Gravity soap duurt voort

Natalie Portman wijst de hoofdrol in nieuwe science fiction film af; producenten op zoek naar een nieuwe hoofdrolspeelster.

De soap rondom de film Gravity blijft maar voortduren. De productie van de film verloopt uitermate moeizaam, wat vooral te maken heeft het forse budget en de wens van producent Warner Bros. om een grote naam aan te trekken om mensen naar de bioscopen te krijgen.

Angelina Jolie leek de voornaamste kandidaat, maar wees de rol tot twee keer toe af, waarna regisseur Alfonso Cuaron de rol aanbood aan Natalie Portman. Nu is bekend geworden dat ook zij nee heeft gezegd tegen de rol, waardoor men alweer naar een nieuwe hoofdrolspeelster op zoek moet.

Warner Bros. wil nu dat Sandra Bullock de rol overneemt, iets wat ze van begin af aan al wilden aangezien haar naam meer kijkers zou trekken. Gravity vertelt het verhaal van een groep astronauten die in de ruimte bezig is met een reparatie aan de Hubble telescoop. Een groot aantal leden wordt echter gedood door resten van een ontplofte satelliet. Uiteindelijk blijft een vrouwelijke astronaut over, die uit alle macht probeert om terug te keren naar de Aarde en haar dochter weer in de armen te sluiten.



NieuwsFilm

meest populair