Grote namen voor At the Mountains of Madness

Onder andere Tom Cruise, James McAvoy en Chris Pine zouden mogelijk een rol op zich nemen in de film.

Eind juli werd bekend gemaakt dat Guillermo del Toro zich gaat wagen aan de verfilming van het boek At the Mountains of Madness, van H.P. Lovecraft. Hierbij zou hij, met name voor de 3D-effecten, hulp krijgen van James Cameron. Laatstgenoemde wist aan het begin van deze maand nog te vertellen dat de film een epische horror zou worden, vergelijkbaar met het door hemzelf geregisseerde Aliens.

Een ding dat ontbrak in de nieuwsberichten waren mogelijke acteurs. Nu zijn er echter een aantal namen gevallen, en dat zijn de minste niet. Het betreft Tom Cruise, James McAvoy en Chris Pine. Volgens Collider is Chris Pine waarschijnlijk te druk voor de film, maar vormen Cruise en McAvoy serieuze opties.

James McAvoy heeft op het moment enkel de films X-Men: First Class en Cloud Atlas op zijn schema staan, en Tom Cruise werkt aan Mission: Impossible IV, en een film over Les Grossman, zijn personage uit Tropic Thunder.

De opnames van At the Mountains of Madness beginnen pas over een jaar, dus er is nog meer dan genoeg tijd om de cast rond te krijgen. Het zou dus ook goed kunnen dat Cruise, Pine en McAvoy uiteindelijk niet in de film meespelen.

At the Mountains of Madness moet ergens in 2013 in de bioscopen gaan draaien.

NieuwsFilm

meest populair