Video

Achter de schermen bij The Green Hornet

En bekijk de eerste clip uit de actiefilm met o.a. Christoph Waltz, Seth Rogen en Cameron Diaz!

door Bram de Groot op 23.12.2010 om 09:41 in Video
Columbia Pictures heeft een korte, maar zeer aardige "behind-the-scenes featurette" vrijgegeven van de film The Green Hornet van regisseur Michel Gondry en met hoofdrolspelers Christoph Waltz, Jay Chou, Seth Rogen en Cameron Diaz.

Op 12 januari 2011 moet de superheldenfilm in première gaan in de Nederlandse bioscopen. Ook te zien in 3D. Via deze link zie je een eerste clip uit de film. Klik op de clip "He's Back!".

In de actiefilm speelt Rogen de rol van playboy en krantenmagnaat Britt Reid. Overdag leeft Britt een normaal leven, maar als de nacht aanbreekt wordt hij een superheld, namelijk 'The Green Hornet', een identiteit die Britt zichzelf gegeven heeft, om zo de misdaad te bestrijden. De enige mensen die weten over Britt's geheime identiteit zijn zijn secretaresse en de officier van justitie. Britt onderneemt een missie, samen met zijn bediende, de martial arts-expert Kato, om de ondergang van hun stad tegen te gaan. Omdat de mensen in de stad denken dat 'The Green Hornet' zelf een misdadiger is, gaat dit niet altijd even gemakkelijk.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

bartdelien

Avatar

Deze moet ik zien Smiley face lijkt me wel een vermakelijke film!

NieuwsFilm

meest populair