Parallax uit Green Lantern

De trailer houdt dus toch wat voor ons verborgen.

Afgelopen week zagen we heel wat (o.a. de trailer) voorbijkomen over de DC Comics superheldenfilm Green Lantern van regisseur Martin Campbell. Wat we niet zagen is een indruk van het het personage Parallax, de supervillain die het de eerste menselijke Lantern, Hal Jordan (Ryan Reynolds), moeilijk gaat maken.

Door de website Dailyblam.com, dat als eerste de afbeelding plaatste, omschrijft de villain als volgt: "An ancient horror, Parallax the living embodiment of fear, a demonic parasitic entity which would travel from world to world, causing entire societies to destroy themselves out of fear and paranoia. It is known to ravage planets and strike terror into the hearts of even the Guardians of the Universe."



The Green Lantern gaat over het universum waarin een kleine maar krachtige strijdmacht de beschermers van vrede en recht zijn. Ze dragen de naam Green Lanterns, een broederschap die gezworen heeft de intergalactische orde te bewaren. Iedere Lantern heeft een ring die hem superkrachten geeft, maar wanneer de nieuwe vijand (Parallax dus) dreigt de balans in het universum te verstoren, ligt het lot van de aarde in handen van hun nieuwste recruit: Hal Jordan. De trailer:



NieuwsFilm

meest populair