Algemeen

Vijf stijlvolle True Grit posters

Iedereen is uit op wraak in de western van de Coens.

door Bram de Groot op 19.11.2010 om 08:57 in Algemeen
Hieronder zie je vier karakterposters en een poster met het hele stel compleet van de film True Grit van regiebroers Ethan en Joel Coen. Het westerndrama, dat op 10 februari 2011 in de Nederlandse bioscopen moet draaien, gaat over een 14-jarig meisje (door nieuwkomer Hailee Steinfeld) dat een U.S. Marshall - de altijd dronken en verbeten Rooster Cogburn (Jeff Bridges) - inhuurt om de moordenaar (Josh Brolin) van haar vader te vinden. Onderweg krijgen ze het gezelschap van een onervaren Texas Ranger (Matt Damon).


True Grit is gebaseerd op een boek van Charles Portis uit 1968, die al eerder in 1969 onder dezelfde titel werd verfilmd. Hieronder de trailer:5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

::DFC::Nohands[NL]

Avatar

Ziet er beter uit dan die laatste Coen film, dat was een *** film...

LuCos

Avatar

Loconut "
Jezes die Matt Damon heeft daar wat weg van John C. Reilly !!"


Jeutje, tis dat jij het zegt anders had ik het niet gezien. Maar inderdaad!

Ik ben geen giga-CoenBrothers fan, soms vind ik de film goed en soms trekt ie me totaal niet. Maar deze lijkt me toch wel wat!

benjamin

Avatar

B@chelor "Lijkt me wel een goede film, al zal ik 'm niet in de bios bewonderen. Westerns trekken mij te weinig. Al was bijv 3:10 to Yuma (de remake) wel goed."


Er is echt nog wel een verschil tussen een western en een Coen-film.

Loconut

Avatar

Hahaha Little House, The Movie!
Jezes die Matt Damon heeft daar wat weg van John C. Reilly !!

B@chelor

Avatar

Lijkt me wel een goede film, al zal ik 'm niet in de bios bewonderen. Westerns trekken mij te weinig. Al was bijv 3:10 to Yuma (de remake) wel goed.

NieuwsFilm

meest populair