Video

Internationale trailer The Chronicles of Narnia 3

Nog maar twee maandjes wachten op 'The Voyage of the Dawn Treader'.

door Jan-Peter Rook op 08.10.2010 om 08:49 in Video
Fox Walden heeft onderstaande internationale trailer vrijgegeven van The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader. De sequel zal vanaf 9 december te zien zijn in zowel 2D als 3D. De regie is in handen van Michael Apted en hoofdrollen zijn er voor Georgie Henley, Skandar Keynes, Ben Barnes, Will Poulter, Gary Sweet, Bruce Spence, Arthur Angel, Shane Rangi en Liam Neeson.

Edmund (Keynes) en Lucy (Henley) moeten heel de zomer bij hun vervelende neefje Eustace (Poulter) verblijven, wat ze niet leuk vinden. Terwijl ze op een dag, samen met Eustace in een kamer zitten, komt een schilderij met het schip de 'Dawn Treader' erop tot leven en voor ze het weten bevinden ze zich op het magische schip. Daar ontmoeten ze hun vriend, koning Caspian (Barnes) . Samen gaan ze op zoek naar de zeven edelen. De zoektocht leidt hen naar verschillende mysterieuze eilanden.


18 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Banned

Avatar

LuCos "Ik vind de verhalen van Narnia zo enorm vet, maar de films vind ik helaas slecht uitgevoerd. Vooral deel 2 heb ik gewoon midden in de film uit gezet, en dat terwijl ik normaal gesproken nooit een film niet afkijk (want dan heb je pas je tijd verspilt)
Goed.. misschien dat ik film 3 ook maar oversla."
Ik vond deel twee zeker niet slecht en had zeker op sommige vlakken beter dan het kinderachtige deel 1

Banned

Avatar

Jah ik heb een donkerbruin vermoeden dat deze film de Narnia films onderuit zal halen en de reeks fataal zal doen stoppen. De grootste fout is vooral dat Disney niks meer met de film heeft te maken en en dat Andrew Adamson niet meer regisseerd. Verder zien de draken er soms belabberd uit en is de trailer een van de slechtste die ik ooit zag en zo te horen is het scenario enorm vreemd. Maar sommige dingen spreken me wel aan. Maar wie het boek heeft gelezen zal zeer vreemd opkijken naar deze trailer. Zoals ik dus. Ik heb er geen goed ook in...

Windblade

Avatar

timdekw "
Na het zien van de trailer kan ik maar één conclusie trekken. Ze hebben het originele verhaal drastisch onder handen genomen. Het boek bevat namelijk niet echt een missie, maar verteld slechts hoe de personages van het ene avontuur in de volgende vallen en wordt nergens echt spannend. Dit ziet er alweer stukken beter uit. Ik heb weer enige hoop gekregen... Ben benieuwd!"


Dit zat ik ook net te denken. Ik heb dit boek onlangs ook gelezen en er zitten inderdaad stukken in de trailer die me helemaal niet bekend voorkomen.

LuCos

Avatar

Ik vind de verhalen van Narnia zo enorm vet, maar de films vind ik helaas slecht uitgevoerd. Vooral deel 2 heb ik gewoon midden in de film uit gezet, en dat terwijl ik normaal gesproken nooit een film niet afkijk (want dan heb je pas je tijd verspilt)
Goed.. misschien dat ik film 3 ook maar oversla.

benjamin

Avatar

skullsplitter "Weer 3D only dus :{"


Lees het artikel eens: daar staat dat hij zowel in 2D als in 3D te zien zal zijn.

Steve-O

Avatar

Hm... Deel 1 had nog wel iets. 2 was echt slecht en een deel 3 ga ik niet kijken!!! Ziet er weer slecht uit.
Pass.

timdekw

Avatar

Hoiii "i never liked Narnia"


Ik heb de films altijd als vermakelijk bevonden, maar absoluut niet geweldig. Pas geleden heb ik de eerste 3 boeken gelezen en ik ben nog steeds geen groot Narnia fan, maar ik zal nooit een Fantasyfilm aan me voorbij laten gaan, aangezien die zeer schaars zijn...:N Schandalig eigenlijk!

Edit:

Na het zien van de trailer kan ik maar één conclusie trekken. Ze hebben het originele verhaal drastisch onder handen genomen. Het boek bevat namelijk niet echt een missie, maar verteld slechts hoe de personages van het ene avontuur in de volgende vallen en wordt nergens echt spannend. Dit ziet er alweer stukken beter uit. Ik heb weer enige hoop gekregen... Ben benieuwd!

Toky

Avatar

Dat is dus niet de juiste trailer, maar de eerste, deze is de nieuwe trailer:

2e trailer op youtube

(aangezien filmpje plaatsen traag gaat de link danmaar)

aspers

Avatar

Waarom heb ik het gevoel dat ik nu al de hele film gezien heb?

Hoiii

Avatar

I never liked Narnia

jaime91

Avatar

Ik vind deze films zo geweldig en mooi gemaakt en kan niet wachten om hem te gaan zien.Wat een top trailer.T+)

Edwinem

Avatar

Moet ze alle 2 nog zien :9
lijkt me wel wat, alleen jammer van die 3d

Darthmar

Avatar

Ik zie al wat verschillen met het boek.
Maar deel 2 was wel redelijk, deel 1 was langdradig.
Misschien dat deel 3 beter is.

Angelater

Avatar

Lord Voldemort "...een wit vierkantje van..."


Hm, die van mij is grijs :?
Dan maar youtube als ik er zin in heb :}

B@chelor

Avatar

Lord Voldemort "Voldemort ziet in plaats van de trailer een wit vierkantje van 10x10 pixels. Voldemort is zeer ontevreden en praat in derde persoon."


haha

Lord Voldemort

Avatar

Voldemort ziet in plaats van de trailer een wit vierkantje van 10x10 pixels. Voldemort is zeer ontevreden en praat in derde persoon.

NieuwsFilm