Algemeen

Opmerkelijk villain gerucht derde Batman

Start opnames en opnamelocatie bekend gemaakt.

door Bram de Groot op 08.10.2010 om 14:41 in Algemeen
De opnames voor de derde nog onbetitelde Batman (2012) film van Christopher Nolan starten in april 2011 in New Orleans, Louisiana. Dit is een afwijkende locatie ten opzicht van de eerdere Batman films van Nolan. Deze werden namelijk opgenomen in Chicago. New Orleans was ook het decor van Green Lantern (2011), een andere DC Comics verfilming.

Comic-goeroe Mark Millar liet onlangs via een aantal tweets wat zaken los rond deze opnamelocatie:

1) Oh, wait. Con gossip: I know who the villain(s) are in Batman 3 and the big scene outside Gotham sounds awesome. Totally timely locale.

2) One of the villains is from my favourite childhood run on the character. Again, very unexpected.

Een van die favoriete karakters zou "Killer Croc" kunnen zijn. Dit personage dook voor het eerst op in 1983 en destijds was Millar 13 jaar. Tevens huisvest Killer Croc zich in moerassen en die heeft New Orleans voldoende. Een omschrijving: Waylon Jones is a former crocodile wrestler turned into a criminal deformed by a birth defect. He has low intelligence but great strength, as well as crocodilian abilities, such as a keen sense of smell and the ability to hold his breath underwater for long periods of time.

Uiteraard is dit een enorm gerucht en er is niets zeker. Killer Croc speelde verleden jaar overigens een grote rol in het spel Akham Asylum. Tevens heeft hij een terugkerende in de Batman Animated Series.
29 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Wallie37

Avatar

Talia is in het begin helemaal geen vijand van batman, (ze trouwt zelfs met hem en krijgen een zoon) dus haar kun je niet gelijk als vijand zetten want dan klopt het verhaal voor geen zak meer. maar het kan geen kwaad om haar te introduceren als love interest voor Bruce omdat die andere chick opgeblazen is in the dark knight.

WiXX

Avatar

Niemand die zich realiseert dat New Orleans een stad is in heropbouw en nodig werk nodig heeft voor zijn inwoners? Denk dat ze voor New Orleans kiezen omdat het goedkoop is. Heeft weinig te maken met de villain die ze willen. Vergeet niet dat Nolan de hele film in IMAX wilt schieten en dat is een enorme kosten post. Die moet ergens bezuinigd gaan worden in deze tijden.

Neem van mij maar aan dat Croc geen villain word. En de Pinguin al HELEMAAL niet. Nolan heeft namelijk vaak gezegd dat hij de Pinguin helemaal niks vind. Gewoon afwachten dus.

Steve-O

Avatar

Steenvoorden "En ik wil Harley Quin.

Nee maakt me geen reet uit, maar als het maar een heel goed verhaal zal worden, net als het vorig."

Tja, als Ledger nog leefde hadden we een Joker gehad die opgesloten in Arkham zat. En als Brittany Murphy nog leefde hadden we de ultieme Harley Quinn gehad..... Zo heeft het niet mogen zijn, maar we moeten niet klagen! Ledger heeft het geweldig gedaan. En ik zou ook graag een anders soort villain willen zien.

Nee, ik denk niet dat Harley Quinn een rol zal krijgen in B3.
De enige vrouwelijke villain die de grootste kans maakt is Talia. Maar die zie ik liever niet.

Moviemagic

Avatar

Steenvoorden "En ik wil Harley Quin.

"


ZOu die dan niet samen met joker samenwerken?

We wachten wel af. Het is allemaal speculatie.

Aston

Avatar

Ik ben nog steeds voor the Riddler. En een vrouwelijke schurk lijkt me niets.

BatMotor

Avatar

The Riddler + Catwoman zou geweldig zijn :D.

Steenvoorden

Avatar

Sandvink "Ik wil poison Ivy!!"


En ik wil Harley Quin.

Nee maakt me geen reet uit, maar als het maar een heel goed verhaal zal worden, net als het vorig.

Sandvink

Avatar

Marielle88 "IK WIL CATWOMAN!!!! :("


Ik wil poison Ivy!!

Thiver

Avatar

KeesjeNL "Het lijkt me overigens wel logisch als Batman 3 zich (gedeeltelijk) ergens anders dan Gotham City afspeeld, hij is daar immers geen held meer."

Dan heb je volgens mij de Nolan-films niet helemaal begrepen. Het is Batman er niet om te doen een held te zijn; hij probeert simpelweg zijn stad van criminaliteit te zuiveren. Het plichtsbesef van Batman is dan ook een stuk hoger dan dat van Iron Man, die het hele superheldengebeuren vooral beschouwd als een excentrieke hobby om zijn ego te strelen. Batman in een andere stad gaat waarschijnlijk niet werken (omdat Batman en Gotham bijna synoniemen zijn) en ook niet gebeuren (omdat Nolan echt niet zo stom is ineens van setting te veranderen nadat hij in zijn eerdere twee films de stad zo prachtig tot leven heeft gewekt).

Marielle88

Avatar

IK WIL CATWOMAN!!!! :(

KeesjeNL

Avatar

Ereptile "Ja best grappig eigenlijk Want in The Dark Knight speelde zich ook een stukje af in Tokio. "


Je bedoelt Hong Kong Island (rondom het Finance Center) denk ikSmiley face.

Het lijkt me overigens wel logisch als Batman 3 zich (gedeeltelijk) ergens anders dan Gotham City afspeeld, hij is daar immers geen held meer. In Nolan's handen wordt dit volgende deel vast wéér een film van formaat.

Ereptile

Avatar

Nog even een Wiki feitje ;)

It is rumored that Killer Croc may be a villain in Christopher Nolan's follow-up to Batman Begins and The Dark Knight. This rumor came about due to another rumor, that the film will be partially shot in New Orleans, leading many fans to speculate that part of the film will take place in New Orleans, which could also be a convenient local in which Killer Croc could appear. However, neither rumor has been confirmed and even if some of the filming is done in New Orleans, it may simply be a cost cutting measure (Louisiana has tax breaks for film productions) and have nothing to do with the story.

- http://en.wikipedia.org/wiki/Killer_Croc


Misschien de reden dat het in New Orleans is, staat er dus ook bij Smiley face

Ereptile

Avatar

11qqaazz "Croc is niet eens zo heel erg ongeloofwaardig als persoon. Er worden mensen geboren met wel vreemdere afwijkingen, handicaps en misvormingen."


Dit wat je zegt doet me denken aan Mortal Kombat:Rebirth, waarin Reptile een man was met Harlequin Ichtyosis. Ik vind het in ieder geval een leuke rumor :P Zal me daarom ook echt verrassen als deze Croc-rumor waar blijkt te zijn Smiley face

11qqaazz

Avatar

Croc is niet eens zo heel erg ongeloofwaardig als persoon. Er worden mensen geboren met wel vreemdere afwijkingen, handicaps en misvormingen.
In de animatie serie was Croc dan ook slechts een man met een ongelukig uiterlijk en een jeugd als die van Karl, uit de film Sling Blade.

Remco

Avatar

BatMotor "Killer Croc verschijnt echt niet in de nieuwe film."


Denk het ook niet Smiley face. Maar de villain is wel erg belangrijk want het was voor mij de rede waarom The Dark Knight veel beter was dan Batman Begins.
De eerste film had matige villains en Scarecrow was ook niet echt goed uitgewerkt. Batman Akham Asylum vond ik trouwens een erg sterke game waarin Killer Croc ook erg leuk zijn opwachting maakte. Maar om dat te vertalen naar een film is erg moeilijk.....

Steve-O

Avatar

Ereptile "Dat zijn dus villains die ik nog niet ken Smiley face En sterker nog: zou leuk zijn als ze 1 van die kozen. Nog nooit voorgekomen in een Batman film ;) (toch :??)"

Inderdaad! Lijkt mij ook gaaf:Y
In TDK werd er volgens mij ook gezegd dat Wayne Manor herbouwd werd. Dus dat word weer een mooie Wayne Manor (hier en daar wat leuke high-tech dingetjes:9) en de Batcave! Maar dan met een betere fundering hè;)
In TDK zag je ook al die beeldschermen, misschien dat ze voor de Batcave gelijk voor de wat klassiekere look gaan. Zo'n groot platform met een trapje naarboven waar dan al die beeldschermen staan enzo... Jaaaaaa, ik heb er toch echt zin in:E

BatMotor

Avatar

Killer Croc verschijnt echt niet in de nieuwe film.

Ereptile

Avatar

johnmcclane "Nog iets wat ik wel grappig vind.
je leest nu best wel veel dat het zich in new orleans gaat afspelen omdat ze daar filmen.

zolang wayne manor en de batcave maar weer terugkomen."


Ja best grappig eigenlijk :P Want in The Dark Knight speelde zich ook een stukje af in Tokio.

En Batcave en Wayne Manor hoop ik ook wel op eigenlijk :P Maar dan herbouwd en denk dat de cave nu ook hich-tech er uit ziet :P

Steve-O "Hugo Strange, Hush, Deadshot en Black Mask zijn ook realistisch genoeg."


Dat zijn dus villains die ik nog niet ken Smiley face En sterker nog: zou leuk zijn als ze 1 van die kozen. Nog nooit voorgekomen in een Batman film ;) (toch :??)

johnmcclane

Avatar

Nog iets wat ik wel grappig vind.
je leest nu best wel veel dat het zich in new orleans gaat afspelen omdat ze daar filmen.

als een film ergens wordt geschoten betekend nog niet dat het verhaal zich daar afspeelt!! is dat nou zo moeilijk te begrijpen voor die amerikanen (de sites waar ik het las zaten voornamelijk vol met amerikanen, vandaar :p )
maar even serieus
green latern is ook in new orleans geschoten (ook een wb,dc,legendary pic. film) en als ik me niet vergis (ik heb er niet veel verstand van) heeft het te maken met het feit dat het goedkoper is, aangezien filmmaatschapijen geld moeten betalen aan de steden waar ze filmen.

zolang wayne manor en de batcave maar weer terugkomen.

jochemb

Avatar

Zal onzin zijn waarschijnlijk want als ze van Croc een gigantisch monster maken past het niet in Nolan zijn universum en als ze een of andere grote worstelaar van em maken kan die niet echt een bedreiging zijn voor batman met al zijn high tech gear.

shaunofthedead

Avatar

Volgens mij kan een villain als Croc ook nooit zo'n uitdaging geven aan Batman als bv the Joker kon. Want wat the Joker juist typeerde (zijn intellegentie waardoor Batman nooit met hem klaar was), is volgens de omschrijving dus volledig afwezig bij deze villain.

Steve-O

Avatar

Ereptile "Figuren die kans kunnen maken voor Batman 3 zijn zowizo The Riddler, The Pinguin (corrupte maffia baas ofzo?) The Ventriloquist, en ehm...dat zijn de enigste "normale" die ik ken van Batman. Bane, Poison Ivy of Catwoman zouden mogelijk kunnen, maar liever niet. Mr. Freeze in ieder geval niet zo denk ik :P (En wat word gezegd: Talia zou kunnen)

Ik zou er maar van uit gaan dat Killer Croc een gerucht blijft. Zo niet, ben ik razend benieuwd hoe ze dat gaan doen :P"

Hugo Strange, Hush, Deadshot en Black Mask zijn ook realistisch genoeg.
Black Mask wordt het denk ik niet, lijkt teveel op Two-Face. Hush kan nog wel, maar die heeft een best wel breed achtergrondverhaal. Deadshot lijkt me ideaal, hij kan ingehuurd worden door óf de maffia óf zelfs de politie om de Batman neer te halen. Hugo Strange lijkt me ook wel gaaf, volgens mij was hij zelfs 1 van de eerste villains van Batman, Hugo kan ook best wel eng gemaakt worden denk ik.
De enige reden waarom ik Catwoman toch zou willen zien is omdat ik wel benieuwd ben naar Nolan's visie op haar.

Maar los van de villains, ben ik ook wel benieuwd naar Gordon's rol in het verhaal. Hij moet natuurlijk op Batman jagen! En hopelijk laten ze Alfred leven.

Ereptile

Avatar

Ik vraag me af hoe je zo'n villain realistisch zou moeten maken. (Zelfde geld voor Spider-Man's the Lizard, maar Spider-Man heeft een andere toon dan Nolan's Batman serie natuurlijk O+)
Zouden ze Croc net zo'n pak geven als Batman? Maar dan met schubben patroon enzo.

Figuren die kans kunnen maken voor Batman 3 zijn zowizo The Riddler, The Pinguin (corrupte maffia baas ofzo?) The Ventriloquist, en ehm...dat zijn de enigste "normale" die ik ken van Batman. Bane, Poison Ivy of Catwoman zouden mogelijk kunnen, maar liever niet. Mr. Freeze in ieder geval niet zo denk ik :P (En wat word gezegd: Talia zou kunnen)

Ik zou er maar van uit gaan dat Killer Croc een gerucht blijft. Zo niet, ben ik razend benieuwd hoe ze dat gaan doen :P

r3b00t

Avatar

Dit hoop ik dus echt niet zeg. Het stoere aan de Noland batman films vond ik de (redelijk)realistische setting. Met dit soort rare monsters zijn we weer terug bij af. Zit die suffe Mr. Freeze er dan ook weer in, en loopt Bale rond met harde tepels... nee ik geloof er niets van. Nolan is te volwassen voor dit soort kolder.

johnmcclane

Avatar

Ik las dit eergister al en mark millar wordt nogal de grond ingetrapt omdat hij dit uit zijn duim zou zuigen.....ik hoop het, ik hoef geen killer croc (of catwoman wat ook al een tijdje rond gaat) doe mij maar de riddler (en dan niet johnny depp zoals rond ging vorig jaar).

ik ga de film toch wel kijken ook al is het croc maar ik denk dat als dit een trilogy moet worden croc geen goeie villain is voor t laatste deel

Steve-O

Avatar

Dik gerucht, maar zal 'm niet worden.
De Riddler is naar mijn idee de grootste kanshebber. Talia al Ghul zouden ze ook nog kunnen gebruiken maar ik hoop het niet!!!

timdekw

Avatar

Ik betwijfel het enigszins. Nolan gebruikt namelijk steeds realistische en geloofwaardige tegenstanders. Een op twee benen lopende en pratende krokodil past gewoon niet in dat plaatje. Maar toch, mocht het wel zo zijn dan ben ik erg benieuwd naar het resultaat!

Rich Art

Avatar

Het zou best gaaf kunnen zijn, maar het lijkt me sterk. Ik kan me herinneren dat Nolan ooit aangaf dat hij geen onrealistische schurken in zijn films wilde.

NieuwsFilm

meest populair