Video

Trailer Sucker Punch!

Zack Snyder gaat de droomwereld in met dit gestileerde actiespektakel.

door Arman Avsaroglu op 04.11.2010 om 12:06 in Video
Een nieuwe trailer van Sucker Punch van regisseur Zack Snyder (300, Watchmen) is door Warner Bros. vrijgegeven. In Sucker Punch volgen we het personage Baby Doll (Emily Browning) die in de jaren '50 door haar vader naar een psychiatrische inrichting wordt gestuurd. Eenmaal daar aangekomen creert ze een eigen droomwereld waarmee ze aan de harde werkelijkheid kan ontsnappen. De film, met onder meer Vanessa Hudgens en Abbie Cornish in de cast, is vanaf 14 april volgend jaar in de bioscopen te zien.


14 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Dunno1984

Avatar

Masterbrain "Ik Was en blijf een echte Dragonball [Z] fan , maar je moet een ding begrijpen dragonball kan je gewoon niet in Live Action maken , het moet in Animatrix stijl of zeg neem maar A CHRISTMIS CARROL , AVATAR , KUIFJE als voorbeeld , maar de probleem is de studiobazen zijn zo gierig dat ze niet willen investeren in een remake van een verkrachte film.

8-)"


Misschien is het idd niet doenbaar om een geweldige live action DB(Z) te maken..
Toch zou ik het de max vinden moesten ze dit doen maar dan wel voor 1 keer op een "goeie" manier, dwz money money money en ga voor kwaliteit en heb eens lef
het is en blijft dragonball (Z): volgens mij was/is dit toch 1 van de populairste anime in azie, amerika en europa..

aniamtrix sijl zal mss idd "beter" zijn, maar kzou het toch eens als echt goeie live action film zien :E


grtz

Masterbrain

Avatar

Dunno1984 "Ik blijf er bij:

Zack Snyder for Dragonball Reboot

kvint zen stijl ideaal voor dit!!

Ik kijk nu al uit naar Sucker Punch!!greetz"
Ik Was en blijf een echte Dragonball [Z] fan , maar je moet een ding begrijpen dragonball kan je gewoon niet in Live Action maken , het moet in Animatrix stijl of zeg neem maar A CHRISTMIS CARROL , AVATAR , KUIFJE als voorbeeld , maar de probleem is de studiobazen zijn zo gierig dat ze niet willen investeren in een remake van een verkrachte film.

8-)

Banned

Avatar

Onee die dwaze koe van high schook musical zit hier ook in deze film. Wat denkt ze nou dat ze door een bitch te spelen van de imago af is...

B@chelor

Avatar

BatMotor "Hmmm heel raar maar,deze trailer vindt ik minder goed eigenlijk :(
En krijg hierdoor minder zin,maar ik ga toch denk ik."


Same here. Maar visueel gezien, wil ik 'm wel gaan zien.

Dunno1984

Avatar

Ik blijf er bij:

Zack Snyder for Dragonball Reboot

kvint zen stijl ideaal voor dit!!

Ik kijk nu al uit naar Sucker Punch!!greetz

benjamin

Avatar

shaunofthedead "De beelden zien er echt vet uit, maar ik hoop dat Snyder ook voldoende gedacht heeft aan het verhaal. Maar de trailer ziet er wel veelbelovend uit."


Ook mijn eerste reactie: visueel kan hij wat, maar het verhaal moet ook goed zijn. In Watchmen had je dat wel met de originele superheldenplot.

Windblade

Avatar

Nice :D, ik heb er nog steeds zin in :D
Heb alleen t idee dat ik door deze trailer al iets te veel heb gezien.
Ga vanaf nu denk ik maar geen nieuwe trailers hiervan bekijken.

shaunofthedead

Avatar

De beelden zien er echt vet uit, maar ik hoop dat Snyder ook voldoende gedacht heeft aan het verhaal. Maar de trailer ziet er wel veelbelovend uit.

Aston

Avatar

Ik vind het qua beelden super. Dit gaat erg vet worden. Zeker in combinatie met die mooi vrouwen.
De muziek achter de trailer vind ik niet geweldig, daardoor valt de trailer bij mij iets tegen. Maar ik heb er zin in.

En ik vind het wel meevallen dat Zack steeds hetzelfde doet. 300, Watchmen en The Legend of the Guardians zijn totaal anders. En dat het er allemaal visueel prachtig uit ziet is toch alleen maar een plus?

Banned

Avatar

Watchmen was een fenomenale film... Deze gaat zeker ook fantastisch worden !!!!!!! Zack Snyder is een fantastische visuele regisseur!

SJRSVLDT

Avatar

Ok, ik vind het gewoon ubervet en dat had ik niet zo erg bij de Watchmen trailer (en de film zelf, vond ik ook een grote tegenvaller) dit ziet er gewoon top uit! (ben alleen nu wel een beetje bang, dat deze film ook gaat tegenvallen.. maarja dat zien we dan wel weer)

BatMotor

Avatar

Tja dat heb ik dus ook,300,watchmen en nu dit.Het blijft niet spannend,hij heeft z'n stijltje maar weet er niet meer mee te doen dan dit zeg maar.

Masterbrain

Avatar

Ffffeueww opgelucht Superman zit qua actie spektakel en high tec CGI Special effects in goede handen.

aardige trailer , maar het lijkt nog steeds allemaal op 300 en watchmen en nu ook sucker punch , hoop dat hij die lijn niet doortrekt , want superman moet in origineel zijn weinig groene schermen en meer blauwe wolken.

}:

BatMotor

Avatar

Hmmm heel raar maar,deze trailer vindt ik minder goed eigenlijk :(
En krijg hierdoor minder zin,maar ik ga toch denk ik.

NieuwsFilm

meest populair