Nog altijd een toekomst voor Battle Angel

James Cameron's anime-project leeft nog steeds.

Tijdens een gesprek over de aankomende re-release van Avatar, praatte regisseur James Cameron over de mogelijkheid van een ander project, voordat hij terugkeert naar Pandora voor Avatar 2. Het andere project waarnaar gehint werd is Battle Angel, een project waar Cameron naar eigen zeggen al jaren aan werkt. Een tijdje geleden kwam nog het nieuws dat de regisseur zeker verder wil met het project, en dat de technologie van Avatar gebruikt zal worden voor Battle Angel.

Battle Angel is het verhaal van een vrouwelijke cyborg, die nadat zij gered wordt van de schroothoop een premiejager wordt. Eind vorig jaar bevestigde Cameron dat de film al een jaar in de pre-productiefase verkeerde.

Op de vraag of Cameron deze film voor Avatar 2 ging maken antwoordde hij "it's still on my rader. I wrote the script before Avatar, and it's a story I love. It's not well-known, and we've got to figure out where it lies. I don't have infinite time!"

Het zou dus ook wel eens zo kunnen zijn dat hij een stapje terugneemt en enkel als schrijver/producer optreedt in de productie. Anderzijds kan het net zo goed zijn dat de regisseur de film gewoon voor Avatar 2 maakt.

Ondertussen is het voor sommigen onder ons wachten op de Re-release van Avatar, die vanaf 2 september in de bioscopen draait.



NieuwsFilm

meest populair