Algemeen

Wordt Natalie Portman Lois Lane?

De actrice zou wellicht wel eens samen willen werken met Aronofsky in de reboot van Superman.

door Jim Pedd op 29.09.2010 om 09:36 in Algemeen
De geruchten voor de aankomende Superman Reboot blijven maar komen. Een tijdje geleden werd er nog een lijstje gepresenteerd met vijf regisseurs die volgens adviseur Christopher Nolan geschikt zouden zijn om plaats te nemen op de regiestoel voor de film, namelijk Tony Scott, Zack Snyder, Matt Reeves, Duncan Jones en Jonathan Liebesman. Gisteren werd ook Darren Aronofsky daarbij gevoegd: hij zou favoriet zijn voor de positie.

Nu een nieuw gerucht, dat eigenlijk onvermijdelijk was. Het gaat namelijk om de rol van Lois Lane: deze zou mogelijk toebedeeld worden aan Natalie Portman. Er zijn een aantal redenen hiervoor, onder andere het feit dat Portman meespeelt in de nieuwste film van Aronofsky, Black Swan. Aronofsky zou tijdens de productie van de film gepraat hebben over Superman samen met Portman.

Daar komt bij dat Warner Bros. Portman al eerder voor de rol van Lois Lane wilde, namelijk toen Bryan Singer de film Superman Returns maakte. Portman's naam deed toen een tijdje de ronde, maar ze maakte toen bekend geen interesse te hebben in de rol.

Mocht Aronofsky daadwerkelijk plaatsnemen op de regiestoel, dan kan het wel eens zo zijn dat Portman alsnog interesse heeft in de rol van Lois Lane. Of dit uiteindelijk daadwerkelijk zo uitkomt is maar de vraag: het zal nog wel een tijdje duren voordat men begint met de verdere productie van de film.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Masterbrain

Avatar

Nou nou meid je bent al aardig op weg met Thor en dan komt superman je nog even ophalen ook nog. knap knap had ik niet verwacht van je


:Y

spiderm8n

Avatar

Van mij mag ze .... ik denk zelfs dat ik haar geschikter vindt dan Kate Bosworth ( Lois Lane Superman returns )

.... maar lachen zou zijn dat de nieuwe superman gaat worden: Tom Welling !!!!!! als ze dan toch een reboot gaan doen ...
... Seizoen 10 is de laatste van Smallville ... en zou een mooi opstapje zijn naar de film !!!!!!!!!

( en natuurlijk dan Lois Lane: Erica Durance !!! )

benjamin

Avatar

Leuke keuze. Portman is altijd al goed geweest en blijkbaar is ze in Black Swan echt ijzersterk.

jaime91

Avatar

Ja ik weet het niet het is inderdaad een hele goeie actrice maar of zij nou ook een Lois Lane kan zijn:?. Ik moet er in ieder geval nog ff aan wennen.Maar dat moet ik ook aan de nieuwe Superman waarschijnlijk aangezien het volgens mij toch wel zeker is dat Brandon Routh hem niet meer gaat spelen. Dusja of ik hier echt blij van wordt hmmm ik weet het niet.:}

Steve-O

Avatar

Nu ze al Jane Foster speelt in Thor heeft ze misschien niet zo'n zin om Lois Lane te spelen..... Niet dat mij dat uitmaakt:9 Ze lijkt me goed als Lois en ik vind haar een geweldige actrice.
Als ze het wordt dan is dat een goeie reden om te kijken:P

darkgoth

Avatar

Lord Voldemort "Bah, nee! Erica Durance is de enige echte Lois!"


Ja maar die zit in afrika nu :E

+
Ik draag altijd nog een warm hart voor de Margot Kidder versie :Y

Lord Voldemort

Avatar

Bah, nee! Erica Durance is de enige echte Lois!

NieuwsFilm