Bryan Singer opent boekje over X-Men: First Class

Producent vertelt over villain, kostuums, verhaallijn en professor Xavier.

Tijdens een interview met AICN heeft producent Bryan Singer heel wat details prijsgegeven over de aanstaande X-Men prequel X-Men: First Class. De regisseur van de eerste twee X-Men films zegt dat First Class zich zal afspelen in de jaren '60. We zullen o.a. John F. Kennedy als president zien en ook zullen de gebeurtenissen rond Martin Luther King en Malcolm X een rol krijgen.

Ook verklapte Singer dat de kostuums meer lijken op de originele kostuums dan de garderobes in de eerdere films. Tevens zullen enkele van de personages niet verschijnen in de film, ondanks dat deze wel werden verwacht. Hieronder vallen Cyclops en Marvel Girl.

De villain in de film is, zoals eerder werd gesuggereerd, Sebastian Shaw. Deze wordt gespeeld door Kevin Bacon. Emma Frost (January Jones) zal ook opduiken als de White Queen van de Hellfire Club.

Het verhaal zal draaien rond de vriendschap tussen professor Charles Xavier (James McAvoy) en Eric Lensherr/Magneto (Michael Fassbender) en hoe deze wordt verbroken. Xavier zal niet kaal zijn en zal in het grootste gedeelte van de film niet in een rolstoel zitten. We gaan er wel achter komen wat hem kreupel maakt.

X-Men: First Class, geregisseerd door Matthew Vaughn, draait rond 3 juni 2011 in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair