Tweetal voegt zich bij Ghost Rider II

Zelfs een acteur uit Thor (2011) in Ghost Rider: Spirit of Vengeance.

Volgens Heat Vision zijn de acteurs Idris Elba (Thor, 2011) en Johnny Whitworth (3:10 to Yuma, 2007) in gesprek om een rol te bemachtigen in de film Ghost Rider: Spirit of Vengeance van Columbia Pictures. De film wordt geregisseerd door Crank-regisseurs Mark Neveldine en Brian Taylor en moet in februari 2012 verschijnen, ook in 3D.

Het plot van de film zou ongeveer het volgende behelzen: "sees Johnny Blaze, aka Ghost Rider, hiding out in remote Eastern Europe and struggling to repress his curse. Blaze is recruited by a sect to take on the devil (Ciaran Hinds), who wants to take over his mortal son's body on the kid’s birthday." Aldus een bron van Heat Vision.

Elba zou een alcoholistische monnik spelen die de opdracht heeft Ghost Rider te vinden. Whitworth is gecast voor de rol van een crimineel die door de duivel wordt gerekruteerd om de jongen te vinden. Beide heren sluiten aan bij de reeds aangetrokken cast, bestaande uit Nicolas Cage, Ciaran Hinds en Violante Placido. De opnames vinden plaats in Roemenië en Turkije.



NieuwsFilm

meest populair