Video

4 Nieuwe clips Skyline

Dat is een hele, hele grote gemene Alien.

door FilmTotaal op 11.11.2010 om 17:03 in Video
Universal Pictures heeft een aantal nieuwe clips vrijgegeven van de Sci-fi horror Skyline van de regisseurs Greg and Colin Strause, bekend van AVPR: Aliens vs Predator - Requiem (2007). De film, met o.a. Eric Balfour en Donald Faison in de hoofdrollen, gaat in de States op 12 november in premiere.

Ook Coming Soon heeft nog een nieuw clipje.

In Skyline wordt een groep vrienden midden in de nacht gewekt door een eng licht dat door het raam naar binnen schijnt. Als motten aangetrokken door een vlam lokt het licht mensen naar buiten waar ze plotseling in het niets verdwijnen. Snel ontdekken ze dat een buitenaardse kracht probeert de gehele mensheid op te slokken. Nu moet de groep overlevenden vechten voor hun vrijheid terwijl de wereld zijn geheimen prijs geeft.

17 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Steve-O

Avatar

benjamin "Volgens mij is het zo'n dooddoener als 'je hebt het gewoon niet begrepen'. Goedkope reactie."

Ik vond z'n reactie zo debiel, daar moest ik gewoon ff op reageren;)

Muufley

Avatar

Toen de eerste teaser uittkwam had ik al mijn reservaties terwijl iedereen eerst lovend deed. grappig om te zien hoe de meesten daarop nu terugkomen, diegene die dat nog niet gedaan hebben zullen dat gauw doen of later met een teleurstelling geconfronteerd worden. Als je het nu nog niet doorhebt dat dit b-film drek van de bovenste plank is dan zul je het helaas nooit doorhebben.

DirtyHarryCallahan

Avatar

Na de eerste teaser dacht ik dit is wel wat, maar na die clips denk ik B film voor syfy channel...

benjamin

Avatar

Steve-O "Kan je niet lezen? Slecht is heel wat anders dan eng;) Of moest je gewoon wat kwijt omdat je de film zó graag wil zien:?"


Volgens mij is het zo'n dooddoener als 'je hebt het gewoon niet begrepen'. Goedkope reactie.

Steve-O

Avatar

LP "@Benjamin en Steve-O: jullie vinden het gewoon te eng.."

Kan je niet lezen? Slecht is heel wat anders dan eng;) Of moest je gewoon wat kwijt omdat je de film zó graag wil zien:?

spiderm8n

Avatar

geertvdheide "Meestal maakt zo'n "laag" budget veel creativiteit los, en worden dit soort projecten ook uitgevoerd door mensen die nog niet lui en rijk zijn in Hollywood. Kan dus enorm veelbelovend zijn.

Maar als ik dan lees dat de regisseur bekend is van de tweede Alien vs. Predator, vrees ik toch dat het een cgi-vehikel zal worden zonder inhoud. En als de cgi zelf dan juist de zwakte lijkt van de film, kan het zijn dat er erg weinig overblijft.

Volgens mij probeert de film bovendien mee te liften op het succes van Cloverfield en District 9. Als dat niveau bereikt wordt (of overtroffen) is het prima, maar ik heb hier toch weinig vertrouwen in."Ok .. ik heb betere CGI gezien ... maar ook zeker veel slechtere !!!!!
..... de clips hebben mijn nieuwschierig gemaakt .... ga de film zeker checken ....

Kasper

Avatar

Eerste filmpje vond ik nog wel leuk maar daarna... ziet er niet best uit dat ding hoor...

LP

Avatar

@Benjamin en Steve-O: jullie vinden het gewoon te eng..

geertvdheide

Avatar

Dynos "`De film is vrij low-budget (10.000.000 dollar) en is voor het grootste deel opgenomen rondom het appartementengebouw van de regisseurs. Voor het geld dat ze hadden ziet het er wel aardig uit. Ga hem zeker kijken in de bios. Ben toch wel benieuwd"

Meestal maakt zo'n "laag" budget veel creativiteit los, en worden dit soort projecten ook uitgevoerd door mensen die nog niet lui en rijk zijn in Hollywood. Kan dus enorm veelbelovend zijn.

Maar als ik dan lees dat de regisseur bekend is van de tweede Alien vs. Predator, vrees ik toch dat het een cgi-vehikel zal worden zonder inhoud. En als de cgi zelf dan juist de zwakte lijkt van de film, kan het zijn dat er erg weinig overblijft.

Volgens mij probeert de film bovendien mee te liften op het succes van Cloverfield en District 9. Als dat niveau bereikt wordt (of overtroffen) is het prima, maar ik heb hier toch weinig vertrouwen in.

Dynos

Avatar

`De film is vrij low-budget (10.000.000 dollar) en is voor het grootste deel opgenomen rondom het appartementengebouw van de regisseurs. Voor het geld dat ze hadden ziet het er wel aardig uit. Ga hem zeker kijken in de bios. Ben toch wel benieuwd

Mark

Avatar

DAT IS GEEN ALIEN, DAT BEN IK!

Steve-O

Avatar

benjamin "Sorry, dit ziet er gewoon te slecht uit."

Dit ziet er héél slecht uit.....

benjamin

Avatar

Sorry, dit ziet er gewoon te slecht uit.

movieboy

Avatar

2de clip vind ik best cool.
op de manier dat die acteurs gefilmd worden lijkt het wel realistisch, maar die monsters (aliens) zijn echt fake en slecht gemaakt vind ik persoonlijk.

de film kont beter gemaakt worden, ik vind dat ze het rap rap rap gemaakt hebben ;s

j0kers28

Avatar

Hoezo veel pixels te zien?-.-

Angelater

Avatar

Ik denk dat na clip 2 de theorie dat de Alien de mensheid komt redden van de ondergang verleden tijd is.

De film ziet er trouwens wel vrij zwak uit. Zit dat beest nou echt alleen achter hun aan, of zo?

Degausser

Avatar

Een groot ding in een grote stad. Betere films en verhalen bestaan er niet! haha!
www.degausser-illusions.nl

NieuwsFilm

meest populair