Algemeen

Shia LaBeouf terug voor Indiana Jones 5?

Het script wordt momenteel geschreven.

door Jeffrey op 22.08.2010 om 13:01 in Algemeen
Volgens een bericht op ShowbizSpy zou Shia LaBeouf aangekondigd hebben dat hij opnieuw de zoon van Harrison Ford zal spelen in de volgende Indiana Jones-film. LaBeouf zou de ideeën voor een vijfde film van Steven Spielberg zelf vernomen hebben. "Het script wordt momenteel geschreven. Het klinkt waanzinnig en enorm cool," aldus LaBeouf.

Het nieuws lijkt erop te wijzen dat Indiana Jones 5 een sequel wordt op Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull uit 2008. Volgens eerdere geruchten zal de film handelen over de Bermudadriehoek, een denkbeeldige driehoek tussen Miami, de Bermuda-eilanden en Puerto Rico waar sinds het midden van de vorige eeuw verscheidene vaar- en vliegtuigen op mysterieuze wijze zijn verdwenen.

17 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Pinhead

Avatar

Covington "Bah, waarom blijven ze die Shia Lebeouf toch casten. Ik heb echt een hekel aan zijn gezicht en manier van doen... Zal wel persoonlijk zijn."


nee ik heb dat ook toen hij pas een beetje zijn bekendheid begon te krijgen vond ik hem nog wel oke.maar nu Bah :r

meanrat

Avatar

De reden dat I.J.4 slecht was lag volgens mij meer aan het feit dat de spanning totaal zoek was (Indy kreeg alles aangereikt) en de humor erin ver beneden de maat was (Boeufje als een tarzan slingerend door de jungle).

Dat iedereen nu zeurt om het feit dat er aliens in zitten kan ik me aan de ene kant wel voorstellen, maar aan de andere kant was elk willekeurig onderwerp finaal de mist in gegaan, als het script zoals I.J.4 was opgebouwd. Het ging hem in de vierde gewoon te makkelijk af, er was weinig tot geen verhaalopbouw en de spanningsboog hadden ze voor het gemak achterwege gelaten.

Covington

Avatar

Bah, waarom blijven ze die Shia Lebeouf toch casten. Ik heb echt een hekel aan zijn gezicht en manier van doen... Zal wel persoonlijk zijn.

11qqaazz

Avatar

WD ":Y Hopelijk wordt hij beter dan deel 4, die aliens waren idd echt klote, hoeft ook niet weer opnieuw zo te beginnen."


Dikke Spoiler

ThomasG

Avatar

benjamin "Als ze opnieuw aliens gaan doen zijn ze echt wel oerstom. Maar met George Lucas weet je nooit, de laatste jaren denkt die man alleen aan geld, zielige figuur, buitensmijten die handel. Frank Darabont is stukken beter."


Dat is het inderdaad! de invloed van George Lucas is te groot geworden. Je moet voor de grap is gaan lezen wat ie van plan was met de originele Starwars 4,5,6 het is mede dankzij inmenging van de studio's, producenten en andere regisseurs dat het de parels geworden die het zijn. Zodra je die man de vrijheid geeft om te doen en laten wat ie wil krijg je misbaksels als Star Wars remasterd, Star Wars 1,2,3 en Indiana Jones 4..Laat lucas zich maar lekker focussen op Starwars melken voor Blu-Ray, dan kan Steve ons weer een avontuur schenken dat Indi waardig is.

benjamin

Avatar

ThomasG "Bermuda? Nog meer alien crap in indiana? zucht pak gewoon dat script van Frank Darabont op, niks mis mee"


Als ze opnieuw aliens gaan doen zijn ze echt wel oerstom. Maar met George Lucas weet je nooit, de laatste jaren denkt die man alleen aan geld, zielige figuur, buitensmijten die handel. Frank Darabont is stukken beter.

WD

Avatar

ThomasG "Bermuda? Nog meer alien crap in indiana? zucht pak gewoon dat script van Frank Darabont op, niks mis mee"


:Y Hopelijk wordt hij beter dan deel 4, die aliens waren idd echt klote, hoeft ook niet weer opnieuw zo te beginnen.

wallace

Avatar

Ik vond Indi 4 prima. Net iets minder dan 3, maar laat mij 5 maar komen.
Is altijd leuk

11qqaazz

Avatar

Eigenlijk hoop ik op een verhaal zoals dit.
Indiana Jones in een Vliegtuig vol dierentuin beesten: Snakes!!!...I hate snakes!!!....I hate snakes on a moterfocking plane.

Vliegtuig stort neer...

Einde

kevster

Avatar

Yes yes yes yes!! Laat maar komen!

Oke, Indy 4 was zeker niet de beste van de serie, maar in mijn ogen wel zeer vermakelijk,
en denkt iedereen nou echt dat Steven Spielberg weer dezelfde fout zal gaan maken door met aliens aan te komen...tuurlijk niet!

Steve-O

Avatar

Deel 4 was..... best wel slecht. Van de actie tot de verhaallijn tot de aliens.
Ik wil ze best wel de kans geven om nog wat goed/gaafs te maken van 5 maar kom op zeg, moderniseer het dan in ieder geval een beetje...

movieboy

Avatar

ThomasG "Bermuda? Nog meer alien crap in indiana? zucht pak gewoon dat script van Frank Darabont op, niks mis mee"echt man alweer alien crap... ze moetten eens deftig over nieuwe ideeën denken..!

Aston

Avatar

Het script wordt momenteel geschreven. Het klinkt waanzinnig en enorm cool," aldus LaBeouf.


Dat zegt dus weer bar weinig...:| Hoeveel zouden ze betaalt krijgen om dit zeggen? Nja, je moet ook wel gek zijn om je eigen film de afgrond in te helpen.

Maar anyways, Indy met Ford is altijd top. Laat maar komen!

SunChaser

Avatar

Is toch allang al bekend, hij moet de nieuwe Jones franchise gaan doen.

Lord Voldemort

Avatar

Zolang hij na de film niet weer gaat zeuren over hoe slecht het script was. :r Ik zou er geen problemen mee hebben als er aliens kwamen die Mutt mee zouden nemen.

ThomasG

Avatar

Bermuda? Nog meer alien crap in indiana? zucht pak gewoon dat script van Frank Darabont op, niks mis mee

jochemb

Avatar

No no no no no no no no no NO

NieuwsFilm

meest populair