Algemeen

Fraaie poster The Expendables

Na alle bekende gezichten is er ook plaats voor creativiteit.

door Bram de Groot op 20.08.2010 om 14:47 in Algemeen
Sinds enkele dagen draait The Expendables in Nederland in de bioscoop. Naar aanleiding van de recensie blijkt dat veel mensen toch behoorlijk naar deze actiefilm hebben uitgekeken. Niet onterecht uiteraard, aangezien we de film redelijk wat aandacht hebben gegeven met vele posters, clips, trailers en andere ongein. Hieronder zie je een nieuwe poster van de film, die eindelijk eens totaal afwijkend is ten opzichte van de eerdere posters. Hierop was met name de kop van acteur/regisseur Sylvester Stallone goed zichtbaar.

Muisklik voor een vergrotingThe Expendables in de bios bekijken? Kijk in onze bioscoopagenda waar de film draait.

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

marcjeb

Avatar

benjamin "Leuke poster. Ik ga hem binnenkort ook zien, waarschijnlijk wordt het een rotslechte film maar wel vermakelijk."


Je bedoelt eindelijk weer een goede harde aktie film ??

Beter als een fantasie film zoals salt.. dat was pas slecht.

Decepticon

Avatar

bdg78 "Ha, klopt! Ik moet hem nog zien. Ik ga hopelijk volgende week even een kijkie nemen. Ben erg benieuwd. Dikke spoiler van je trouwens!! Smiley face"
Ja niet zo bij na gedacht, maar is toch niet zo'n belangrijke, het is maar een poster.

Bram

Avatar

Decepticon "Jongens, ga als de donder heen, want het is een gruwelijk vette film!!! Kei en keihard, tikkie harder dan de laatste Rambo zelfs, en ook erg lachen, vooral de scene met Schwarzenegger en Willis is hilarisch en historisch tegelijk!!

Blijkt ook uit jullie berichten dat jullie de film nog niet gezien hebben, want deze poster zit in de film, hij hangt aan de muur in de garage waar ze samen uithangen."


Ha, klopt! Ik moet hem nog zien. Ik ga hopelijk volgende week even een kijkie nemen. Ben erg benieuwd. Dikke spoiler van je trouwens!! Smiley face

TheGodfather

Avatar

PKP "Blijf het verwonderlijk vinden dat de namen Willis en Schwarzenegger je om de oren worden gegooid, en overal staan vermeld. En dat terwijl ze maar één scene schijnen te hebben in de gehele film. Noem dan een Terry Crews of zo.

"

Maar die kent natuurlijk niemand en trekt dus geen publiek ;)

Hele toffe film trouwens!

PKP

Avatar

Blijf het verwonderlijk vinden dat de namen Willis en Schwarzenegger je om de oren worden gegooid, en overal staan vermeld. En dat terwijl ze maar één scene schijnen te hebben in de gehele film. Noem dan een Terry Crews of zo.

Moet 'm nog zien overigens, morgenavond te Cinemec.

Decepticon

Avatar

Jongens, ga als de donder heen, want het is een gruwelijk vette film!!! Kei en keihard, tikkie harder dan de laatste Rambo zelfs, en ook erg lachen, vooral de scene met Schwarzenegger en Willis is hilarisch en historisch tegelijk!!

Blijkt ook uit jullie berichten dat jullie de film nog niet gezien hebben, want deze poster zit in de film, hij hangt aan de muur in de garage waar ze samen uithangen.

SJRSVLDT

Avatar

benjamin "Leuke poster. Ik ga hem binnenkort ook zien, waarschijnlijk wordt het een rotslechte film maar wel vermakelijk."


De recensies en reacties lijken echter het tegendeel te bewijzen ;) Ik ben benieuwd!

benjamin

Avatar

Leuke poster. Ik ga hem binnenkort ook zien, waarschijnlijk wordt het een rotslechte film maar wel vermakelijk.

timdekw

Avatar

GREAT martial art fan "Sorry filmtotaal, maar je bent er wat te laat bij moet ik zeggen. Ik heb het gisteren en eergisteren op 2 verschillende plaatsen gezien.

Wel een leuke poster voor de rest. Inderdaad creatief gevonden. :Y"


Het gaat er niet om wanneer je iets vindt.
Het gaat er om dat je het vindt. ;)

Zeker een geinig plaatje, ongetwijfeld voor de Zuid-Amerikaanse release.

GREAT martial art fan

Avatar

Sorry filmtotaal, maar je bent er wat te laat bij moet ik zeggen. Ik heb het gisteren en eergisteren op 2 verschillende plaatsen gezien.

Wel een leuke poster voor de rest. Inderdaad creatief gevonden. :Y

NieuwsFilm