Video

Vier clips uit Wall Street: Money Never Sleeps

Weet Shia LaBeouf zich staande te houden naast Michael Douglas?

door Bram de Groot op 07.09.2010 om 10:38 in Video
Hieronder zie je vier nieuwe clips uit de film Wall Street 2: Money Never Sleeps van regisseur Oliver Stone en met Michael Douglas (uiteraard als Gordon Gekko), Shia LaBeouf, Susan Sarandon, Charlie Sheen en Josh Brolin.

Het vervolg op Wall Street uit 1987 gaat op 23 september draaien in de Nederlandse bioscoop.
In de tweede Wall Street komt Gordon Gekko vrij na een gevangenisstraf van 20 jaar. Ondanks zijn pogingen om Wall Street te waarschuwen voor de nakende economische ondergang, gelooft niemand hem door zijn afgenomen status in de financiële wereld. Hij besluit daarom maar om zich te concentreren op z'n privéleven. Hij wil de verwaterde relatie met z'n dochter Winnie verbeteren, maar door zijn lange afwezigheid en het feit dat Winnie hem de zelfmoord van haar broer Rudy verwijt, wil ze niks met hem te maken hebben. Ondertussen sterft de mentor van Jacob, een jonge beursmakelaar die de beleggingsfonds manager Bretton James verdenkt van de moord op z'n mentor. Jacob, die ook de verloofde van Winnie Gekko is, wil wraak en rekent daarbij op de hulp van Gordon. Gordon besluit Jacob te helpen, in de hoop zo dichter bij z'n dochter te raken.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Wicked

Avatar

Economie :E

Je moet ervan houden iig..

Banned

Avatar

Ben niet echt overtuigd... het lijkt een film met een doodsaai verhaal dat gaat over niks... Welk genre is dit?

timdekw

Avatar

Ik heb pas geleden het eerste deel gezien en die vond ik mede dankzij Charlie Sheen enigszins tegenvallen. Hopelijk is het vervolg een stuk beter, maar LaBeouf is mijns inziens een veel betere acteur dan Sheen.
En Douglas is meestal wel goed dus daar maak ik me niet druk om.

movieboy

Avatar

Shia LaBeouf great actor Smiley face

rickthejoker

Avatar

Als je het verhaal snel leest is het net een pagina uit een script van een Soap haha:P

NieuwsFilm

meest populair