Algemeen

Christopher Nolan druk op zoek naar nieuw liefje voor Batman

Wie neemt het stokje over van Maggie Gyllenhaal, wiens Rachel Dawes het niet overleefde in The Dark Knight.

door Jan-Peter Rook op 27.10.2010 om 13:56 in Algemeen
Regisseur Christopher Nolan is volgens de laatste verhalen deze week druk in gesprek met verschillende actrices voor de vrouwelijke hoofdrol in zijn aankomende Batman film. Een tijdje terug hoorden we al dat Tom Hardy gecast is voor de sequel, dus we kunnen ervan uitgaan dat de nieuwe namen de komende tijd zullen binnendruppelen.

Moviehole bericht dat veschillende jonge actrices, achter in de twintig en begin dertig, deze week bij Warner Bros langsgaan om samen te komen met Nolan en de producenten. Het is allemaal nog enorm geheim, wat inhoudt dat zelfs de dames waarschijnlijk geen flauw idee hebben om welke rol het gaat.

Aangezien Maggie Gyllenhaal's Rachel Dawes het loodje legde in The Dark Knight zit de franchise momenteel zonder vrouwelijke hoofdrol. We hebben overigens ook nog geen idee welke vijand zijn opwachting zal gaan maken in de film; misschien strijden de vrouwen wel voor die rol. In dat geval heb je kans op Catwoman, Harley Quinn en Talia al Ghul e.a.

Nolan keert terug als regisseur en maakt wederom gebruik van een scenario van zijn broer Jonathan. De release staat gepland voor 20 juli 2012. Michael Caine zei kort geleden dat de opnames waarschijnlijk zouden starten in mei 2011. Nolan heeft verder gezegd dat ze een mooie manier hebben gevonden om de trilogie af te sluiten. Op basis hiervan kunnen we ervan uitgaan dat dit zijn laatste Batman film zal gaan worden (snif...).

18 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Steve Harwin

Avatar

Batman kan idd sterven in de film. De nieuwe dark knight:
afbeelding
On topic: prima dat er op tijd wordt gestopt met de franchise. Niet afwachten tot er alleen nog prutfilms overblijven.

Steve-O

Avatar

nietselam "Zat ik ook al aan te denken en dan denk ik dat tom hardy zijn identiteit overneemt zodat batman verder kan gaan."

Bedoel je Azrael dan? Lijkt me niet als dat de titel is;)

nietselam

Avatar

B@chelor "Ik denk dat Batman dood gaat. Of is dat te dramatisch?"


Zat ik ook al aan te denken en dan denk ik dat tom hardy zijn identiteit overneemt zodat batman verder kan gaan.

jaime91

Avatar

Mij maakt het eigenlijk niet meer zo veel uit welke characters er in de laatste batman zullen zitten aangezien ik gewoon heel veel vertrouwen heb ik Nolan. Wat hij namelijk met de vorig 2 batman films gedaan heeft was gewoon meesterlijk en dan vooral the dark knight dus ik weet 100 procent zeker dat dit weer een nieuw meesterwerk wordt. Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat ik niet benieuwd ben naar wie deze keer de main villain wordt want ik kan niet wachten ;).

Thiver

Avatar

BatMotor "De nieuwe film gaat 'The Dark Knight Rises' heten

en bevat niet The Riddler god zijdank."

Ehm... bron?

Ereptile

Avatar

"On October 27, 2010, Nolan confirmed that the title of the film will be The Dark Knight Rises and that the villain of the film “won't be the Riddler.”

Klopt dus wat Batmotor zegt Smiley face Al had ik Gotham Knight een mooiere naam gevonden Smiley face En mjah... K had The Riddler wel interessant gevonden, maar dat betekend dat de deur voor een hele hoop andere villains open staat Smiley face Speculatie kan weer doorgaan mensen! :P

En ik kan eigenlijk nog geen enkele comicbook-film (naast Batman) verzinnen die een vrouwelijke villain had :P

BatMotor

Avatar

De nieuwe film gaat 'The Dark Knight Rises' heten

en bevat niet The Riddler god zijdank.

Ereptile

Avatar

B@chelor "Ik denk dat Batman dood gaat. Of is dat te dramatisch?"


Ik verwacht eigenlijk een open einde :P

Ja ik zou Catwoman verwachten, of die reporter. Of een heeeel realistische Poison Ivy. We zien het wel Smiley face

BatMotor

Avatar

B@chelor "Ik denk dat Batman dood gaat. Of is dat te dramatisch?"

Het zou zomaar kunnen.

B@chelor

Avatar

timdekw "Ik denk niet dat we hier met de laatste Batman film te maken hebben. Ik voorspel binnen korte tijd een reboot of iets dergelijks. Ik ben wel benieuwd hoe Nolan dit gaat afsluiten. Gezien de eerdere films verwacht ik best een beetje drama."


Ik denk dat Batman dood gaat. Of is dat te dramatisch?

BatMotor

Avatar

Laat het alsjeblieft CatWoman zijn :D,ik zie het niet gebeuren dat ze weer dat ra's al ghul gebeuren erbij gaan halen,dat is voor 1keer leuk maar niet voor een 2de keer denk ik.

timdekw

Avatar

Ik denk niet dat we hier met de laatste Batman film te maken hebben. Ik voorspel binnen korte tijd een reboot of iets dergelijks. Ik ben wel benieuwd hoe Nolan dit gaat afsluiten. Gezien de eerdere films verwacht ik best een beetje drama.

Steve-O

Avatar

Calva "Harley Quinn lijkt me een beetje sterk zonder the Joker:"

Tja, maar daar kan opzich wel wat op gevonden worden denk ik. Dan is de Joker off-screen en wordt Harleen uiteindelijk de beruchte Harley Quinn. Dan heb je zeg maar de vrouwelijke Joker.
Hoeft voor mij niet, ik had haar héél graag willen zien als Heath nog leefde en voor een deel de Joker weer zou spelen in B3..... Maar dan had Britanny Murphy haar moeten spelen maar die is ook niet meer onders ons :'(
[Hush lijkt me een gave main-villain btw]

OT: FilmTotaal: Is het niet 'eind twintig' i.p.v. achter in de twintig? Ach, ik denk wel dat het allebei kan ;)

Tja, laat die Rachel maar lekker de grootste liefde van Bruce zijn. Ik zie een vrouwelijk villain op zich wel zitten! Misschien niet perse Catwoman [volgens mij kunnen ze Selina net zo goed gebruiken maar haar niet dé Catwoman laten worden.....]. Talia wil ik echt niet zien. Dan vallen ze weer terug op BB [Ra's vertelde alleen dat hij ooit een vrouw had, geen dochter. Natuurlijk hoefde dat toen niet perse ook gezegd te worden en niet alles hoeft pietje precies zijn, maar toch..]
Maar welk personage word het dan!!!:? Ik heb zo'n idee dat het een hele belangrijke rol is:9
Vickie Vale dan toch maar? Of Janice Porter???

Geen idee, logische suggesties?

B@chelor

Avatar

benjamin "Als de rol geheim is, hoe weet men dan al dat het een nieuw liefje is?"


Kom, alle vrouwen houden van Bruce/Batman en hij vice versa Smiley face

Calva

Avatar

Harley Quinn lijkt me een beetje sterk zonder the Joker:

(...)the comic book describes Harley as an Arkham Asylum psychologist who falls for the Joker and becomes his accomplice and on-off sidekick/lover. She loathes the Batman because he always ruins the Joker's plans.

benjamin

Avatar

Als de rol geheim is, hoe weet men dan al dat het een nieuw liefje is?

B@chelor

Avatar

't poezenvrouwtje

NieuwsFilm

meest populair