Algemeen

Transformers 3 wordt 'donkerder'

De Decepticons gaan een heleboel aardbewoners naar de volgende wereld helpen volgens Shia LaBeouf.

door Filmtotaal op 07.09.2010 om 14:55 in Algemeen
Sinds The Dark Knight is het in toenemende mate een 'trend' geworden, om super- en actiehelden in een grimmige wereld te plaatsen. Op een flink dosis onschuldige slachtoffers staat nauwelijks een taboe meer. Volgens Shia LaBeouf zal ook TF3 zich meer deze richting op gaan bewegen. In een interview met Total Film zei LaBeouf hierover o.a het volgende.

"There's a human toll this time, the Decepticons are going after humans - there's a lot of death, it'll be darker."

Shia lijkt tevreden met deze nieuwe richting die "explosieven-expert" Michael Bay hiermee inslaat. Eerder heeft hij zich zeer kritisch had uitgelaten over het tweede deel, Revenge Of The Fallen.

"I have obligations I have to fulfil and I'm super excited to go fulfil them. It's not like I'm embarrassed to go make Transformers 3 - I'm really happy and I think we can make some big updates on the second movie."

Transformers 3 zal in 2011 in de bioscoop gaan draaien,.

18 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Decepticon

Avatar

jostru "Sinds wanneer wordt er dan rekening gehouden met plotholes bij de TF-films?"
Denk echt niet dat Bay de vader van Optimus er bij haalt, Optimus is altijd al de main Autobot/character geweest in de films.
Het is eerder Inferno denk ik, we zullen moeten wachten tot de film of trailer er is.

jostru

Avatar

Decepticon "Maar gezien de vorige films kan die naam niet eens, want Optimus is de enige levende Prime die er nog is"


Sinds wanneer wordt er dan rekening gehouden met plotholes bij de TF-films?

Decepticon

Avatar

jostru "Even over die verroeste truck en die brandweerwagen: Aangezien er geen Decepticon of Autobot logo te bespeuren is, zou het best kunnen dat het gewoon een truck is van een groep mensen die anti-transformers zijn in de film. (Denk maar terug aan dat "Autobots, go home!" logo van enkele maanden geleden)

En die brandweerwagen zou dan wel weer NET iets specialer zijn. Er is een video op youtube van op de set, waar een security guard zegt wie het is... Het zou namelijk Sentinel Prime zijn. De vader van Optimus, in de film."
Ja dat weet ik wel, dat hoef je mij als Transfan niet te vertellen. Ik volg de Transformerssites en blogs dagelijks.

Dat die truck van een groep mensen zou kunnen zijn, had ik allang in de gaten, had het alleen niet vermeld. Maar dat hoeft niet, want er zit een blauw vlak op de neus van die truck, waar straks waarschijnlijk iets digitaals aan wordt toegevoegd, een Decepticonbeeld of zoiets, of misschien zit het er al onder.

Net zoals de firetruck, daar zijn meer filmpjes van, ook van de set in Chicago, achtervolgingsscene met een paar Autobots waaronder Bumblebee, Sideswipe, Ironhide en de Ferrari, waar de firetruck ook tussen rijdt.
Metname de naam die je noemt, daar is al een grote discussie over, denk maar niet dat een simpele security guard de naam van een belangrijke onbekende Autobot weet. Er wordt zoveel geheim gehouden en dan zou Bay en co er zeker voor zorgen dat zo'n naam niet via een bewaker naar buiten komt voordat de trailer/film er is, en wie weet zit hij wel in het complot van Bay's misleidende infocampagne.
Maar gezien de vorige films kan die naam niet eens, want Optimus is de enige levende Prime die er nog is

jostru

Avatar

Decepticon "Ja dat snap ik, maar dit is toch echt wel oud nieuws, ouder dan de setfoto's en de vermeende rode Autobot Jeep die jullie wel geplaatst hebben.

Normaal zijn jullie, gezien het nieuws met de setfoto's, wel up-to-date T+)

De rode Autobot Jeep is zeer waarschijnlijk een fanmade auto. Er is enige weken terug een brute militaire truck gespot op de set, die er iig wel in zit. Zelfs een mega brandweerwagen waar ze branden op vliegvelden mee blussen."


Even over die verroeste truck en die brandweerwagen: Aangezien er geen Decepticon of Autobot logo te bespeuren is, zou het best kunnen dat het gewoon een truck is van een groep mensen die anti-transformers zijn in de film. (Denk maar terug aan dat "Autobots, go home!" logo van enkele maanden geleden)

En die brandweerwagen zou dan wel weer NET iets specialer zijn. Er is een video op youtube van op de set, waar een security guard zegt wie het is... Het zou namelijk Sentinel Prime zijn. De vader van Optimus, in de film.

Decepticon

Avatar

Tako "Ik vrees dat wij iemand die zichzelf Decepticon heeft gedoopt, niet als richtlijn voor de 'versheid' van TF3 nieuws kunnen gaan gebruiken ;)

Nieuwtje is vandaag hier gevonden."
Ja dat snap ik, maar dit is toch echt wel oud nieuws, ouder dan de setfoto's en de vermeende rode Autobot Jeep die jullie wel geplaatst hebben.

Normaal zijn jullie, gezien het nieuws met de setfoto's, wel up-to-date T+)

De rode Autobot Jeep is zeer waarschijnlijk een fanmade auto. Er is enige weken terug een brute militaire truck gespot op de set, die er iig wel in zit. Zelfs een mega brandweerwagen waar ze branden op vliegvelden mee blussen.

Son-Goku

Avatar

WiXX "Bay zijn antwoord om een film donkerder te maken is dus NOG MEER explosies? NOG MEER destruction. MEER MEER MEER MEER.

Wat een idioot is het toch."

inderdaad. Dat MEER MEER MEER MEER was juist een van de problemen van TF2, te veel van het matige, en te weinig van het goede.

Neooo

Avatar

Mag Sam Witwicky misschien dood?

B@chelor

Avatar

Decepticon "Sorry hoor Tako, maar dit nieuws is echt al dik 2 of 3 maand oud! Dat dit nu pas geplaatst wordt."


Bay heeft inderdaad het al vaker laten vallen/doorschemeren dat het donkerder gaat worden. Nu zegt Shia 't een keer Smiley face

In dit artikel zegt ie 't al.

Tako

Avatar

Decepticon "Sorry hoor Tako, maar dit nieuws is echt al dik 2 of 3 maand oud! Dat dit nu pas geplaatst wordt."

Ik vrees dat wij iemand die zichzelf Decepticon heeft gedoopt, niet als richtlijn voor de 'versheid' van TF3 nieuws kunnen gaan gebruiken ;)

Nieuwtje is vandaag hier gevonden.

Masterbrain

Avatar

Het is wel transfomers 3!!!!
en dan wel mischien de laatste film uit de reesks en ook van Bay
dan wil je haar toch wel kapot hard pakken

WiXX

Avatar

Decepticon "Sorry hoor Tako, maar dit nieuws is echt al dik 2 of 3 maand oud! Dat dit nu pas geplaatst wordt.
Heeft Filmtotaal ook nog niet geplaatst dat er veel doden gaan vallen en dat als er iemand, mens of robot dood gaat, dood blijft en niet meer herrezen kan worden?

Bay zei over ROTF al dat dat een duistere film zou worden, wat het dus niet was, maar deze x geloof ik hem eerder, als je de setfoto's van al die destruction in Chicago ziet"


Bay zijn antwoord om een film donkerder te maken is dus NOG MEER explosies? NOG MEER destruction. MEER MEER MEER MEER.

Wat een idioot is het toch.

Decepticon

Avatar

Sorry hoor Tako, maar dit nieuws is echt al dik 2 of 3 maand oud! Dat dit nu pas geplaatst wordt.
Heeft Filmtotaal ook nog niet geplaatst dat er veel doden gaan vallen en dat als er iemand, mens of robot dood gaat, dood blijft en niet meer herrezen kan worden?

Bay zei over ROTF al dat dat een duistere film zou worden, wat het dus niet was, maar deze x geloof ik hem eerder, als je de setfoto's van al die destruction in Chicago ziet

leidenaar

Avatar

Ik hoop niet dat die net zo donker wordt als Alien VS Predator 2,want dan zie je niks :P

Thiver

Avatar

benjamin "Zijn er echt nog mensen die hier in trappen?"

Infantieler dan de vorige keer kan het in ieder geval niet worden. De afwezigheid van een serieuze dreiging (of de bereidheid personages te laten sneuvelen) was overigens een van de grootste fouten van deel 2.

B@chelor

Avatar

benjamin "Pff, iedereen roept constant dat het volgende deel 'donkerder' en 'duisterder' en 'volwassener' gaat worden. Zijn er echt nog mensen die hier in trappen?"


neuh...ik niet. We zien 't wel wat 't wordt

benjamin

Avatar

Pff, iedereen roept constant dat het volgende deel 'donkerder' en 'duisterder' en 'volwassener' gaat worden. Zijn er echt nog mensen die hier in trappen?

Covington

Avatar

Dat ze maar achter die Shia aan gaan! Dan geef ik de film een 10 :D

NieuwsFilm