Christopher Nolan druk op zoek naar nieuw liefje voor Batman

Wie neemt het stokje over van Maggie Gyllenhaal, wiens Rachel Dawes het niet overleefde in The Dark Knight.

Regisseur Christopher Nolan is volgens de laatste verhalen deze week druk in gesprek met verschillende actrices voor de vrouwelijke hoofdrol in zijn aankomende Batman film. Een tijdje terug hoorden we al dat Tom Hardy gecast is voor de sequel, dus we kunnen ervan uitgaan dat de nieuwe namen de komende tijd zullen binnendruppelen.

Moviehole bericht dat veschillende jonge actrices, achter in de twintig en begin dertig, deze week bij Warner Bros langsgaan om samen te komen met Nolan en de producenten. Het is allemaal nog enorm geheim, wat inhoudt dat zelfs de dames waarschijnlijk geen flauw idee hebben om welke rol het gaat.

Aangezien Maggie Gyllenhaal's Rachel Dawes het loodje legde in The Dark Knight zit de franchise momenteel zonder vrouwelijke hoofdrol. We hebben overigens ook nog geen idee welke vijand zijn opwachting zal gaan maken in de film; misschien strijden de vrouwen wel voor die rol. In dat geval heb je kans op Catwoman, Harley Quinn en Talia al Ghul e.a.

Nolan keert terug als regisseur en maakt wederom gebruik van een scenario van zijn broer Jonathan. De release staat gepland voor 20 juli 2012. Michael Caine zei kort geleden dat de opnames waarschijnlijk zouden starten in mei 2011. Nolan heeft verder gezegd dat ze een mooie manier hebben gevonden om de trilogie af te sluiten. Op basis hiervan kunnen we ervan uitgaan dat dit zijn laatste Batman film zal gaan worden (snif...).



NieuwsFilm

meest populair