Algemeen

The Art of District 9 op komst

Het boek illustreert de volledige fantasiewereld van Neill Blomkamps succesfilm.

door Jeffrey op 05.09.2010 om 18:05 in Algemeen
Het Nieuw-Zeelandse SFX-bedrijf Weta Workshops brengt in oktober het boek 'The Art of District 9' op de markt. Het boek illustreert de volledige fantasiewereld van Neill Blomkamps film District 9, gaande van de wapens en de aliens tot en met de voertuigen en de beeldtaal. De lezer krijgt o.a. een beeld van hoe proefschetsen en concept art uiteindelijk zijn geëvolueerd tot volwaardige items in de film.

'The Art of District 9' telt 160 pagina's, met onder meer een voorwoord van regisseur Blomkamp, foto's van achter de schermen, commentaar van de makers, alle concept art, meer dan 200 afbeeldingen van rekwisieten, foto's van ontwerpen die de film niet hebben gehaald, enz. Geïnteresseerden kunnen een kijkje nemen op de website van Weta Workshops.
4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Decepticon

Avatar

MrMyrmica "Die aliëns kwam ik niet tegen in district 9...
Kunnen we dat verwachten voor district 10 dan?"
Lees het nieuwsbericht dan ook eens eerst, er wordt vermeldt dat het om concept art en afbeeldingen bevat over ontwerpen die de film niet gehaald hebben.

Op zich wel vet zo'n boek, vooral voor de liefhebbers, maar ik laat het aan me voorbij gaan.

movieboy

Avatar

Ik vond district 9 eeeeeen heeeeel zalige film Smiley face ik heb er erg van genoten! ik kan niet wachten tot district 10 uit is!

Smiley face

MrMyrmica

Avatar

Die aliëns kwam ik niet tegen in district 9...
Kunnen we dat verwachten voor district 10 dan?

NieuwsFilm

meest populair