Anne Hathaway als Lois Lane?

En wat heeft Superman precies in West-Afrika te zoeken?

We vernamen onlangs al dat Matthew Goode de eerste kandidaat is om Clark Kent te gaan spelen in Zack Snyders Superman. De film, die geproduceerd wordt door Christopher Nolan en geschreven door David Goyer, krijgt er nu weer wat spannende geruchten bij.

Allereerst komt Anne Hathaway in aanmerking voor de rol van Lois Lane. De bron voor deze speculatie is op het moment onbekend, maar Bleeding Cool staaft het aan de hand van een LA Times interview van kort geleden met de actrice. Hathaway gaf daarin aan dat ze graag eens wat anders zou willen doen dan romantische komedies. “I want to fly a spaceship. And I want to shoot a laser into some intergalactic goop", aldus Hathaway.

Verder zou West-Afrika een grote rol gaan spelen in de film. What’s Playing bericht dat het volgende stukje plot opgenomen was in de karakterbeschrijving die was opgestuurd naar de castingbureau's:

When he is compelled to use his secret powers to intervene in a crisis in West Africa, Clark returns to Smallville to learn more about his origins and the hero he was born to be.

Verder wordt er gebabbeld over een CGI kostuum voor Superman. Warner Bros zou het CGI pak van Green Lantern gezien hebben en overweegt nu om Superman er ook één cadeau te doen. Ze zouden zelfs al hebben betaald voor enkele tests. Nolan en Snyder zouden het echter niet eens zijn met een computer gegenereerd kostuum, dus we kunnen er van uit gaan dat dit nooit zal gaan gebeuren. We zullen het zien in de zomer van 2012.



NieuwsFilm

meest populair