Nu al vervolg op Piranha 3D gepland

De film zou zich afspelen in Thailand, tijdens een Full Moon Party.

Piranha 3D doet het niet verkeerd in de box-office. Het budget van 24 miljoen dollar wordt er zeker uitgehaald, aagezien het openingsweekend al 10 miljoen opleverde. Het is ook waarschijnlijk dat de DVD/blu-ray verkopen van de film genoeg zullen zijn om de Weinstein Brothers over te halen een vervolg te maken.

En dat is waar nu al aan gewerkt wordt. Regisseur Alexandre Aja en producer Mark Canton zijn in opdracht van Dimension Films namelijk al begonnen met het werken aan een vervolg.

Canton aan het woord: “We are thrilled that audiences are not just loving PIRANHA 3D, but cheering for it. And it’s fantastic that so many critics are really getting the movie and recommending it. We can’t wait to get to work on the sequel.”

Er is nog geen verhaallijn bedacht voor het vervolg, maar regisseur Aja gaf eerder aan al ideeën te hebben voor een hele franchise. Een van de plannen daarvan was de volgende. “There is the Full Moon Party in Thailand, a huge event with like 200,000 young people from all around the world taking mushrooms and partying on the beach.”

Piranha 3D draait vanaf 2 september in de Nederlandse bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair