Algemeen

Batman 3 titel bekend

En welke slechterik kunnen we nog meer van 't lijstje strepen?

door Jim Pedd op 27.10.2010 om 17:02 in Algemeen
Eerder vandaag nog bericht dat regisseur Christopher Nolan druk op zoek is naar een vrouwelijke hoofdrol voor de volgende Batman-film. Vandaag bleek ook dat de titel van de film The Dark Knight Rises gaat heten. Daarnaast gaf de regisseur enkele hints over het plot.

“It won’t be the Riddler,” aldus de regisseur over de slechterik van de film. “We’ll use many of the same characters as we have all along, and we’ll be introducing some new ones." Dat betekent dus dat de slechterik ook niet meer in de race is, net als Mr. Freeze, waarvan Nolan eerder nog vertelde dat deze niet in de film voor zou komen.

Daarnaast heeft Nolan Warner Brothers blijkbaar weten te overtuigen dat de film niet in 3D uitgebracht moet worden, maar in IMAX. Dat betekent dus ook dat de film net als The Dark Knight deels in IMAX te zien zal zijn.

Later vandaag zou er meer bekend moeten worden gemaakt over de film. Zodra die informatie er is, plaatsen we een update.

Batman 3 draait vanaf 20 juli 2012 in de bioscopen.

35 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

xroyboyx

Avatar

De titel ben ik het niet helemaal mee eens, maar daar gaat het ook niet egt om. Gaat gewoon om het verhaal.

Ik hoop dat Batman een nieuw voertuig krijgt, geen batwing of batboat of zoiets, gewoon iets dat nog nooit is bedacht. Dat kan wel want de Bat-Pod was ook nog nooit bedacht en was ook een succes (eerst dacht ik dat het de batcycle gewoon was).(R.i.p. Batmobile Tumbler). En ik hoop dat het nieuwe Wayne Manor herbouwt is!

En een nieuwe schurk moet er ook nog bij komen. Gelukkig geen riddler, die zuigt. Mischien een vrouwelijke dit keer zoals Catwoman of Harley Quinn (opvolger van The Joker :D). En natuurlijk moet Two-Face terugkeren. Hij had niet echt een grote rol in The Dark Knight en is toch een ultime schurk. Ik hoop dat ie die val heeft overleeft. Het muntje kwam ook op de goeie kant terecht dus ik hoop maar.

Masterbrain

Avatar

Mwaaaa valt nog mee die titel
alleen wil ik als villian deadshot en natuurlijk catwomen

abba82

Avatar

shaunofthedead "Voor wie werd dan die begrafenis op het einde gehouden. Die was toch echt voor Harvey Dent , niet?"


ahahah, jammer je bent te goedgelovig. Dat weet je helemaal niet. Misschien is ie wel ontsnapt maar willen ze dat niet bekend maken. Dat is allemaal niet duidelijk. Dat heeft Nolan goed gedaan. En Nolan heeft ook nooit gezegd dat ie ook daadwerkelijk dood is. En laten we eerlijk zijn Harvey Dent a.k.a. TWO-Face is daar een te grote personage in de batmanreeks voor. Die kan je niet een paar minuten airtime geven en dan zo dood laten gaan.

Nee die komt nog wel terug. Mark my words.

shaunofthedead

Avatar

abba82 "Geen Riddler dus. Dan ben ik er zo goed als zeker van dat Two-Face terug zal keren in deel 3. Niemand heeft gezegd dat ie dood is gegaan."


Voor wie werd dan die begrafenis op het einde gehouden. Die was toch echt voor Harvey Dent , niet?

Thiver

Avatar

WaylonJones "Tom Hardy wordt Bane, Killer Croc of Black Mask. Of zou hij dan toch 'the Joker' worden?"

Nolan heeft bevestigd dat The Joker niet in deze film zit. Mocht dat toch het geval blijken, dan zou eerder Joseph Gordon-Levitt daarvoor gecast worden dan Tom Hardy.

WaylonJones

Avatar

Ik vind het wel grappig. Voor mijn gevoel doen David S. Goyer en de gebroeders Nolan altijd precies het tegenovergestelde wat iedereen wil en denkt. Natuurlijk was the Caped Crusader de meest logische titel en natuurlijk was the Riddler de meest logische villain. Maar ik vertrouw er op dat het goed komt. Ze willen dus echt de trilogie afsluiten. Misschien wordt het dan toch Tahlia die wraak neemt op haar vader. En komen Harley Quinn, Scarecrow en Harvey Dent misschien wel terug om het verhaal af te ronden. Ik vind het wel opmerkelijk dat ze de titel van 'the Dark Knight' gebruiken, dat zegt iets over het vervolg, terwijl 'the Joker' voor mijn gevoel uit het beeld is verdwenen.

Tom Hardy wordt Bane, Killer Croc of Black Mask. Of zou hij dan toch 'the Joker' worden? Ik zou het toe juichen, na zijn rol als Bronson.

De twee eerst genoemde lijkt mij het interessants, omdat ze fysiek sterker zijn dat Batman. Verder hoop ik zo op Catwoman!

abba82

Avatar

Geen Riddler dus. Dan ben ik er zo goed als zeker van dat Two-Face terug zal keren in deel 3. Niemand heeft gezegd dat ie dood is gegaan. Ik vond hem in the dark knight echt heel sterk acteren. The Black Mask zou ook heel goed passen bij Nolan.

Het zou me niets verbazen als Nolan nu voor een vrouwelijke villain kiest. Catwoman zou logish zijn. Maar ik ga toch voor Talia al Ghul.

gg_kelly

Avatar

Ohhh zo blij!! GEEN 3-D! :W
maarre de titel vind ik wel kloppen, geen problemen mee!

Silenzio

Avatar

Wallie37 "waarschijnlijk slaat dat "rises" op het feit dat hij nu geen held meer is maar een gezochte moordenaar, en dat hij een manier vindt om dat recht te zetten en zo weer de held van gotham wordt."

No shit, Sherlock.

BatMotor

Avatar

'The Dark Knight Rises' klinkt amateuristisch aaahhhh waarom doen ze dit waarom? :'(.

Maarja de film zelf zal wel erg goed zijn.

Wallie37

Avatar

Waarschijnlijk slaat dat "rises" op het feit dat hij nu geen held meer is maar een gezochte moordenaar, en dat hij een manier vindt om dat recht te zetten en zo weer de held van gotham wordt.

B@chelor

Avatar

::DFC::Nohands[NL "]Inderdaad een flut naam zeg, hoop dat er meer inspiratie in de film zelf zit..."


Kan zomaar een naam van een pornofilm zijn.

::DFC::Nohands[NL]

Avatar

Inderdaad een flut naam zeg, hoop dat er meer inspiratie in de film zelf zit...

Decepticon

Avatar

Solid "Mmm, titel kan nog altijd veranderen. Maarja, vind het toch niet slecht. Anyways, kijk er enorm naar uit. Nolan is één van mijn lievelingsregisseurs. Dark Knight was subliem. Hopelijk is deze echt van hetzelfde niveau. Dan hebben we wss de beste triologie van stripverfilming..."
Wat dacht je van de beste trilogie ooit? Ik hoop dat Nolan zich kan overtreffen met het 3e deel.

Ik ben het met velen eens, leuke maar niet bijster goeie, passende titel. Maar misschien dat zich dat wel verklaart in de film. Caped Crusader was idd beter geweest.
Misschien dat als Nolan doorkrijgt dat de titel niet veel goeie reacties krijgt, dat ie de titel misschien wel aanpast.

EN YES, GEEN FRICKIN' 3D!!! DIT IS EEN TRIOMF IN DE FILMWERELD!!!
IMAX IS THE WAY TO GO.

jostru

Avatar

Ik ben niet echt tevreden met dit nieuws om eerlijk te zijn... Ik had graag een goed uitgewerkte Riddler gezien maarja... Ik zou niet weten welke andere villain er zo perfect in Nolan z'n films zou passen. Misschien Black Mask, Hugo Strange of Catwoman? Harley Quinn zou ook kunnen, maar zonder Joker is dat volgens mij gewoon niet compleet... Dit vind ik nu het probleem met Nolan z'n films, hij wil ze veel te realistisch maken waardoor een groot deel van Batman z'n vijanden gewoon niet zouden passen. Killer Croc, Clayface, Poison Ivy, Bane en zelfs Penguin zouden bijvoorbeeld enorm moeilijk zijn om er in te laten passen, wat ik eigenlijk wel spijtig vind.

En de titel spreekt me ook totaal niet aan. The Dark Knight Rises? Dat is meer een titel voor een film waar Batman net begint, maar niet voor een film die het einde van een trilogie moet betekenen. Ze hadden gewoon de lijn door moeten trekken zoals van Batman Begins naar The Dark Knight en met iets totaaaaal anders moeten komen als 'The Caped Crusader'.

Remco

Avatar

Geen Riddler ??? Had echt verwacht dat dat de nieuwe villain zou worden. De titel vind ik niet veel soeps. Denk dat als Heath Ledger nog geleefd had de Joker wel weer was opgedoken. Ik had dat ook graag gezien eigenlijk.

SJRSVLDT

Avatar

B@chelor "1. Met de titel is niks mis mee, al had ik op iets anders gehoopt zonder TDK erin.
2. Yes, yes en nog eens yes. Geen 3-fricking-D!
3. Oké, geen Riddler. Hmmm, wie dan wel? En welke rol gaat Hardy spelen?
4. Yes, IMAX.
5. Zie punt 2."


6. Zie punt 5 :Y

Solidr "Hopelijk is deze echt van hetzelfde niveau. Dan hebben we wss de beste triologie van stripverfilming..."


Ik vind het nu al de beste stripverfilming-trilogie, ookal is er nog geen derde deel..huh :? Tuurlijk kan dat!:E

B@chelor

Avatar

1. Met de titel is niks mis mee, al had ik op iets anders gehoopt zonder TDK erin.
2. Yes, yes en nog eens yes. Geen 3-fricking-D!
3. Oké, geen Riddler. Hmmm, wie dan wel? En welke rol gaat Hardy spelen?
4. Yes, IMAX.
5. Zie punt 2.

Solid

Avatar

Mmm, titel kan nog altijd veranderen. Maarja, vind het toch niet slecht. Anyways, kijk er enorm naar uit. Nolan is één van mijn lievelingsregisseurs. Dark Knight was subliem. Hopelijk is deze echt van hetzelfde niveau. Dan hebben we wss de beste triologie van stripverfilming...

wallace

Avatar

De titel is wel erg flauw hoor. Konden ze niks beter verzinnen.
En het liefst had ik dat er geen één film meer kwam van Batman
The Dark Knight is zo goeie film, dat er niet perse een vervolg moet komen. Maar als Christopher Nolan in het regisseurs stoelje zit, komt het vast wel goed.

Baron Von Marlon

Avatar

Het zou wel top zijn, moest The Joker toch terugkomen.
Compleet onverwacht.
Ik gok op die krokodillen-gozer aangezien de film in het zuiden van Amerika wordt opgenomen.

benjamin

Avatar

Niet de beste titel, maar who cares, als deze net zo goed wordt als The Dark Knight ben ik nu al fan.

007fan

Avatar

OK titel maar niet creatief..of aantrekkelijk. Had zelf mijn geld ingezet op 'Batman Triumphant'.

Batman Begins
The Dark Knight
Batman Triumphant

lykathea

Avatar

Batman Begins
The Dark Knight
The Dark Knight Rises.

Ik zie niet wat hier zo fout aan is. Een duidelijke structuur, ingezet op de trilogie formule. Voor mij kan 'ie.

Ereptile

Avatar

K vond Gotham Knight leuker klinken (of Caped Crusader :P, ook wel cool).

En mjah ^^ k val in herhaling Smiley face Speculatie kan doorgaan mensen! :P Krijgen we een vrouwelijke villain of een side-kick :P

En godzijdank geen 3D maar IMAX :W

En als je Nolan's 2 recente filmsuccessen bij elkaar voegt krijg je:
Deze toffe trailer (Kan geen filmpjes meer direct er op zetten :??)

jaime91

Avatar

Aston "Hier kun je meer vinden over IMAX:

http://www.dvd.nl/achtergrond.php?id=23&page=3

Imax gebruikt 70 mm frame ipv 35 waardoor er een betere resolutie is en geen (de)compressie nodig is."


Thanks ;).

dakai-world

Avatar

Mooie titel!
Wanneer mogen we hem verwachten in de bios bij mij in de buurt?:P

ghossler

Avatar

K ben eens, vind het een lame titel met weer the dark knight erin... ook al geeft dat meer naamsbekendheid, maar bedoel.. alsof batman alleen niet genoeg naamsbekendheid geeft... -_-'

maar ben erg benieuwd naar deel 3:D lijkt mij sterk dat nolan deel 2 overtreft.. dus ik hou me verwachtingen op een laag pitje.. om zo teleurstelling te voorkomen ^^

Banned

Avatar

Nou ja het beter dan The Dark Knight Returns...

Aston

Avatar

jaime91 "Ik ben wel tevreden met de titel maar ben o zo benieuwd wie nou die villian gaat worden en misschien nog wel belangrijker wie hem dan gaat vertolken.En dan nu ff een hele domme vraag maar wat the hell is Imax?:}"

Hier kun je meer vinden over IMAX:

http://www.dvd.nl/achtergrond.php?id=23&page=3

Imax gebruikt 70 mm frame ipv 35 waardoor er een betere resolutie is en geen (de)compressie nodig is.

Aston

Avatar

Ik vind het wel jammer dat het niet de Riddler wordt. Maar ik ben wel heel benieuwd wie het dan wel wordt.
En ach, de titel is niet het belangrijkste. Als de film maar goed is.Smiley face

jaime91

Avatar

Ik ben wel tevreden met de titel maar ben o zo benieuwd wie nou die villian gaat worden en misschien nog wel belangrijker wie hem dan gaat vertolken.En dan nu ff een hele domme vraag maar wat the hell is Imax?:}

SJRSVLDT

Avatar

Is natuurlijk wel slim om 'The Dark Knight' sowieso weer in de titel te gebruiken, dat zorgt toch voor veel meer bekendheid, ookal vind ik de titel niet heel erg mooi :(

Steve-O

Avatar

Zozo!!!!!
Eindelijk een titel!
Maar ik had The Caped Crusader nog beter gevonden.... Het zal wel álles met het verhaal te maken hebben dan:9
En, zoals ik al ergens gedacht had, géén Riddler! Die leek me toch wel logisch...
Tja, de cast is dus tot zover: Bale, Caine, Hardy, Oldman, Freeman. En misschien nog wat anderen die we voorbij zagen komen:E

De film word dus niet compleet met IMAX opgenomen dan:? Als Nolan WB kan overtuigen géén 3D te gebruiken dan lijkt het me niet onmogelijk om het helemaal in IMAX op te nemen dan.....

Banned

Avatar

Ik vond de titel eigenlijk niet mooi. Redelijk belachelijk zefls... The Dark Knighy had er niet in gemoeten.

NieuwsFilm

meest populair