Meer over superheldenfilm Green Lantern

Met een verhullende poster en een nieuwe indruk op Hector Hammond.

Hieronder zie je twee nieuwe afbeeldingen van de superheldenfilm Green Lantern, dat de afgelopen dagen niet bepaald kon rekenen op overweldigende reacties. Zowel de trailer als de screenshots werden matig becommentarieerd door de FT bezoekers. Het weerhoudt Warner Bros./DC Comics er niet van om nog even wat promotiemateriaal te verspreiden.

Hieronder zie je een nieuwe poster van de film van regisseur Martin Campbell, gevolgd door een nieuwe indruk van het personage Hector Hammond, gespeeld door Peter Sarsgaard.

Muisklik voor vergrotingen





The Green Lantern gaat over het universum waarin een kleine maar krachtige strijdmacht de beschermers van vrede en recht zijn. Ze dragen de naam Green Lanterns, een broederschap die gezworen heeft de intergalactische orde te bewaren. Iedere Lantern heeft een ring die hem superkrachten geeft, maar wanneer de nieuwe vijand Parallax dreigt de balans in het universum te verstoren, ligt het lot van de aarde in handen van hun nieuwste recruit: Hal Jordan (Ryan Reynolds), de eerste menselijke Lantern.

Bekijk hieronder nogmaals de trailer, als je hem gemist hebt:



NieuwsFilm

meest populair