Algemeen

Veel nieuwe namen voor New Year's Eve

Opvolger van Valentine's Day voegt onder andere Robert De Niro en Michelle Pfeiffer toe aan de cast.

door Arman Avsaroglu op 09.11.2010 om 13:06 in Algemeen
De komende weken kunnen we ongetwijfeld veel castingnieuws verwachten van de romantische komedie New Year's Eve. De opvolger van ensemblefilm Valentine's Day, die zich afspeelde rondom (u raadt het al) Valentijnsdag, gaat over een grote groep New Yorkers en hun beslommeringen met de liefde op oudejaarsavond.

Eerder werd al bekend dat Glee ster Lea Michele een rol in de film te pakken had, en nu zijn vier nieuwe namen bekend geworden. Robert De Niro, Michelle Pfeiffer, Hilary Swank en Ashton Kutcher, die ook al min of meer de hoofdrol speelde in Valentine's Day, zullen in de film te zien zijn.

De Niro speelt een bittere oude man die in een ziekenhuis op sterven ligt, Pfeiffer een secretaresse die eindelijk besluit iets te maken van haar leven, Swank de producent van een mislukt nieuwjaarsprogramma en Kutcher een man die oudejaarsavond haat. Zelfs de personages lijken op die uit Valentine's Day en aangezien ook de regisseur (Gary Marshall) dezelfde is, zullen de twee films niet heel erg van elkaar verschillen.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Angelater

Avatar

Havoc ""Kutcher een man die oudejaarsavond."
Juist?"


Lol, daar bleef ik dus ook hangen :E

Havoc

Avatar

"Kutcher een man die oudejaarsavond."

Juist?

NieuwsFilm

meest populair