Gore Verbinksi doet The Lone Ranger

Wederom in samenwerking met Johnny Depp.

Walt Disney Pictures heeft bekend gemaakt dat Gore Verbinksi nu officieel getekend heeft voor de regie van de film The Lone Ranger. De regisseur van o.a. de eerste drie Pirates of the Caribbean films legt op dit moment de laatste hand aan de animatiefilm Rango, die in 2011 moet uitkomen. Voor de voorgaande titels werkte hij samen met Johhny Depp, die ook in The Lone Ranger een belangrijke rol gaat spelen.

Depp speelt in de western de rol van Tonto, de sidekick van The Lone Ranger. De film zal gebaseerd worden op een Amerikaanse radio- en televisieshow uit de jaren vijftig, waarin een gemaskerde Texas Ranger het samen met zijn assistent Tonto opneemt tegen het onrecht in het Wilde Westen. De reeks werd al twee keer zonder veel succes verfilmd: in 1981 als The Legend of the Lone Ranger, en in 2003 als een pilootaflevering voor Warner Brothers.

De film wordt geproduceerd door Jerry Bruckheimer, die ook producent is van de Pirates of the Caribbean films. Het script komt van de hand van Justin Haythe (Revolutionary Road, 2008).



NieuwsFilm

meest populair