Eerste trailer Mean Girls 2

Wordt de sequel net zo geslaagd als het origineel uit 2004?

Paramount Pictures heeft onderstaande trailer vrijgegeven van de sequel op Mark Waters‘ tiener komedie Mean Girls (2004) met Lindsay Lohan. Het gaat jammer genoeg om een goedkoop straight-to-dvd vervolg zonder terugkerende namen uit het origineel. Mean Girls 2 is een productie van Paramount Famous Productions, de divisie die verantwoordelijk is voor onder meer Van Wilder: Freshman Year en Wrong Turn At Tahoe.

De 57 jaar oude Primetime Emmy award winnares Melanie Mayron regisseerde de sequel. Mayron is vooral bekend van tv (thirtysomething), maar is de laatste jaren vooral achter de camera te vinden. Ze regisseerde afleveringen van New York Undercover, Dawson’s Creek, Arli$$, In Treatment, The Naked Brothers Band, 90210, Greek en de 10 Things I Hate About You tv-serie. Ze maakte ook enkele films, zoals The Baby-sitters Club en Slap Her… She’s French.

Het verhaal volgt scholier Jo die vrienden wordt met buitenstaander Abby. In ruil hiervoor betaalt de vader van laatstgenoemde de studie van Jo. Het duo neemt het samen op tegen de "mean girls” van de school, ook wel de Plastics. Maar dan komt Abby erachter dat haar nieuwe vriendin niet helemaal eerlijk is geweest.



NieuwsFilm

meest populair