Nog meer Pirates IV foto's

Laat die trailer van PotC: On Stranger Tides nu maar komen!

Na de eerste foto's gisteren van de (3D) film Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides mocht ook Yahoo! Movies een aantal foto's plaatsen uit het vierde deel in de reeks, ditmaal geregisseerd door Rob Marshall. On Stranger Tides wordt vanaf 19 mei 2011 in de bioscoop verwacht.









Naast Johnny Depp als Captain Jack Sparrow zien we in dit deel ook Penelope Cruz als het personage Angelica, Ian McShane als Blackbeard, Geoffrey Rush als Captain Barbossa en Kevin R. McNally als Joshamee Gibbs.

In Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides kruist Kapitein Jack Sparrow de wegen met een mysterieuze vrouw die hij ooit eerder heeft ontmoet. Hij valt als een blok voor haar, maar al snel blijkt dat haar bedoelingen niet zuiver zijn. Ze dwingt Jack aan boord te gaan van het schip van piraat Blackbeard om de geheimzinnige 'Fontein van de Jeugd' te vinden. Een onverwacht avontuur begint waarvan Jack er niet over uit is welke hoofdrolspeler daarin hij meer moet vrezen: Blackbeard of de mysterieuze vrouw van het verleden.



NieuwsFilm

meest populair