The Hobbit stapje dichterbij release

Hoewel de productie duidelijk vervloekt is.

De laatste tijd blijft maar nieuws binnenstromen over tegenslagen voor The Hobbit. Nu lijkt het er echter op dat de film er eindelijk daadwerkelijk gaat komen: Peter Jackson zou dichterbij dan ooit zijn om groen licht te krijgen van Warner Bros. en MGM, om de film begin volgend jaar te gaan verfilmen.

Ondertussen wordt de verfilming van het boek van Tolkien geteisterd door tegenslag na tegenslag. Zo vertrok beoogd regisseur Guillermo del Toro na maanden werk uit het project, met de opmerking dat hij dacht dat de films er nooit zouden komen door aanhoudende problemen bij studio MGM. Daarnaast gaven de Nieuw-Zeelandse vakbonden een tijdje geleden aan dat het beter was voor acteurs om niet mee te werken aan de productie: de producers zouden zich in hun deals niet willen houden aan de vakbondsregels.

Tot slot is er wederom een tegenslag voor de verfilming: de workshop waar aan props voor de films gewerkt moest worden is in vlammen opgegaan. Er waren vijftig brandweermannen voor nodig om de brand te blussen, maar tegen de tijd dat het vuur uit was, was het al te laat. Onderstaande foto is het resultaat van de brand.



NieuwsFilm

meest populair