Peter Jackson over The Hobbit

Regisseur van Lord of The Rings trilogie heeft binnenkort groot nieuws.

Hopelijk heeft Peter Jackson binnenkort groot nieuws rond de tweeluik The Hobbit. Na maanden van onduidelijkheid rond het project van filmstudio MGM denkt Jackson namelijk met goed nieuws te kunnen komen. Volgens The Dominion Post kan de regisseur van de Lord of the Rings trilogie namelijk aangeven of hij wel of niet de regisseur wordt van de verfilming.

Jackson geeft aan dat het getouwtrek rond de rechten van de verfilming nog steeds niet voorbij is. Warner Bros., dat de helft van de rechten bezit, is in onderhandeling met MGM. De huidige situatie volgens Jackson: "Warner is making progress untangling the MGM situation...". Het is onbekend wat bij deze onderhandelingen de strategie is van het in geldnood zijnde MGM.

Jackson voerde in hetzelfde artikel de druk nog even op. Hij zegt zijn agenda namelijk voor de komende vijf jaar te kunnen vullen. De regisseur heeft wederom een nieuw project op het oog. Jackson wil graag een film maken over de Battle of Gallipoli, vanuit het oogpunt van de Australian and New Zealand Army Corps (ANZAC).

In een ander (onbekend) artikel stond dat de casting voor The Hobbit gewoon doorgaat. De Australische acteur Jeremy Sims zou een auditie hebben gedaan voor de rol van een trol, vermoedelijk het karakter Tom, Bert of William Huggins uit de originele boek.



NieuwsFilm

meest populair