Trailer 'Hall Pass' met Owen Wilson

De Farrelly broertjes (There's Something About Mary) laten na 3 jaar weer eens van zich horen.

Jan-Peter Rook 6 november 2010 15:34 in Video
Peter en Bobby Farrelly (There's Something About Mary) maakten hun laatste film, The Heartbreak Kid, in 2007. Nu keren ze eindelijk weer terug met Hall Pass, een komedie met Owen Wilson en Jason Sudeikis in de hoofdrol. Bijrollen zijn er voor Richard Jenkins, Stephen Merchant, J.B. Smoove, Jenna Fischer, Christina Applegate, Alexandra Daddario, Nicky Whelan, Larry Joe Campbell, Tyler Hoechlin, Derek Waters, Alyssa Milano, Vanessa Angel en Kristin Carey.

Rick (Wilson) en Fred (Sudeikis) zijn twee beste vrienden die een boel met elkaar gemeen hebben, waaronder het gegeven dat ze allebei al heel wat jaartjes getrouwd zijn. Wanneer de heren thuis tekenen van rusteloosheid tonen, besluiten hun vrouwen (Fischer en Applegate) hun een "hall pass” aan te bieden, wat inhoudt dat ze een week lang alles mogen doen zonder over de verantwoordelijkheden na te hoeven denken. Allereerst lijkt er een droom uit te komen voor Rick en Fred. Maar het duurt niet lang voordat het duo erachter komt dat hun verwachtingen van het single zijn totaal niet overeenkomen met de waarheid.

Hall Pass werd naast de broers zelf geschreven door Pete Jones en Kevin Barnett. De Amerikaanse release is op 28 februari 2011. Hieronder vind je de trailer.


NieuwsFilm