Algemeen

Teaser Trailer Loft remake

Zo te zien gaat de Nederlandse versie, zoals het ons hollanders betaamt, heel wat meer blote borsten bevatten dan het origineel.

door FilmTotaal op 09.09.2010 om 18:04 in Algemeen
Hieronder een link naar de eerste bewegende beelden van de Nederlandse remake van Loft. Het origineel van regisseur Erik Van Looy heeft vorig jaar de Prime Star Award gewonnen, de publieksprijs voor beste Vlaamse film ooit. De film gaat over vijf vrienden die in het geheim een appartement delen waarin ze hun minnaressen ontvangen. Als één van die vrouwen op een ochtend dood wordt aangetroffen lijkt het alsof geen van de vrienden er iets vanaf weet. Maar al snel slaat de stemming om en komen ze erachter dat ze elkaar toch minder goed kennen dan ze dachten.

Loft draait vanaf 16 december in de bioscoop.

Bekijk de trailer hier.

24 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

secret1994

Avatar

Mmm ;S of ik deze Loft wil zien weet k niet ;s
mr de Americaanse wil ik zeker zien ;) wnt dr ga veel schoon volk in meespelen :-p

jptv

Avatar

TIP: Gewoon links laten liggen en kijk naar de originele verzie!!!

Loft is helemaal af, hier in Nederland gaat het echt niet beter worden, zeker niet met deze ´geweldige´cast.

Ik kan het origineel iedereen aanraden, heb geen last gehad van de taal en vond het werkelijk een topfilm!

filmgast

Avatar

Even buiten de hele remake discussie en over hoe slecht onze acteurs wel niet zijn... die Barry Atsma kan toch niet anders dan een slecht imago krijgen met dit soort films? Al de 2e film waarin hij een overspelige dude speelt.

OT:
Objectief bekeken ziet de trailer er netjes uit en ben blij dat Jeroen van Koningsbrugge nu ook op commercieel vlak wilt laten zien dat hij serieus kan acteren. Misschien wel beter dan iedereen bij elkaar die je in de trailer voorbij ziet komen. Heb het origineel niet gezien dus kan gelukkig een normale mening geven zonder te vergelijken Smiley face

ghossler

Avatar

Hee maar jeroen van koningsbrugge speelt hierin!! :D tis miss niet de lamas... maar tog :P anyway zal ook voor de mensen die aandringen de orgineel bekijken ;)

LMF

Avatar

BDOFD

Bekijk De Originele Film, Dammit!

HaroldKumar

Avatar

ruben "Je weet best wat ik bedoel: dat er niet zoiets is als de Nederlandse nationaliteit die de films kenmerkt. Jij denkt daar blijkbaar anders over. Da's je goed recht. Maar vind het zelf nogal dom om alle films uit een bepaald land over 1 kam te scheren."


Doe ik ook niet.

ruben

Avatar

HaroldKumar "Haha kan je jezelf nog volgen gozer? Films uit eenzelfde land zijn toch sowieso aan elkaar gekoppeld door nationaliteit. Verder probeer je me weer allerlei redeneringen in de mond te leggen die ik nooit heb gemaakt. Ik blijf erbij dat de Nederlandse filmindustrie volledig kut is. Punt. Uit."
Je weet best wat ik bedoel: dat er niet zoiets is als de Nederlandse nationaliteit die de films kenmerkt. Jij denkt daar blijkbaar anders over. Da's je goed recht. Maar vind het zelf nogal dom om alle films uit een bepaald land over 1 kam te scheren.

HaroldKumar

Avatar

ruben "Allereerst vind ik het vreemd alle films die in NL worden gemaakt te koppelen aan de nationaliteit. "


Haha kan je jezelf nog volgen gozer? Films uit eenzelfde land zijn toch sowieso aan elkaar gekoppeld door nationaliteit. Verder probeer je me weer allerlei redeneringen in de mond te leggen die ik nooit heb gemaakt. Ik blijf erbij dat de Nederlandse filmindustrie volledig kut is. Punt. Uit.

dragonspirit

Avatar

Voor mij een absolute must see, onder andere doordat ik er zelf in heb mogen meespelen. Wat ik tot nu toe gezien heb vind ik er zelf ook erg goed uitzien. Ja, ik heb het Belgische origineel gezien en die vond ik ook goed. Nu benieuwd hoe de Nederlandse tegenhanger het gaat doen.

leidenaar

Avatar

Ach,dat Nederland achterligt bij landen als Rusland,Frankrijk,Zweden,England,Duitsland en natuurlijk Amerika is een feit maar om nou te beweren dat Belgie zoveel betere films maakt.

Zwartboek is gewoon een hele goede film en ik las hierboven nergens Van God Los.
Amsterdamned was in die tijd ook gewoon een juweeltje en er zijn er nog wel een paar zoals Simon.

Ik heb toevallig deze week Turks Fruit gezien,snap echt niet dat dit de beste film is,af en toe is onbedoeld grappig met die slechte dialogen.

ruben

Avatar

HaroldKumar "Daar doe je toch een aanname die op niks gebaseerd is en dus ook niet klopt. Ik heb redelijk wat Nederlandse films van gezien, van Zwartboek tot Soldaat Van Oranje tot Oorlogswinter tot Costa! tot Abeltje tot Komt Een Vrouw Bij De Dokter tot Turks Fruit tot Passievrucht tot Ober tot Shocking Blue en ga zo maar door. Ik weet dus wel degelijk waar ik het over heb. Iets wat over jou niet te zeggen valt."
Allereerst vind ik het vreemd alle films die in NL worden gemaakt te koppelen aan de nationaliteit. Hiermee scheer je alle makers over één kam, puur omdat ze Nederlands zijn. Alsof dat hetgene is dat ze kenmerkt. Gelul natuurlijk. Een Esther Rots is geen Martin Koolhoven, ook al zijn ze beide Nederlands. En hun films zijn ook niet met elkaar te vergelijken. Dus om alle NL films zo aan de kant te schuiven, vind ik iets te kort door de bocht.

En in jouw rijtje titels zie ik ook maar 2 films die echt de moeite waard zijn, en dat zijn die van Verhoeven. Shocking Blue vond ik ook sterk, maar memorabel, daar kun je over van mening verschillen. Maar als je alleen al kijkt naar de films van de afgelopen paar jaar, dan zitten daar titels bij die je naar mening niet zo maar kunt afdoen als kutfilms. Zoals een Nothing Personal, Kan door huid heen, Joy, Schemer, Rotvos, Emma Blank, Guernsey. En dan heb ik het (naast Rotvos) nog niet eens over de vele ijzersterke docu's die in NL worden gemaakt. En de kortfilms.

HaroldKumar

Avatar

ruben "Dat zegt meer over jou dan over de - waarschijnlijk weinig - Nederlandse films die hebt gezien."


Daar doe je toch een aanname die op niks gebaseerd is en dus ook niet klopt. Ik heb redelijk wat Nederlandse films van gezien, van Zwartboek tot Soldaat Van Oranje tot Oorlogswinter tot Costa! tot Abeltje tot Komt Een Vrouw Bij De Dokter tot Turks Fruit tot Passievrucht tot Ober tot Shocking Blue en ga zo maar door. Ik weet dus wel degelijk waar ik het over heb. Iets wat over jou niet te zeggen valt.

Banned

Avatar

Moet wel zeggen dat dat laatste shot uit de trailer met die auto wel veel beter is dan in de vlaamse versie...

ruben

Avatar

HaroldKumar "Fuck Barry Astma en vrijwel de gehele Nederlandse filmindustrie. Buiten ´Simon´ heb ik nog nooit een memorabele Nederlandse filmproductie gezien. Nog. Nooit. En dan die fucking Carice van Houten, zogenaamd Nederlands trots in de filmwereld. Goeie tetten heeft ze zeker, maar het popje kan voor geen reet acteren, speelt altijd exact hetzelfde eentonige vrouwmeisje. Doe mij maar een Scandinavische, Duitse, Engelse, of Franse film."
Dat zegt meer over jou dan over de - waarschijnlijk weinig - Nederlandse films die hebt gezien.

SJRSVLDT

Avatar

Er zijn nog genoeg mensen in Nederland die het origineel niet hebben gezien en de makers van van de originele Loft verdienen er ook aan, dus ik zit er niet mee. Maar ik ga natuurlijk niet me geld spenderen aan een film die eigenlijk al gezien heb..

benjamin

Avatar

HaroldKumar "Fuck Barry Astma en vrijwel de gehele Nederlandse filmindustrie. Buiten ´Simon´ heb ik nog nooit een memorabele Nederlandse filmproductie gezien. Nog. Nooit. En dan die fucking Carice van Houten, zogenaamd Nederlands trots in de filmwereld. Goeie tetten heeft ze zeker, maar het popje kan voor geen reet acteren, speelt altijd exact hetzelfde eentonige vrouwmeisje. Doe mij maar een Scandinavische, Duitse, Engelse, of Franse film."


Wat dacht je van een Belgische? Loft bijvoorbeeld.

HaroldKumar

Avatar

Fuck Barry Astma en vrijwel de gehele Nederlandse filmindustrie. Buiten ´Simon´ heb ik nog nooit een memorabele Nederlandse filmproductie gezien. Nog. Nooit. En dan die fucking Carice van Houten, zogenaamd Nederlands trots in de filmwereld. Goeie tetten heeft ze zeker, maar het popje kan voor geen reet acteren, speelt altijd exact hetzelfde eentonige vrouwmeisje. Doe mij maar een Scandinavische, Duitse, Engelse, of Franse film.

Darkman16

Avatar

Banned "Die gast met z'n bril is gewoonweg belachelijk..."


I wonder... :p

Darkman16

Avatar

Wauw, exact dezelfde film, maar dan met Nederlanders... yay... :|
Ok de trailer was dus echt shit.
Kijk deze onzin niet en ga de ORIGINELE film zien.

leidenaar

Avatar

D'r is anders geen borst te zien..

jaime91

Avatar

WAUW:W. Dit is een film die ik gewoon moet zien. Vind de cast helemaal geweldig en het verhaal en de teaser zijn gewoon briljant en te gek.Kortom ik heb er zin in:E

Banned

Avatar

Er zitten goeie dingen vooral op het vlak van camerawerk enzo en het laatste shot met die man die op die auto valt is beter dan in loft. Maar hier zieje blijkbaar duidelijk meer seks dan in het origineel maar het scenario is krak hetzelfde net zoals vele stylistische keuzes... Maar loft valt gewoon niet te overtreffen. Het grootste minpunt is is wel de cast. Die gast met z'n bril is gewoonweg belachelijk...

MrM

Avatar

Het verhaal en de trailer spreken mij wel aan, ben benieuwd of het wat word. tot nu toe een die ik wel wil zien, zelfs van Nederlandse bodem.

NieuwsFilm