Video

Eerste teaser Sonny Boy

Eerste bewegende beelden uit wat wellicht de "Oorlogswinter" van 2011 kan worden.

door Jim Pedd op 21.09.2010 om 13:18 in Video
Begin volgend jaar komt Sonny Boy uit, een film waarvan we bij FilmTotaal de productie nauw volgen. Een van de manieren waarop we dat deden is via een aantal blogs, geschreven door John Baak. Sonny Boy is het waargebeurde verhaal van de negentienjarige Surinaamse student Waldemar en de Hollandse Rika, een getrouwde moeder van veertig met vier kinderen. In de jaren '20 ontmoeten zij elkaar en worden verliefd, Rika raakt daarna al snel zwanger en dat veroorzaakt een schandaal met verstrekkende gevolgen. Rika raakt haar kinderen kwijt en Waldemar kan niet terug naar Suriname. Het gezin slaagt erin toch een gelukkig bestaan op te bouwen met hun zoon Waldy, 'Sonny Boy'. Net als alles goed lijkt te gaan breekt de Tweede Wereldoorlog uit.

Hoofdrollen in de door Maria Peters geregisseerde film zijn weggelegd voor onder andere Ricky Koole en Sergio Hasselbank. Sonny Boy draait vanaf 27 januari 2011 in de Nederlandse bioscopen.


6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SJRSVLDT

Avatar

benjamin "Als alle figuranten komen en hun familie meenemen, zitten de zalen al vol. Wel handig bekeken van de makers."


Zo dacht ik ook altijd. Want ze betalen je een bedrag voor het figureren en als je dan uiteindelijk ongeveer 5 mensen meeneemt naar de film heb je dat geld er alweer uit. (Nu vind ik wel als iedere figurant min. 5 mensen mee moet nemen dat het nog best moeilijk is :P) Maar dan nog :P

Mark

Avatar

Dat ziet er iig al heel goed uit. Dit is echt wel de film waar ik nu het meeste van verwacht.

Stukje van die vliegtuigen die overvliegen, hopelijk straks in die trailer dat schip dat in de hens staat.

LuCos

Avatar

benjamin "Als alle figuranten komen en hun familie meenemen, zitten de zalen al vol. Wel handig bekeken van de makers."


Tja... maar dat is toch bij iedere film toch zo? Geen wonder dat Lord of the Rings zo goed werd bezocht, met al die orks als figuranten :P

benjamin

Avatar

SJRSVLDT "Wauw, verrassend mooie teaser! Ik had zelf nog een klein figurantenrolletje(voor het eerst) als gevangene, maar dat was maar 1 korte scène. Maar echt veel mooie beelden, nu hopen dat de rest ook zo mooi is."


Als alle figuranten komen en hun familie meenemen, zitten de zalen al vol. Wel handig bekeken van de makers.

SJRSVLDT

Avatar

Wauw, verrassend mooie teaser! Ik had zelf nog een klein figurantenrolletje(voor het eerst) als gevangene, maar dat was maar 1 korte scène. Maar echt veel mooie beelden, nu hopen dat de rest ook zo mooi is.

MrM

Avatar

Ik heb het boek gelezen, vond het een mooi verhaal.
Beelden zijn mooi en zien er veel belovend uit.
Nu nog zien of het MET dialoog aan te zien is. het verhaal
leent zich in ieder geval erg voor een mooie verfilming.

nieuwslaatste nieuws

meest populair