Algemeen

Russell Crowe in Kung Fu film

Na de boksring stapt Crowe samen met RZA de Kung Fu wereld in.

door Bram de Groot op 15.09.2010 om 09:42 in Algemeen
E! Online meldt dat rapper/acteur RZA de acteur Russell Crowe heeft weten te casten voor zijn nieuwe film The Man with the Iron Fist. De bekende acteur zal een rol gaan spelen waarbij hij ook voldoende vechtend in actie komt in de Kung-Fu film.

Beide mannen werkten al eerder samen bij de film American Gangster van Ridley Scott. De film The Man with the Iron Fist wordt komende december in Shanghai opgenomen. RZA schrijft het script, samen met co-producent Eli Roth, en regisseert het Kung Fu project.

Crowe is overigens niet onbekend met de vechtfilms. In 2005 speelde hij een bokser in de film Cinderella Man. Vergis je overigens niet in de titel, want Marvel Studios is ook van plan een film uit te geven met een vergelijkbare titel, Iron Fist (2012).

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

HaroldKumar

Avatar

Thiver "Ja, zo kan ik er ook wel een paar noemen. De meeste van deze rollen zijn al meer dan tien oud en acteurs als Hanks en Depp zijn hierna meerdere malen in routineuze rollen beland (hoeveel bijzonders hebben die twee de laatste vijf jaar nog gedaan?). De al eerder genoemde rol van Crowe in A Beautiful Mind vind ik zeer goed aansluiten in dit rijtje. Nadat hij naam had gemaakt met The Insider, L.A. Confidential en Gladiator (eveneens stuk voor stuk uitdagende rollen) was dit een rol waarmee Crowe zijn veelzijdigheid definitief bewees."


Dat de meeste van de rollen die ik noemde al meer dan 10 jaar oud zijn betekent volgens jou dus dat ze destijds niet uitdagend waren voor de acteurs? Vreemd. En je vind Crowe's rol in A Beautiful Mind net zo'n grote uitdaging voor een acteur als een Forrest Gump of Joker? Tsja daar verschillen we duidelijk van mening... Hoe dan ook blijf ik erbij dat ik het inmiddels wel zo'n beetje gehad heb met Crowe. Robin Hood was als een slaapliedje zo slaapverwekkend.

Thiver

Avatar

HaroldKumar "Tom Hanks als Forrest Gump, Sean Penn in Milk, Johnny Depp als Scissorhands, Ledger als The Joker, Ben Kingsley als Mahatma Gandhi, Downey Junior als Charlie Chaplin... ga zo maar door"

Ja, zo kan ik er ook wel een paar noemen. De meeste van deze rollen zijn al meer dan tien oud en acteurs als Hanks en Depp zijn hierna meerdere malen in routineuze rollen beland (hoeveel bijzonders hebben die twee de laatste vijf jaar nog gedaan?). De al eerder genoemde rol van Crowe in A Beautiful Mind vind ik zeer goed aansluiten in dit rijtje. Nadat hij naam had gemaakt met The Insider, L.A. Confidential en Gladiator (eveneens stuk voor stuk uitdagende rollen) was dit een rol waarmee Crowe zijn veelzijdigheid definitief bewees.

GREAT martial art fan

Avatar

Ummm, ik weet niet goed wat ik daarvan ga moeten zeggen. Raar, dat alleszins. Ik denk dat hij wel in staat is om bijvoorbeeld MMA te vertonen op het grote scherm of een iets modernere Martial Art. Maar Kungfu (tradioneel? Of welke Kungfu?) Ik weet het echt niet. :?

HaroldKumar

Avatar

papie "Hoe kun je dat nou zeggen van Russel Crowe?
Hij heeft een skinhead gespeeld in 'Romper Stomper', een schizo in 'A beatiful mind' en een wijnproever in 'A Good Year'.

Je opmerking slaat kant noch wal."


Geen van die rollen is echt een enorme uitdaging zoals de rollen in mijn reactie hierboven. En opmerken kunnen kant en wal raken, niet slaan.

HaroldKumar

Avatar

Thiver "Mjah, maar hoeveel Hollywood-sterren kun je noemen die dat wel doen?"


Tom Hanks als Forrest Gump, Sean Penn in Milk, Johnny Depp als Scissorhands, Ledger als The Joker, Ben Kingsley als Mahatma Gandhi, Downey Junior als Charlie Chaplin... ga zo maar door

papie

Avatar

HaroldKumar "Ik heb het inmiddels eigenlijk wel zo'n beetje gehad met Crowe. Alhoewel hij met films als State Of Play, 3:10 To Yuma en American Gangster toch prima films heeft uitgebracht de laatste jaren, zie je hem toch nooit in een echt uitdagende rol voor hem, ik bedoel zoiets als een totaal onstpoord iemand, of een keiharde relnicht of eens een keer in een komedie of zo."


Hoe kun je dat nou zeggen van Russel Crowe?
Hij heeft een skinhead gespeeld in 'Romper Stomper', een schizo in 'A beatiful mind' en een wijnproever in 'A Good Year'.

Je opmerking slaat kant noch wal.

jaime91

Avatar

Oke Crow aan de Kung Fu ik kan nu al niet wachten:P

Thiver

Avatar

HaroldKumar "...zie je hem toch nooit in een echt uitdagende rol voor hem, ik bedoel zoiets als een totaal onstpoord iemand, of een keiharde relnicht of eens een keer in een komedie of zo."

Mjah, maar hoeveel Hollywood-sterren kun je noemen die dat wel doen?

Neooo

Avatar

Daarnaast heb ik redelijk wat moeite om hem voor me te zien als een Kung Fu Master...

HaroldKumar

Avatar

Ik heb het inmiddels eigenlijk wel zo'n beetje gehad met Crowe. Alhoewel hij met films als State Of Play, 3:10 To Yuma en American Gangster toch prima films heeft uitgebracht de laatste jaren, zie je hem toch nooit in een echt uitdagende rol voor hem, ik bedoel zoiets als een totaal onstpoord iemand, of een keiharde relnicht of eens een keer in een komedie of zo.

NieuwsFilm