Algemeen

Nieuwe foto's uit Rapunzel

Hoe goed wordt Disneys 50e animatiefilm?

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Arman Avsaroglu op 13.10.2010 om 18:17 in Algemeen
Op 1 december gaat in de Nederland de 50e animatiefilm van Disney in premiere. Het gaat om Tangled van regisseurs Nathan Greno en Byron Howard die in Nederland overigens de naam Rapunzel meekrijgt.

Disney heeft nu weer een aantal nieuwe foto's vrijgegeven uit de film die hieronder te bewonderen zijn.

Hier nog eens de trailer:8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

spiderm8n

Avatar

HornBlower "Wederom helemaal mee eens! Ik heb ook het volste vertrouwen dat deze film weer een groot succes zal worden. Toch blijf ik het gevoel hebben dat Disney met deze film te veel naar andere studios heeft gekeken (bijvoorbeeld dat paard en de mannelijke hoofdpersoon) in plaats van zelf nieuwe figuren met een andere uitstraling te creëren."


ook mee eens .... ( op het afkijken bij andere studios na ...tegenwoordig lijkt alles op elkaar en is alles al een keertje gedaan ... en in tekenfilm wereld : 90 van de 100 keer door Disney !!! )
De pionier ( en jarenlang de koning ) van de Bios tekenfilms ... krabbelt langzaam weer overeind ....
Ik heb nooit het vertrouwen in hun verloren ... bij het verschijnen van elke classic krijg je toch weer dat warme gevoel en een glimlach op je gezicht ( zelfs bij Chicken little !!! )

HornBlower

Avatar

Ik neem aan dat je bedoelt dat Tangled dat slechte niveau van Brothers Grimm niet gaat halen? Want dat was toch wel de teleurstelling van de eeuw!

:Y

We kunnen wel op Disney gaan zeiken omdat ze de laatste jaren geen echte Classics meer hebben gehad, of omdat Pixar zoveel beter is. Maar als je Princess and the Frog hebt gezien, dan weet je dat Disney weer teug is op z'n oude niveau! En dus heb ik alle vertrouwen in Tangled.


Wederom helemaal mee eens! Ik heb ook het volste vertrouwen dat deze film weer een groot succes zal worden. Toch blijf ik het gevoel hebben dat Disney met deze film te veel naar andere studios heeft gekeken (bijvoorbeeld dat paard en de mannelijke hoofdpersoon) in plaats van zelf nieuwe figuren met een andere uitstraling te creëren.

aspers

Avatar

Steve Harwin "De toren deed me wat denken aan een andere (min of meer) Rapunsel verfilming: the brothers Grimm. Ik krijg niet de indruk dat deze film dat niveau gaat halen..."


Ik neem aan dat je bedoelt dat Tangled dat slechte niveau van Brothers Grimm niet gaat halen? Want dat was toch wel de teleurstelling van de eeuw!

Dit ziet er gewoon heel erg veelbelovend uit. We kunnen wel op Disney gaan zeiken omdat ze de laatste jaren geen echte Classics meer hebben gehad, of omdat Pixar zoveel beter is. Maar als je Princess and the Frog hebt gezien, dan weet je dat Disney weer teug is op z'n oude niveau! En dus heb ik alle vertrouwen in Tangled.

Steve Harwin

Avatar

De toren deed me wat denken aan een andere (min of meer) Rapunsel verfilming: the brothers Grimm. Ik krijg niet de indruk dat deze film dat niveau gaat halen...

Ereptile

Avatar

Misschien niet zo orgineel, maar hij lijkt me wel leuk :P

Loconut

Avatar

Dutch, Deutsch, Yankee doodle dandy...

Broertje van?
afbeelding

Thiver

Avatar

Arman "...die in Nederland overigens de naam Rapunzel meekrijgt."

Heette het sprookje in de Nederlandse vertaling niet Raponsje?

benjamin

Avatar

Echt origineel ziet het er niet uit, zeker die prins niet. Maar bon, voor de kleintjes is dit misschien wel goed.