Algemeen

Supersnelle Drive Angry 3D poster

Nicolas Cage op wraak met mooie Amber Heard!

door Bram de Groot op 15.10.2010 om 10:40 in Algemeen
Op Shock Till You Drop is de officiële filmposter van de film Drive Angry 3D van regisseur Patrick Lussier, bekend van o.a. de 3D horror My Bloody Valentine (2009). In de actiefilm Drive Angry 3D wordt de dochter van Milton (Nicolas Cage) vermoord. Hij wil vervolgens nog maar één ding; wraak! Hij krijgt drie dagen de tijd om de moordenaars te vinden, omdat deze ook nog eens zijn kleindochter ontvoerd hebben en ze van plan zijn om haar onder een volle maan te offeren. Hij wordt tijdens zijn wraakmissie vergezeld door Piper (Amber Heard), een jonge en sexy serveerster. In Milton's 'turbo-charged Black '71 Challenger' beginnen ze een race tegen de klok.

Muisklik voor een vergrotingDe film van Summit Entertainment komt overduidelijk uit in 3D en gaat in Nederland op 24 februari 2011 in premiere. De film is daadwerkelijk met 3D camera's opgenomen ("shot in 3D"), dus je hoeft niet bang te zijn dat je weer naar een film gaat die achteraf in 3D is omgezet.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Moviemagic

Avatar

Ik zal niets zeggen of het kleurgebruik.......he! verdomme toch nog bijna gedaan.

Masterbrain

Avatar

Fast and furious meets death race and gone in 60 seconds

benjamin

Avatar

aspers "Ik dacht bij het lezen van de titel inderdaad precies hetzelfd. Zeg dan 'supersnelle poster van Angry Drive 3D'. ;)"


Nu je het zegt, eigenlijk had ik niet direct een 3D-poster verwacht. Maar zo supersnel vind ik hem ook weer niet, dan is Unstoppable toch sneller.

aspers

Avatar

Angelater "Nee, de film wordt ook wel 'Drive Angry 3D' genoemd, maar op de poster staat alleen 'shot in 3D'. Filmtotaal's titel en de poster "spelen" een beetje langs elkaar heen."


Ik dacht bij het lezen van de titel inderdaad precies hetzelfd. Zeg dan 'supersnelle poster van Angry Drive 3D'. ;)

Angelater

Avatar

timdekw "Maar dit is dus een 3D poster? Ik vind er weinig 3D aan."


Nee, de film wordt ook wel 'Drive Angry 3D' genoemd, maar op de poster staat alleen 'shot in 3D'. Filmtotaal's titel en de poster "spelen" een beetje langs elkaar heen.

timdekw

Avatar

BatMotor "Wie is die meid? :E"


Amber Heard. Staat o.a. in de tekst bij het plaatje... Jij bent duidelijk niet één van die mannen die een Playboy puur en alleen voor de interviews koopt ;)

Maar dit is dus een 3D poster? Ik vind er weinig 3D aan. Even afwachten wat de trailer ons brengen gaat voordat ik iets over mijn verwachtingen zeg.

BatMotor

Avatar

Wie is die meid? :E

esteban

Avatar

De trailer is er ook al hoor. ;°)

NieuwsFilm

meest populair