Nieuw gezicht toegevoegd aan Spy Kids 4

Deze mazzelaar gaat de man spelen van Jessica Alba.

Nu Machete eindelijk af is kan regisseur Robert Rodriguez zich volledig gaan richten op zijn aanstaande film, namelijk Spy Kids 4. Jessica Alba tekende onlangs al voor een rol in de film, die momenteel overigens Spy Kids: All the Time in the World wordt genoemd. Hier kunnen we nu een nieuwe naam aan toevoegen, namelijk Joel McHale (Community). Hij speelt een journalist die het heeft voorzien op spionnen. Hij is getrouwd met Alba's personage, wat haar de stiefmoeder van zijn kinderen (de Spy Kids) maakt.

Alba speelt een gereactiveerde voormalig spion. Verder zijn er twee nieuwe Spy Kids, terwijl het originele duo (Daryl Sabara en Alexa Vega) vermoedelijk opdraaft voor een cameo. De nieuwe Spy Kids heten Rebecca en Cecil. Eerstgenoemde is niet blij met de nieuwe vriendin van haar vader en doet er alles aan om haar te treiteren. Cecil is minder hard voor Alba's personage en vraagt van zijn zusje of ze het wat rustiger aan wil doen. Dan komt er een moment dat Rebecca en haar stiefmoeder hun geschillen aan de kant moeten zetten wanneer ze beiden worden opgeroepen voor een klus.

Verder zoekt Rodriquez nog naar "a slightly nerdy investigative reporter, and the villain, known as the Time Keeper, whose goal it is to stop time."



NieuwsFilm

meest populair