Algemeen

Eerste recensie van Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 1

Fan doet verslag naar aanleiding van eerste test screening.

door Bram de Groot op 23.08.2010 om 11:22 in Algemeen
Warner Bros. Pictures heeft afgelopen weekend een eerse test screening laten plaatsvinden van Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 1 van regisseur David Yates. De "scooper" Kyle heeft naar aanleiding van Harry Potter 7.1 een review geschreven en verspreid via het net. De versie die bekeken is, is nog definitief afgerond. Zaken als geluidseffecten en visual effects zijn nog niet afgerond en er wordt hoogstwaarschijnlijk nog flink in de film geknipt en geplakt.

Lees hieronder de gehele review. Deze is overigens niet geschreven door een professionele recensent, maar een fan. Het moge duidelijk zijn dat de review (enorme) spoilers kan bevatten.In Nederland draait Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 1 vanaf 17 november 2010 in de bioscoop. Bekijk hieronder nogmaals de trailer:7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

BadBlood

Avatar

Aston " Als ik HP kijk wil ik gewoon een HP film zien. Ik heb genoeg van dat soort films thuis staan."


B-)

Aston

Avatar

Masterbrain "no sense of Love"

Als ze het boek het maar aanhouden vind ik het best. Maar ik vind het onzin dat ze allemaal belangrijke gebeurtenissen uit het boek wegmoffelen of zelfs weglaten om puberliefde tot gigantische proporties op het scherm te brengen.

Als een film over liefde film zien dan kijk ik daar een film over. Ik heb genoeg van dat soort films thuis staan. Als ik HP kijk wil ik gewoon een HP film zien.

Masterbrain

Avatar

Aston "'Others go on for far too long (Ron becomes jealous, etc.). '

Hmm, hopelijk wordt het niet zo langdradig als die gevoelens in deel 6. Nja, ze volgen dan ieder geval wel beter het boek, het is boeiender dan tienerliefde en ze verzinnen geen dingen als menustruatieproblemen en die tienerliefde wat niemand iets boeit."no sense of Love

timdekw

Avatar

Breug "tldnr"


Duidelijk...

Dit klinkt in ieder geval al goed wat mij betreft, hier en daar nog wat aanpassingen en ook dit deel zal weer geweldig zijn. Kan niet wachten!

Breug

Avatar

Tldnr

Aston

Avatar

'Others go on for far too long (Ron becomes jealous, etc.). '

Hmm, hopelijk wordt het niet zo langdradig als die gevoelens in deel 6. Nja, ze volgen dan ieder geval wel beter het boek, het is boeiender dan tienerliefde en ze verzinnen geen dingen als menustruatieproblemen en die tienerliefde wat niemand iets boeit.

WD

Avatar

De tekst was me wat te lang, maar de trailer zier er erg mmoi uit, vraag me alleen af of dit alleen van het eerste deel is of ook al van de tweede, aangezien er veel gebeurt in de trailer...
Verheug me hier wel op, lijkt me een hele andere HP-film dan normaal.

NieuwsFilm

meest populair