Darren Aronofsky gaat vol voor Wolverine 2

De regisseur heeft zijn zinnen volledig gezet op de X-Men sequel.

Regisseur Darren Aronofsky werd onlangs genoemd als een kanshebber voor X-Men Origins: Wolverine 2. Hoe onwaarschijnlijk dit ook lijkt voor de maker van kleinere films als The Wrestler en Requiem for a Dream, een overeenkomst komt toch echt steeds dichterbij. Dit zou de tweede samenwerking betekenen tussen Aronofsky en Hugh Jackman, die samen al werkten aan The Fountain (2006).

Aronofsky was tot voor kort ook een kandidaat voor de regiestoel bij de Warner Bros film Tales From the Gangster Squad, maar hier heeft hij inmiddels van af gezien. De regisseur lijkt nu zijn zinnen te hebben gezet op Wolverine 2.

Het script komt van de hand van Christopher McQuarrie. Daarin raakt Logan / Wolverine verliefd op een Japanse vrouw, die reeds uitgehuwelijkt is aan een andere man. Dit pikt Logan niet en hij gaat de strijd aan met de vader en haar "samurai-sword-wielding brothers." Naar verwachting is de vader de mutant Lord Shingen Yashida en is Silver Samurai een van de broers. Naar verwachting worden er komende periode een hoop Japanse acteurs gecast.

De film staat gepland voor 2011.



NieuwsFilm

meest populair