Werk aan The Lost Symbol begonnen

Dan Brown werkt aan het scenario.

Volgens The Hollywood Reporter werkt Dan Brown aan een scenario voor de film van zijn derde boek over Dr. Robert Langdon: The Lost Symbol. Het zal de derde film in de reeks over Langdon (Tom Hanks) worden: in 2006 konden we The DaVinci COde en in 2009 Angels and Demons.

Het verhaal volgt Robert Langdon in Washington D.C., waar hij een lezing moet geven. Het blijkt echter dat hij in een val is getrapt: zijn mentor, Peter Solomon, is ontvoerd en hij moet hem redden. Daartoe moet hij wel de geheimen van de Vrijmetselaars doorgronden. Op de eerste dag dat het boek uitkwam, werden er maar liefst een miljoen exemplaren van verkocht.

De eerste twee films hadden Tom Hanks in de hoofdrol, en op de regiestoel zat Ron Howard. Het is maar de vraag of Howard tijd heeft voor de film van Brown, hij werkt namelijk ook aan een enorm project: de verfilming van zeven Stephen King boeken. Daarnaast heeft Tom Hanks nog niet getekend voor een derde film. Ondanks dat gaan de studiobazen er toch vanuit dat hij uiteindelijk wel zal tekenen: ze huurden namelijk al Steven Knight in om het scenario te schrijven, nog voordat Brown zelf besloot een versie te schrijven.



NieuwsFilm

meest populair