Algemeen

Twilight: Edward en Bella hebben een dochter!

De kleine half-vampier is gecast, evenals de leden van de Denali Clan.

door Jan-Peter Rook op 01.10.2010 om 18:31 in Algemeen
Er zijn vijf nieuwe namen bekend voor Bill Condons Twilight: Breaking Dawn, de laatste twee delen van de reeks. Onlangs vernamen we al dat Maggie Grace was gecast als Irina uit de Denali Clan; nu weten we ook wie de overige vier leden gaan spelen.

The Hollywood Reporter bericht dat MyAnna Buring (The Descent) Tanya zal gaan spelen, een Denali die Edward Cullen (Robert Pattinson) weg wil stelen van Bella (Kristen Stewart). Casey LaBow speelt Kate, een Denali met vreemde, elektrische krachten. Mia Maestro en Christian Camargo zijn Carmen en Eleazar, de Spaanse leiders van de clan.

Entertainment Weekly komt met het nieuws dat Mackenzie Foy de rol van Renesmee in de wacht heeft gesleept. Dit is de snel groeiende, slimme en sterke half-vampier dochter van Edward en Bella. De 9 jaar oude Foy was tot nu toe alleen te zien in afleveringen van tv-series FlashForward en ‘Til Death.

Deel 1 van Breaking Dawn verschijnt in 2011 en deel 2 staat gepland voor 2012.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

MertK

Avatar

Ach ik vind het toch ook zo irritant dat Twilight word benoemd als film. Ik zie het meer als een slechte serie op tv. Trouwens als je alle mannelijke karakters vervangt met vrouwen, denk ik dat twilight een hele andere effect had. xD

Banned

Avatar

Hoe kun je nou een spoiler brengen over twilight. Iedereen weet hoe het afloopt en het verhaal eindigd al bij deel 1 verder gebeurt er niks!

benjamin

Avatar

Lord Voldemort "Niet echt, voor spoilers over een verhaal moet iets eerst een verhaal zijn in plaats van wat random gebeurtenissen."


:W :W :W

filmgast

Avatar

Ereptile "Ik heb niet echt veel met Twiligt, maar dat Mackenzie Foy een bioscooprol krijgt vind ik wel leuk voor haar Smiley face Ze was namelijk enorm goed in FlashForward (wat een enorm toffe TV serie is, en ik hoop dat er een seizoen 2 komt :P)"


Dan moet ik je teleurstellen...na seizoen 1 is de serie gecancelled in Amerika

Ereptile

Avatar

Ik heb niet echt veel met Twiligt, maar dat Mackenzie Foy een bioscooprol krijgt vind ik wel leuk voor haar Smiley face Ze was namelijk enorm goed in FlashForward (wat een enorm toffe TV serie is, en ik hoop dat er een seizoen 2 komt :P)

ItGirl/RagDoll

Avatar

"Entertainment Weekly komt met het nieuws dat Mackenzie Foy de wol van Renesmee in de wacht heeft gesleept."

De wol :P

Lord Voldemort

Avatar

Steenvoorden "Spoiler alert. of niet?"


Niet echt, voor spoilers over een verhaal moet iets eerst een verhaal zijn in plaats van wat random gebeurtenissen.

NieuwsFilm