'Lost' ster Josh Holloway gecast in Mission: Impossible 4

Onze enige echte Sawyer slaat de handen ineen met Tom Cruise en co.

Josh Holloway, de man achter Sawyer in de tv-serie Lost, is toegevoegd aan de cast van Brad Birds Mission: Impossible 4. Hij sluit zich aan bij de Impossible Mission Force, die tot nu toe onder meer bezet werd door Tom Cruise en Jeremy Renner.

Er is op dit moment nog vrijwel niets bekend over het script van de sequel, dat geschreven werd door Andre Nemec en Josh Appelbaum. Ook producer J.J. Abrams hielp mee met het scenario. De opnamelocaties zijn verspreid over o.a. Dubai, Praag en Vancouver.

Cruise keert terug als Ethan Hunt en krijgt onder andere gezelschap van Renner als zijn partner en van Paula Patton als een jonge, vrouwelijke agent. Ook Ving Rhames en Simon Pegg keren terug in de film. Onlangs vernamen we dat de bad guy gespeeld zal gaan worden door Michael Nyqvist.

Dit wordt de eerste grote filmrol voor Holloway. Hij was de afgelopen jaren wel te zien in enkele kleine rolletjes, maar hij verloor zijn tijd voornamelijk aan de opnames van Lost in Hawaii. Nu deze serie ten einde is gekomen kan Holloway zich richten op grotere filmrollen. Zijn Lost collega J.J. Abrams lijkt hem nu met de vierde Mission: Impossible goed op weg te helpen.

De opnames van Mission: Impossible IV moeten begin volgend jaar beginnen, waarna de film in december 2011 in de bioscopen te zien moet zijn.

NieuwsFilm

meest populair