Wordt Natalie Portman Lois Lane?

De actrice zou wellicht wel eens samen willen werken met Aronofsky in de reboot van Superman.

De geruchten voor de aankomende Superman Reboot blijven maar komen. Een tijdje geleden werd er nog een lijstje gepresenteerd met vijf regisseurs die volgens adviseur Christopher Nolan geschikt zouden zijn om plaats te nemen op de regiestoel voor de film, namelijk Tony Scott, Zack Snyder, Matt Reeves, Duncan Jones en Jonathan Liebesman. Gisteren werd ook Darren Aronofsky daarbij gevoegd: hij zou favoriet zijn voor de positie.

Nu een nieuw gerucht, dat eigenlijk onvermijdelijk was. Het gaat namelijk om de rol van Lois Lane: deze zou mogelijk toebedeeld worden aan Natalie Portman. Er zijn een aantal redenen hiervoor, onder andere het feit dat Portman meespeelt in de nieuwste film van Aronofsky, Black Swan. Aronofsky zou tijdens de productie van de film gepraat hebben over Superman samen met Portman.

Daar komt bij dat Warner Bros. Portman al eerder voor de rol van Lois Lane wilde, namelijk toen Bryan Singer de film Superman Returns maakte. Portman's naam deed toen een tijdje de ronde, maar ze maakte toen bekend geen interesse te hebben in de rol.

Mocht Aronofsky daadwerkelijk plaatsnemen op de regiestoel, dan kan het wel eens zo zijn dat Portman alsnog interesse heeft in de rol van Lois Lane. Of dit uiteindelijk daadwerkelijk zo uitkomt is maar de vraag: het zal nog wel een tijdje duren voordat men begint met de verdere productie van de film.



NieuwsFilm

meest populair