Darren Aronofsky twee jaar langer bij Fox

Wat kunnen we nog verwachten na The Wrestler, Black Swan en The Wolverine?

Fox Filmed Entertainment heeft een nieuwe tweejarige overeenkomst gesloten met regisseur Darren Aronofsky en zijn productiemaatschappij Protozoa Pictures. De deal is dat Protozoa films zal ontwikkelen en produceren voor zowel Twentieth Century Fox als Fox Searchlight Pictures.

Aronofsky’s debuutfilm onder de nieuwe overeenkomst wordt The Wolverine met Hugh Jackman. De opnames daarvan starten in april 2011. De deal consolideert het partnerschap tussen Fox en Aronofsky, wiens laatste film Black Swan ook al door Fox Searchlight werd geproduceerd en verdeeld.

In een gezamenlijke persmedeling lieten Fox Searchlight studiobazen Steve Gilula en Nancy Utley daarover het volgende weten: “Darrens visie heeft het publiek enkele van de meest originele en memorabele verhalen en personages uit de recente filmgeschiedenis gegeven. Bij Fox waren we als eerste getuige van zijn werk aan The Wrestler, Black Swan, en nu The Wolverine. We kunnen niet wachten om te zien wat Darren nog allemaal voor ons in petto heeft.”



NieuwsFilm

meest populair