Dreamworks maakt Imaginary Enemies

Nieuwe film moet een combinatie worden van live action en CGI.

Dreamworks Animation, verantwoordelijk voor films als Shrek, Kung fu Panda en How to Train You Dragon, heeft een nieuw, origineel project in de pijpleiding staan. Het gaat om een film die de werktitel Imaginary Enemies heeft meegekregen en een combinatie moet worden tussen live action en CGI.

Dreamworks heeft al twee schrijvers aangetrokken voor dit nieuwe project, te weten Joe Syracuse en Lisa Addario, die het scenario van de animatiefilm Surf's Up ook al verzorgden. Zij zullen worden bijgestaan door Mike Mitchell, die onlangs Shrek Forever After regisseerde.

Imaginary Enemies moet een alternatieve draai geven aan het bekende principe van kinderen die er een 'imaginary friend' op nahouden. In plaats van dat het verhaal vanuit het perspectief van de kinderen wordt verteld, zal de film worden verteld vanuit het perspectief van de 'not-so imaginary friends' die het zat zijn op te moeten draaien voor kinderen die hun eigen fouten niet onder ogen willen zien. Jaren later, als de kinderen groot zijn, keren ze terug voor wraak.



NieuwsFilm

meest populair