Algemeen

Eerste blik op Professor Xavier in First Class

James McAvoy, Jennifer Lawrence en Rose Byrne op de set van volgende X-Men film.

door Bram de Groot op 05.10.2010 om 11:25 in Algemeen
De setfoto's van de Marvel film X-Men: First Class verspreiden zich redelijk snel over het net. Hieronder zie je er een aantal die de moeite waard zijn. Je ziet namelijk James McAvoy, Jennifer Lawrence en Rose Byrne op de set van de film van regisseur Matthew Vaughn. De drie filmsterren spelen respectievelijk Professor Charles Xavier, Raven Darkholme (Mystique) en vermoedelijk Dr. Moira MacTaggert.

Ondanks dat het weinig prijsgeeft, vallen de volgende zaken op: Professor Charles Xavier heeft haar en loopt! De film speelt zich dus (deels) af voordat de X-Men leider in een rolstoel belandt. Ook is duidelijk te zien dat de film zich afspeelt in de jaren 60.

Vanaf begin juni 2011 in de bioscoop.


Bekijk hieronder ook een video:17 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ereptile

Avatar

Windblade "Ben wel benieuwd naar deze film.Die blonde is Mystique, Check IMDB maar."


Blijkbaar ja :P (Net even gechecked). Dan is het interessant dat "Xavier" met haar samen loopt. Nog meer vragen waarvan we het antwoord dus begin juni 2011 krijgen ;)

Windblade

Avatar

Ben wel benieuwd naar deze film.

Ereptile "Is die blondine dan Mystique?
Ik dacht dat het Moira was. En die donkerbruin haarkleurige is volgens mij Mystique. (Wat ook logischer lijkt. In X-3 veranderde Mystique in iemand met donker haar, niet blond, nadat ze werd geraakt)"


Die blonde is Mystique, Check IMDB maar.

shaunofthedead

Avatar

Ereptile "Is die blondine dan Mystique?
Ik dacht dat het Moira was. En die donkerbruin haarkleurige is volgens mij Mystique. (Wat ook logischer lijkt. In X-3 veranderde Mystique in iemand met donker haar, niet blond, nadat ze werd geraakt)"


aha ja zou wel logischer zijn maja had het dan toch verkeerd verstaan

Ereptile

Avatar

shaunofthedead "eh effe een vraagje?

Was mystique in de X-men trilogie niet de vijand van Xavier? en nu lopen ze arm in arm begrijp het niet"


Is die blondine dan Mystique?
Ik dacht dat het Moira was. En die donkerbruin haarkleurige is volgens mij Mystique. (Wat ook logischer lijkt. In X-3 veranderde Mystique in iemand met donker haar, niet blond, nadat ze werd geraakt)

shaunofthedead

Avatar

Eh effe een vraagje?

Was mystique in de X-men trilogie niet de vijand van Xavier? en nu lopen ze arm in arm begrijp het niet

ferryb86

Avatar

Wie is die chick op foto 2?

Steve-O

Avatar

Ik vind het er wel goed uitzien en ik heb er ook vertrouwen in. Volgens mij hebben ze wel gezegd dat het in continuïteit is met de trilogie maar ik weet niet zeker of het ook in verband staat met Wolvie's eigen film.....
En Jennifer Lawrence moet toch 12 uur (!) in de make-up fase zitten om helemaal in het blauw gehuld te zijn? Zullen ze dat ook aanpassen? Of toch hetzelfde doen zoals Mystique eruit zag in de trilogie:?

benjamin

Avatar

B@chelor "Euhm...no offense, maar ik zie alleen James McAvoy (welke ik een superacteur vind trouwens), niet specifiek iemand anders. Maar hij zal 't ongetwijfeld goed doen als hem Smiley face"


Dat gevoel had ik ook, beeld zou zou uit Wanted 2 kunnen komen. Maar hij is echt wel goed, dus we zien wel wat het wordt.

B@chelor

Avatar

Jan231 "Lijkt me interessant. Hij ziet er wel goed uit als Xavier. "


Euhm...no offense, maar ik zie alleen James McAvoy (welke ik een superacteur vind trouwens), niet specifiek iemand anders. Maar hij zal 't ongetwijfeld goed doen als hem Smiley face

Jan231

Avatar

Lijkt me interessant. Hij ziet er wel goed uit als Xavier. Ik hoop dat het een groot spektakel wordt, waarbij ze de voorgaande films enigszins loslaten. Jammer dat er geen sprake is van de originele line-up (Iceman, Angel). Of het wordt een spectaculaire nieuwe interpretatie, of dit is het einde van de superheldenfilms (geldt ook voor Superman en Spider-man).

marcjeb

Avatar

Valt niet zoveel te zeggen over die fotos vind ik.

Timothy

Avatar

Wel jammer dat hij haar heeft, want in de comics wordt het verlies daarvan gelinkt aan zijn mutatie (en werd ooit wel eens uit de doeken gedaan dat hij niet veel ouder was dan zijn studenten).

Dat hij kan lopen is inderdaad niet vreemd. Dat kon hij ook in de comics in de periode voor hij de X-Men oprichtte. Ik verwacht alleen dat ze in de film Magneto verantwoordelijk zullen maken voor zijn handicap, ipv Lucifer (een verder nietszeggend personage dat sindsdien weinig wapenfeiten meer had).

Novaricus

Avatar

Vindt het niet zo raar dat ie loopt hier want Hij liep aan het einde van Wolverine toch ook gewoon?

Ben verder wel benieuwd hoe ze het gaan doen met de rest van het team.

Rich Art

Avatar

Chubby? Ooit wel eens van een niet-zo-strak-zittende jas gehoord?

Steenvoorden

Avatar

Who Mystique is wel een chubby geweest vroeger, dacht echt dat ze slanker zou zijn.
Of is het niet die blonde die mystique moet voorstellen?

spiderm8n

Avatar

Ereptile "Mjah best leuk. Ik krijg er alleen nog geen echt X-Men gevoel bij als je snapt wat ik bedoel. Desondanks blijf ik wel nieuwsgierig Smiley face Ben heel benieuwd hoe ze First Class gaan aanpakken. En ik neem aan dat niet alles plaatsvind in de jaren 60?"Inderdaad ... Als alles in de sixties zou afspelen .. dan zou het grote gros van de Xmen helden niet kunnen meedoen .... omdat ze simpelweg te jong zijn of zelfs niet geboren waren ... met uitzondering van Wolverine ..die inmiddels over de 100 is .......

Ereptile

Avatar

Mjah best leuk. Ik krijg er alleen nog geen echt X-Men gevoel bij als je snapt wat ik bedoel. Desondanks blijf ik wel nieuwsgierig Smiley face Ben heel benieuwd hoe ze First Class gaan aanpakken. En ik neem aan dat niet alles plaatsvind in de jaren 60?

NieuwsFilm

meest populair