Video

Eerste clips Little Fockers

Hoe grappig wordt de derde confrontatie tussen Robert De Niro en Ben Stiller?

door Bram de Groot op 15.12.2010 om 08:53 in Video
Hieronder zie je een aantal eerste clips uit de film Little Fockers, het vervolg op de komedies Meet The Parents (2000) en Meet the Fockers (2004), waarin Greg Focker (Ben Stiller) nog steeds moeite om met zijn schoonvader Jack Byrnes (Robert De Niro) om te gaan. Dit helpt Greg niet echt om groot nieuws over te brengen op de voormalig CIA-agent; Pamela (Teri Polo), de vrouw van Greg is namelijk in verwachting van hun eerste kind. De vraag is nu hoe de opa's en oma's, maar vooral Jack, op dit nieuws reageren.

Dit derde deel is in handen van regisseur Paul Weitz, bekend van de films Cirque du Freak: The Vampire's Assistant (2009), In Good Company (2004) en American Pie (2000). Andere rollen zijn voor Owen Wilson, Blythe Danner, Barbra Streisand, Jessica Alba, Laura Dern en Harvey Keitel. Vanaf 22 december in de bioscoop.Bekijk hier nog twee clips uit Little Fockers.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

bagheera

Avatar

FilmTotaal "Pamela (Teri Polo), de vrouw van Greg is namelijk in verwachting van hun eerste kind."


Volgens mij klopt die synopsis niet helemaal, want in het eerste filmpje noemt dat jochie Ben Stiller "dad", dus volgens mij speelt deze film zich jaren na Meet the Fockers af, als ze al een gezinnetje gesticht hebben.

Elysia

Avatar

Ja, wil hem zien :P Vind zulke films wel leuk :D

Pete_027

Avatar

Ach, wel leuk om een keer te zien.

Die Alba ziet er wel lekker uit maar kan ook totaal niet acterenSmiley face

nieuwslaatste nieuws

meest populair