staat namelijk op 50%. De verwachting op Boxoffice.com is dat The Expendables (productiebudget $80 miljoen) in de States opent met circa $22 miljoen en eindigt op een totaalscore van zo'n $58 miljoen. Wereldwijd eindigt de film dan rond de $100 miljoen, exclusief DVD en BD verhuur en verkoop.

28 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Schalkie

Avatar

Gisteren, 13-8 geweest naar deze film, premiere inDeventer.
Waanzinnige actie! Rambo verbleekt bij deze film.
Keiharde actie, meer dan de moeite waard.
Ik kan niet wachten op deel 2.

Decepticon

Avatar

major malfunction "Haha! ja, dat zullen de producenten ook hebben gedacht. En ik durf te wedden dat de knokscenes op dubbele snelheid zijn afgemonteerd aangezien menig schildpad zich sneller voortbeweegt dan het gros van deze 65 plussers haaaaaaaaahahaha!"
Het grootste gros die de actiescenes maakt, is nog lang niet zo oud hoor!!! O+

Swoopp

Avatar

Ik ga ook zeker deze film kijken,
alleen vrouwen kunnen zeggen naaaa te veel actie ... maar da ga ik juist voor :P . leker popcorn achtige actie films .. I love it !!!!!

GREAT martial art fan

Avatar

Wel mijn geld en stem krijgt Stallone zeker. Een tweede film, ik zou het eindelijk nog niet weten, want ik heb de eerste nog niet gezien. (Volgende woensdag, bioscoop Release) t+). Maar ik denk dat het al niet meer stuk kan hoor. Die film gaat gewoon fantastisch goed zijn. :W

major malfunction

Avatar

Decepticon "
Dit is een ouderwetse actiefilm die elke jongen/man die van actie houdt wil zien, dat hoor en lees je overal, ik denk en hoop dat ie wel wat meer dan 100 miljoen gaat opbrengen."

Haha! ja, dat zullen de producenten ook hebben gedacht. En ik durf te wedden dat de knokscenes op dubbele snelheid zijn afgemonteerd aangezien menig schildpad zich sneller voortbeweegt dan het gros van deze 65 plussers haaaaaaaaahahaha!

leidenaar

Avatar

major malfunction "Lijkt me een overbodige film. Mager verhaal en de acteurs zijn too old to rock."


Hahaha wat een bullshit,lachwekkend.

Too old to rock,niemand zal klagen over Willis in Die Hard 5,Arnie in een nieuwe actie-rol en al helemaal niet over Stallone,die blijft een beest.
En Jet Li en Jason Statham zijn al helemaal niet too old.

Decepticon

Avatar

major malfunction "Lijkt me een overbodige film. Mager verhaal en de acteurs zijn too old to rock."
Ik neem aan dat je een grapje maakt :?
Anders doe je je gebruikersnaam eer aan, want het slaat nergens op, je hebt overduidelijk de trailer nog niet gezien.

OT: Het is idd afwachten wat de film doet, maar het lijkt me geen film wat zich leent voor een sequel, echt een film op zich.
Dit is een ouderwetse actiefilm die elke jongen/man die van actie houdt wil zien, dat hoor en lees je overal, ik denk en hoop dat ie wel wat meer dan 100 miljoen gaat opbrengen.

Moffy

Avatar

benjamin "Als je commentaar geeft over een recensent, wel eerst de recensie lezen."
heb ik ook gelezen en hij heeft ook gelijk, maar het blijft een recensent en dus realistisch. Bij zon film mot gewoon het verstand op nul, er zit zon vette actie in deze film:D die actie maakt egt alles goed;) geloof je me niet kijk dan die red band trailer die eerder is geplaatst. Deze verdient dus wel meer dan '3 sterretjes' omdat ie inhoudsloos is


PS wie em kut vind tja dan weet ik het ook niet meer(actieliefhebbers dan;))

benjamin

Avatar

Moffy "Ben ook gister geweest in Rotjeknor, voorpremiere via Mediamarkt. Ik moet zeggen:DIE FILM KICKED ASS!!! als je hier niet van houd weet ik het ook niet meer:D:D en over die veronica recensie: wtf?? zeker weer zon 60 jarige art film liefhebber die niet van te grove actie houd.

geloof als je old school jare-80 diggt dan moet je deze zeker gaan zien:D:D:D dit is gewoon de natte droom van iedere actiefilm liefhebber:D"


Als je commentaar geeft over een recensent, wel eerst de recensie lezen.

movieboy

Avatar

Mijn geld krijgt hem zeker!!! ik ga hem op 18 augustus zien!!


sylvester rocks.

jaime91

Avatar

Die film gaat rocken dat weet ik zeker:Y.Hier zitten zoveel actiesterren in damn dit is gewoon de natte droom van iedere actiefanaat. Heerlijk hardcore meppen en stoten damn ik kan niet wachten om deze knaller te gaan zien:D. En van mij mag hij best nog wel ff doorgaan met deze reeks alleen hoop ik wel dat ie in het 2de deel nog wat nieuwe actiesterren weet te scharen zoals bijv een jean claude van damme,jackie chan damn ik denk zelfs dat Will Smith hier nog te gek in zal zijnSmiley face

Moffy

Avatar

Ben ook gister geweest in Rotjeknor, voorpremiere via Mediamarkt. Ik moet zeggen:DIE FILM KICKED ASS!!! als je hier niet van houd weet ik het ook niet meer:D:D en over die veronica recensie: wtf?? zeker weer zon 60 jarige art film liefhebber die niet van te grove actie houd.

geloof als je old school jare-80 diggt dan moet je deze zeker gaan zien:D:D:D dit is gewoon de natte droom van iedere actiefilm liefhebber:D

leidenaar

Avatar

Filmtotaal is wel laat,Veronica Magazine heeft zelfs al een recensie.
3 sterren.
Heel veel mensen nemen die recensies niet serieus maar sinds de recensie van die 3D-dansfilm moet je sommige hier ook met een korreltje zout lezen.

Staat wel een heel leuk interview met Arnold,dat er veel ego's waren op de set en waarom die nooit een film met Arnie gemaakt heeft want ze lagen elkaar niet enz enz.

benjamin

Avatar

Een tweede deel is echt geen goed idee. Dit lijkt mij zo'n film die misschien leuk is voor een keer, maar niet om uit te gaan melken - twee keer dezelfde guilty pleasure is overdreven. En veel spectaculaire dingen met het verhaal zie ik niet gebeuren, want geef toe, deze cast is vooral goed in actiescènes.

SunChaser

Avatar

@giteshpandya Use of Bruce & Arnold's names & faces in Expendables ads very misleading. They have only 1 scene & its already in TV ad.
42 minutes ago via web

phoenixtom

Avatar

Kan zeker.. Ik heb hem gisteren al gezien :D

Dat is via een voorvertoning van de distributeur..

Bram

Avatar

BeQuietAndDrive "Nog een week? Volgens Belbios draait hij morgen en overmorgen al. Weet iemand hoe dat dan zit?"


Officiele release datum is 19 augustus. Hier en daar kan ie mogelijk beperkt te zien zijn. Reden? Mogelijk deals tussen de distributeurs en de theaters.

Jaymson

Avatar

BeQuietAndDrive "Nog een week? Volgens Belbios draait hij morgen en overmorgen al. Weet iemand hoe dat dan zit?"


Hier in Rotterdam vrijdag en zaterdag 1 voorstelling, maar zoals gewoonlijk rond middernacht. Volgende week pas in première.

Ik ga 'm zeker kijken.

BeQuietAndDrive

Avatar

Nog een week? Volgens Belbios draait hij morgen en overmorgen al. Weet iemand hoe dat dan zit?

major malfunction

Avatar

Lijkt me een overbodige film. Mager verhaal en de acteurs zijn too old to rock.

HertogJan

Avatar

Puur om de cast ben ik al bereid om deze film te sponsoren met bioscoopbezoek en DVD aankoop. Meer van dit soort nostalgische films! Weg met alle shakeycam films, CGI en oranje/blauw tinten, gewoon spierballen en explosies!

13204

Avatar

Kan niet wachten. Nog een week!

Wel een lage verwachting, zeker voor een film als deze. Het is geen familie film inderdaad maar ik denk elke jongen/man zeer zeker meer dan geïnteresseerd is in deze film. Een enkeling daargelaten.

Maar een deel twee? Eerst maar eens kijken wat deel een te brengen heeft, maar ik zou het zeker niet erg vinden als er, zoals hierboven al genoemd, een soort van Ocean's reeks uitrolt. Hoewel we, volgens de makers, Oceans 13 te danken hebben aan het 'slechte' gevoel dat ze over hadden gehouden aan Ocean's 12.

Hoe dan ook. KAN NIET WACHTEN!

B@chelor

Avatar

Chuck Norris was wel vet geweest. Waarom deed ie eigenlijk niet mee? Weet iemand dat?

laaglanders

Avatar

DITO,

ik denk dat er heel veel hier naar toe zullen gaan. wie wilt nou niet bijna alle actie helden van de jaren 90 terug willen zien in 1 film

:D

Blockbuster

Avatar

Doen!!! Maak er een 3 films van net als de Ocean's trilogy. Daar kwamen met de vervolgen ook steeds meer sterren bij. Misschien willen Jean Claude van Damme en Steven Seagal nu wel meedoen, als ze bijvoorbeeld een percentage van de winst krijgen. Wesley Snipes zal tegen die tijd misschien wel vervroegd vrijkomen. :P

Steve-O

Avatar

leidenaar "Het geld van mij en me vrienden zal die krijgen,we gaan er sowieso naartoe."

Ik ook:+

leidenaar

Avatar

Het geld van mij en me vrienden zal die krijgen,we gaan er sowieso naartoe.

nieuwslaatste nieuws

meest populair