Algemeen

Darren Aronofsky gaat vol voor Wolverine 2

De regisseur heeft zijn zinnen volledig gezet op de X-Men sequel.

door Jan-Peter Rook op 13.10.2010 om 12:18 in Algemeen
Regisseur Darren Aronofsky werd onlangs genoemd als een kanshebber voor X-Men Origins: Wolverine 2. Hoe onwaarschijnlijk dit ook lijkt voor de maker van kleinere films als The Wrestler en Requiem for a Dream, een overeenkomst komt toch echt steeds dichterbij. Dit zou de tweede samenwerking betekenen tussen Aronofsky en Hugh Jackman, die samen al werkten aan The Fountain (2006).

Aronofsky was tot voor kort ook een kandidaat voor de regiestoel bij de Warner Bros film Tales From the Gangster Squad, maar hier heeft hij inmiddels van af gezien. De regisseur lijkt nu zijn zinnen te hebben gezet op Wolverine 2.

Het script komt van de hand van Christopher McQuarrie. Daarin raakt Logan / Wolverine verliefd op een Japanse vrouw, die reeds uitgehuwelijkt is aan een andere man. Dit pikt Logan niet en hij gaat de strijd aan met de vader en haar "samurai-sword-wielding brothers." Naar verwachting is de vader de mutant Lord Shingen Yashida en is Silver Samurai een van de broers. Naar verwachting worden er komende periode een hoop Japanse acteurs gecast.

De film staat gepland voor 2011.

18 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Timothy

Avatar

spiderm8n "korrektie .. zijn eerste grote liefde was Silverfox !
... daarna Mariko"


Verkeerd uitgelegd door mij dan, maar ik bedoelde dat Mariko voor het publiek zijn eerste liefde was. Silverfox kwam pas veel later aan bod, maar werd door middel van flashbacks inderdaad vóór Mariko geplaatst.

Maar als we dan toch terug in de tijd gaan, was het natuurlijk Rose.

B@chelor

Avatar

Ben benieuwd.

spiderm8n

Avatar

Timothy "3 Zelfs, want Mariko is natuurlijk zijn enige echte grote liefde. En volgens mij is er recent nog iets bekend geworden van een andere Japanse vrouw, met wie hij een kind zou hebben. Zeker weet ik dat niet, want de laatste jaren volg ik het niet zo intensief meer."


korrektie .. zijn eerste grote liefde was Silverfox !
... daarna Mariko

Timothy

Avatar

Chrischzz "2 verschillende japanese chickies dus.."


3 Zelfs, want Mariko is natuurlijk zijn enige echte grote liefde. En volgens mij is er recent nog iets bekend geworden van een andere Japanse vrouw, met wie hij een kind zou hebben. Zeker weet ik dat niet, want de laatste jaren volg ik het niet zo intensief meer.

Chrischzz

Avatar

Ah..
2 verschillende japanese chickies dus..

Ouwe snoepert ;)

Timothy "Het is een beetje lastig, omdat hij ook een vriendinnetje Yukio heeft gehad.

Met Deathstrike heeft hij een wat minder goede band, omdat hij haar vader (een van de uitvinders van adamantium) heeft vermoord, maar ze hebben inderdaad een verleden samen waarin ook wat romantiek om de hoek kwam kijken."

Timothy

Avatar

Chrischzz "Was Logan's liefje niet Yurriko, aka Lady Deathstrike?
Of haal ik weer eens wat verschillende versies en tijdlijnen door elkaar?"


Het is een beetje lastig, omdat hij ook een vriendinnetje Yukio heeft gehad.

Met Deathstrike heeft hij een wat minder goede band, omdat hij haar vader (een van de uitvinders van adamantium) heeft vermoord, maar ze hebben inderdaad een verleden samen waarin ook wat romantiek om de hoek kwam kijken.

Chrischzz

Avatar

Was Logan's liefje niet Yurriko, aka Lady Deathstrike?
Of haal ik weer eens wat verschillende versies en tijdlijnen door elkaar?

jaime91

Avatar

Decepticon "
Zou gaaf zijn als Ken Watanabe een (hoofd)rol zou krijgen!"


Jaa inderdaad daar hoop ik ook op :Y samen met Hiroyuki Sanada als 1 van die broers.

benjamin

Avatar

Timothy "Shingen Yashida is overigens geen mutant. Silver Samurai wel en die zal zonder twijfel opduiken in dit verhaal. Ergens hoop ik dat men ook Ogun hierin weet te verwerken, dat kan visueel wel erg sterk worden.

Ik heb veel vertrouwen in Aronofsky aan het roer. Als ze hem de vrije hand geven..."


Als... In de studios heb ik minder vertrouwen.

Decepticon

Avatar

Timothy "Het originele verhaal (in de comics dan) is juist één van de meest geliefde story arcs. Als ze dit netjes uitwerken en de sfeer goed krijgen (meer Yakuza dan superheldenfilm) dan zou dit een superfilm kunnen worden.

Maar gezien de lafheid van de meeste filmstudio's blijf ik ook gereserveerd."
Het zou erg gaaf kunnen worden, maar ik ben er ook bang voor.

Zou gaaf zijn als Ken Watanabe een (hoofd)rol zou krijgen!

mickeystap

Avatar

Ben ik dan de enige die Wolverine 2, een sequel van een vrij waardeloze film, die ook nog eens een spin-off was van een trilogie waarin er maar 2 delen goed waren, niet waardig vind voor deze brilliante regisseur?

Timothy

Avatar

shaunofthedead "Dat ben ik met je eens, maar geef toe: het verhaal is nu niet meteen één waarvoor je uit je zetel springt."


Het originele verhaal (in de comics dan) is juist één van de meest geliefde story arcs. Als ze dit netjes uitwerken en de sfeer goed krijgen (meer Yakuza dan superheldenfilm) dan zou dit een superfilm kunnen worden.

Maar gezien de lafheid van de meeste filmstudio's blijf ik ook gereserveerd.

shaunofthedead

Avatar

Ik heb echt zeker wel vertrouwen in Aranofsky. Hij heeft een hekel aan slechte cgi en zal ook geen gemakkelijke grappen erin douwen.[/quote]

Dat ben ik met je eens, maar geef toe: het verhaal is nu niet meteen één waarvoor je uit je zetel springt. Ik hoop dat hier nog aan gewerkt wordt, anders wordt het qua verhaal nog slechter dan de eerste

Breug

Avatar

Je zou denken dat ze na de 1ste regisseur dit keer er 1 zouden nemen die wel vaker met het actie-bijltje heeft gehakt. Gavin Hood kwam ook uit de filmhuis hoek.

Ik heb echt zeker wel vertrouwen in Aranofsky. Hij heeft een hekel aan slechte cgi en zal ook geen gemakkelijke grappen erin douwen.

spiderm8n

Avatar

Wolverine ( James, Logan ) als Patch in de Japan Saga !!! ik hoop dat ze ruimte hebben overgelaten voor Kitty Pryde

Timothy

Avatar

Shingen Yashida is overigens geen mutant. Silver Samurai wel en die zal zonder twijfel opduiken in dit verhaal. Ergens hoop ik dat men ook Ogun hierin weet te verwerken, dat kan visueel wel erg sterk worden.

Ik heb veel vertrouwen in Aronofsky aan het roer. Als ze hem de vrije hand geven...

Edwins1984

Avatar

Zolang die film maar beter is als het eerste deel, wat viel die tegen zeg.

Seb

Avatar

Dus de ninja turtles kunnen we ook verwachten?:P

NieuwsFilm

meest populair